2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Süper bir haber bu maşallah maşallah tebrik ederim nasıl sevindim anlatamam yanımda olsan sıkı sıkıya sarilirdim sana iki gün sonra testi tekrarla canım sağlıkla yükselsin değerin önce kese sonra kalp atışıni/atışlarını duymayı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim

Ayyy öyle çok ihtiyacımız vardı ki böyle bir havadise..
Sen bizi sevindirdin Allah da seni sevindirsin canım benim.. gözümüz aydın olsun inşallah Rabbim tamamına erdirsin 9 aylık serüvenine hoş geldin..

Yaaaaaaaaaa çok şükür çok şükür çok ihtiyacımız vardı bu habere hayırlı olsun meleğimmmm

Gözün aydın canım rabbim tamamına erdirsin kuzucugunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bu güzel haberle topigimiz şenlensin rabbim kimseyi evlatsiz koymasin inşallah.

Ayyy öyle çok ihtiyacımız vardı ki böyle bir havadise..
Sen bizi sevindirdin Allah da seni sevindirsin canım benim.. gözümüz aydın olsun inşallah Rabbim tamamına erdirsin 9 aylık serüvenine hoş geldin..

canlarım benim ya Allah razı olsun hepinizden çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için..
yarın testi tekrarlayacağız inş güzel artış olur..on gün sonra da kontrol olacak bakalım çift mi tek mi..

çektiğim zorlukların mukafatını aldım Rabbim isteyen herkesi sevindirsin inşallah..
tek temennim sağlıkla aksilik olmadan sürecin sonlanması..

Senden de canım artacak inşallah sağlıkla. Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu inşallah

Ne demek canım.. senden de razı olsun
Biz gönül bağımızla çağırdık bütün meleklerimizi
Bak teker teker geliyorlar Allah'ın izniyle.. hoş belki seninki ikişer ikişer geliyordur
Artık tek ya da çift.. hayırlısıyla gelsin tek dileğimiz duamız bu kuzum..

amin inşallah canım burda aile gibi olduk öğrenir öğrenmez size yazdım hemen paylaşmak istedim..üzüntümüzü de sevincimizi de paylaşıyoruz ne güzel..
ben biraz korkuyorum açıkcası arzum ya neden böyle oldu bilmiyorum değişik duygular içindeyim dalıp gidiyorum nasıl olacak vs diye..

Hislerin o kadar normal ki güzelim..
Annelik güdüsü o.. heleki etrafında kötü haberler başa gelen endişeli durumlar varken.. ama olabildiğince ferah olmaya bak.. yapabildiğin kadar yani.. sıkışınca inşirah oku.. keseyi görünce pıt pıtları duyunca dahada rahatlayacak güzel kalbin.. hem topikçe dualar ediyoruz Allahın izniyle sorunsuz sıkıntısız geçecek mutlu sonsuzluğa ereceksin
Maşallah sübhanallah..

Amin inşallah canım seninde günün yaklaştı heyecan var mı
Evet yaklaştı canım bende dün gittim doktora iki hafta sonra dedi günü saati önümüzdeki pazartesi net söyleyecek tekrar nst bakıp. heyecan şimdilik çok yok sıkıntılardan fırsat gelmiyor desem yeridir yani kuzusu günü tam bi belirlensin bi iki gün öncesinde başlar heralde heyecanı sitresi :)

Güzel düşün güzel olsun yiyeceği ekmek varsa bebislerin /Bebişin hersekilde rabbim nasip edecektir benim bu hamileliğimde iki kere ciddi kanama oldu biri bacaklarımdan aktı mandalina büyüklüğünde pıhtı elime düştü şükür 20li haftaları gördük rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Soracagin birşey olursa haber et burdan yazarız bilgimiz ölçüsünde

öyle tabi fulya abla kısmetinde doğmak varsa kanama vs hiç bişey engel olmuyor..ben biraz şaşkınım gibiyim hala inanamıyorum..acaba ikiz mi tek mi çok merak ediyorum beta değerle belli olmaz dimi abla..

hadi bakalım sağlıkla kucağına alacaksın kuzum inşallah paşazade gelecek..çok zorluk çektin sende ama çok şükür bitiyor yavruna kavuşacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…