- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #8.341
Seni anliyorum kayıpların seni çok üzdü ama bunun sonu güzel olacak inşallahÇok şükür canım.. daha iyiyiz
Kurban bayramı biraz etkiledi beni.. son iki kurban bayramını alev alev yanarak geçirdim diye..
Ama şükür.. bugüne şükür..
Pazartesi yavrunun sonucunu alacağız işte bakalım eğer regl olmazsam da akşamına doktorumuzdan randevu alıp gideriz nasıl bir yol izlememiz gerektiğini konuşur belirleriz..
Sen nasılsın kuzum nasıl?
Amin inşallah canım benim. Bakalım yarın ne derse yazarım balım banada daha bekletmez gibi geliyorda net belli olur inşallah yarınAminnn Ablacım olsun ha normal ha sesteysem sağlıcakla atlatırsınız inşallah ikinizde sanırım çok bekletmez artık rabbim güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin güzel haberlerini bekliyorum
Oyy maşallah mutlu sona yaklasiyorsun maşallah çok zorlu geçti hamileligin ama değdi paşa sağlıkla geliyor Allahin izniyleAmin inşallah canım benim. Bakalım yarın ne derse yazarım balım banada daha bekletmez gibi geliyorda net belli olur inşallah yarın
İnşallah abla az kaldı evet çok şükür darısı sana inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsinOyy maşallah mutlu sona yaklasiyorsun maşallah çok zorlu geçti hamileligin ama değdi paşa sağlıkla geliyor Allahin izniyle
Dr dan sonra yaz oldumu
Hadi az kaldı kavusmaniza canımMerhaba canlar doktora gidip geldim sezaryende karar kıldık haftaya pazartesi gel doğum için gün ve saat verecem dedi kaç gün sonra olur dedik 15 gün dedi hayırlısı bakalım
Amin inşallah ablacım darısı bekleyenlere. Park yatak aldım ben ablaHadi az kaldı kavusmaniza canım
Sağlıkla ve hayırlısı ile kavusun
Sen bebege beşik mi park yatak mi aldin canım .
Bugün mü Ablacım daha var diye biliyordum bendeGünaydın hanımlar
Güzel bir hafta olması dileğiyle
Y yumyumyumiyum canım nasılsın test günün bu gündü dimi
Günaydın hanımlar
Güzel bir hafta olması dileğiyle
Y yumyumyumiyum canım nasılsın test günün bu gündü dimi
Bende bende heyecanla bekliyorum güzel haberini
Ayyy hadi inşallah hayırlı haberler alalım ya benide etiketle bende çarşamba test günün diye hatırlıyordum canım kafa gidik beniminşallah hayırlı haberler veririm canım iki saat sonra sonucum çıkacak..
Ayyy hadi inşallah hayırlı haberler alalım ya benide etiketle bende çarşamba test günün diye hatırlıyordum canım kafa gidik benim
Heyacanla bekliyorum inşallah güzel haberlerini almak nasip olurbiraz önce kan verdim abla akşama doğru sonuç çıkacak size fırsat bulur bulmaz yazacağım..
Ayyy yeminle kendim hamile kalmış gibi bi hoş oldum yaa zati içimden de kötü bişey geçmiyordu ne yalan söyleyeyim çok sevindim inanki kuzu allah tamamına erdirsin inşallah sağ salim kucağınada al sev evlatçığını verdi acısını göstermesin darısı isteyen herkese olsun çok heyecanlı :)10.gün Sonucum 147 kızlar Allah’ıma şükürler olsun..inşallah gerisi de gelir...dua ettiniz benim için Allah hepinizden razı olsun.. A anneveoglusu M miyazebru_can_ebru ardemir etiketleyemediklerim kusura bakmayın aklım yerinde değil İnanın..
Yaaaaaaaaaa çok şükür çok şükür çok ihtiyacımız vardı bu habere hayırlı olsun meleğimmmm10.gün Sonucum 147 kızlar Allah’ıma şükürler olsun..inşallah gerisi de gelir...dua ettiniz benim için Allah hepinizden razı olsun.. A anneveoglusu M miyazebru_can_ebru ardemir etiketleyemediklerim kusura bakmayın aklım yerinde değil İnanın..
Gözün aydın canım rabbim tamamına erdirsin kuzucugunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bu güzel haberle topigimiz şenlensin rabbim kimseyi evlatsiz koymasin inşallah.10.gün Sonucum 147 kızlar Allah’ıma şükürler olsun..inşallah gerisi de gelir...dua ettiniz benim için Allah hepinizden razı olsun.. A anneveoglusu M miyazebru_can_ebru ardemir etiketleyemediklerim kusura bakmayın aklım yerinde değil İnanın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?