2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Seni anliyorum kayıpların seni çok üzdü ama bunun sonu güzel olacak inşallah
Rabbim acını hafifletsin
Dr korunma verdi mi
Sonuca göre Dr ne diyecek merak ediyorum
Dr dan sonra yaz oldu mu
Ben iyiyim yeni şehire alışma süreci var önümüzde kimseyi tanımıyorum zamanla anlasacagim arkadaşlar nasılsınız olur insallah
Bebiste iyi cuma kontrol var canım

Aminnn Ablacım olsun ha normal ha sesteysem sağlıcakla atlatırsınız inşallah ikinizde sanırım çok bekletmez artık rabbim güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin güzel haberlerini bekliyorum
Amin inşallah canım benim. Bakalım yarın ne derse yazarım balım banada daha bekletmez gibi geliyorda net belli olur inşallah yarın

Amin inşallah canım benim. Bakalım yarın ne derse yazarım balım banada daha bekletmez gibi geliyorda net belli olur inşallah yarın
Oyy maşallah mutlu sona yaklasiyorsun maşallah çok zorlu geçti hamileligin ama değdi paşa sağlıkla geliyor Allahin izniyle
Dr dan sonra yaz oldumu

Merhaba canlar doktora gidip geldim sezaryende karar kıldık haftaya pazartesi gel doğum için gün ve saat verecem dedi kaç gün sonra olur dedik 15 gün dedi hayırlısı bakalım

Merhaba canlar doktora gidip geldim sezaryende karar kıldık haftaya pazartesi gel doğum için gün ve saat verecem dedi kaç gün sonra olur dedik 15 gün dedi hayırlısı bakalım
Hadi az kaldı kavusmaniza canım
Sağlıkla ve hayırlısı ile kavusun
Sen bebege beşik mi park yatak mi aldin canım .

Ayyy hadi inşallah hayırlı haberler alalım ya benide etiketle bende çarşamba test günün diye hatırlıyordum canım kafa gidik benim

öyleydi canım çarşambaydı dayanamadık bugün gittik bakalım varsa çıkar zaten..etiketlerim tabi çıksın da kuzum fırsat bulunca yazıcam..

Ayyy yeminle kendim hamile kalmış gibi bi hoş oldum yaa zati içimden de kötü bişey geçmiyordu ne yalan söyleyeyim çok sevindim inanki kuzu allah tamamına erdirsin inşallah sağ salim kucağınada al sev evlatçığını verdi acısını göstermesin darısı isteyen herkese olsun çok heyecanlı :)

Gözün aydın canım rabbim tamamına erdirsin kuzucugunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bu güzel haberle topigimiz şenlensin rabbim kimseyi evlatsiz koymasin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…