- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #8.361
Süper bir haber bu maşallah maşallah tebrik ederim nasıl sevindim anlatamam yanımda olsan sıkı sıkıya sarilirdim sana iki gün sonra testi tekrarla canım sağlıkla yükselsin değerin önce kese sonra kalp atışıni/atışlarını duymayı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim10.gün Sonucum 147 kızlar Allah’ıma şükürler olsun..inşallah gerisi de gelir...dua ettiniz benim için Allah hepinizden razı olsun.. A anneveoglusu M miyazebru_can_ebru ardemir etiketleyemediklerim kusura bakmayın aklım yerinde değil İnanın..
Ayyy öyle çok ihtiyacımız vardı ki böyle bir havadise..10.gün Sonucum 147 kızlar Allah’ıma şükürler olsun..inşallah gerisi de gelir...dua ettiniz benim için Allah hepinizden razı olsun.. A anneveoglusu M miyazebru_can_ebru ardemir etiketleyemediklerim kusura bakmayın aklım yerinde değil İnanın..
Nasip artık inşallah kuzucum.. amin..Rabbim sağlıkla ve hayırlısı ileebru_can_ebru ardemir burciss Halim rabbime malum Ave tüm isteyen layıkıyla annelik yapacak herkese nasip etsin inşallah
Ayyy yeminle kendim hamile kalmış gibi bi hoş oldum yaa zati içimden de kötü bişey geçmiyordu ne yalan söyleyeyim çok sevindim inanki kuzu allah tamamına erdirsin inşallah sağ salim kucağınada al sev evlatçığını verdi acısını göstermesin darısı isteyen herkese olsun çok heyecanlı :)
Yaaaaaaaaaa çok şükür çok şükür çok ihtiyacımız vardı bu habere hayırlı olsun meleğimmmm
Gözün aydın canım rabbim tamamına erdirsin kuzucugunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bu güzel haberle topigimiz şenlensin rabbim kimseyi evlatsiz koymasin inşallah.
Süper bir haber bu maşallah maşallah tebrik ederim nasıl sevindim anlatamam yanımda olsan sıkı sıkıya sarilirdim sana iki gün sonra testi tekrarla canım sağlıkla yükselsin değerin önce kese sonra kalp atışıni/atışlarını duymayı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim
Ayyy öyle çok ihtiyacımız vardı ki böyle bir havadise..
Sen bizi sevindirdin Allah da seni sevindirsin canım benim.. gözümüz aydın olsun inşallah Rabbim tamamına erdirsin 9 aylık serüvenine hoş geldin..
Senden de canım artacak inşallah sağlıkla. Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu inşallahcanlarım benim ya Allah razı olsun hepinizden çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için..
yarın testi tekrarlayacağız inş güzel artış olur..on gün sonra da kontrol olacak bakalım çift mi tek mi..
çektiğim zorlukların mukafatını aldım Rabbim isteyen herkesi sevindirsin inşallah..
tek temennim sağlıkla aksilik olmadan sürecin sonlanması..
Ne demek canım.. senden de razı olsuncanlarım benim ya Allah razı olsun hepinizden çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için..
yarın testi tekrarlayacağız inş güzel artış olur..on gün sonra da kontrol olacak bakalım çift mi tek mi..
çektiğim zorlukların mukafatını aldım Rabbim isteyen herkesi sevindirsin inşallah..
Senden de canım artacak inşallah sağlıkla. Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu inşallah
Ne demek canım.. senden de razı olsun
Biz gönül bağımızla çağırdık bütün meleklerimizi
Bak teker teker geliyorlar Allah'ın izniyle.. hoş belki seninki ikişer ikişer geliyordur
Artık tek ya da çift.. hayırlısıyla gelsin tek dileğimiz duamız bu kuzum..
Hislerin o kadar normal ki güzelim..amin inşallah canım burda aile gibi olduk öğrenir öğrenmez size yazdım hemen paylaşmak istedim..üzüntümüzü de sevincimizi de paylaşıyoruz ne güzel..
ben biraz korkuyorum açıkcası arzum ya neden böyle oldu bilmiyorum değişik duygular içindeyim dalıp gidiyorum nasıl olacak vs diye..
Evet yaklaştı canım bende dün gittim doktora iki hafta sonra dedi günü saati önümüzdeki pazartesi net söyleyecek tekrar nst bakıp. heyecan şimdilik çok yok sıkıntılardan fırsat gelmiyor desem yeridir yani kuzusu günü tam bi belirlensin bi iki gün öncesinde başlar heralde heyecanı sitresi :)Amin inşallah canım seninde günün yaklaştı heyecan var mı
Güzel düşün güzel olsun yiyeceği ekmek varsa bebislerin /Bebişin hersekilde rabbim nasip edecektir benim bu hamileliğimde iki kere ciddi kanama oldu biri bacaklarımdan aktı mandalina büyüklüğünde pıhtı elime düştü şükür 20li haftaları gördük rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsin inşallahcanlarım benim ya Allah razı olsun hepinizden çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için..
Canım benim internet sorunu var şimdi gördüm çok sevindim rabbim hayırlı salih evlatlar versin inşaallahAmin inşallah canım seninde günün yaklaştı heyecan var mı
Canım benim internet sorunu var şimdi gördüm çok sevindim rabbim hayırlı salih evlatlar versin inşaallah
Güzel düşün güzel olsun yiyeceği ekmek varsa bebislerin /Bebişin hersekilde rabbim nasip edecektir benim bu hamileliğimde iki kere ciddi kanama oldu biri bacaklarımdan aktı mandalina büyüklüğünde pıhtı elime düştü şükür 20li haftaları gördük rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Soracagin birşey olursa haber et burdan yazarız bilgimiz ölçüsünde
Evet yaklaştı canım bende dün gittim doktora iki hafta sonra dedi günü saati önümüzdeki pazartesi net söyleyecek tekrar nst bakıp. heyecan şimdilik çok yok sıkıntılardan fırsat gelmiyor desem yeridir yani kuzusu günü tam bi belirlensin bi iki gün öncesinde başlar heralde heyecanı sitresi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?