- 9 Mart 2017
- 1.200
- 1.650
- 63
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #8.381
Hislerin o kadar normal ki güzelim..
Annelik güdüsü o.. heleki etrafında kötü haberler başa gelen endişeli durumlar varken.. ama olabildiğince ferah olmaya bak.. yapabildiğin kadar yani.. sıkışınca inşirah oku.. keseyi görünce pıt pıtları duyunca dahada rahatlayacak güzel kalbin.. hem topikçe dualar ediyoruz Allahın izniyle sorunsuz sıkıntısız geçecek mutlu sonsuzluğa ereceksin
Maşallah sübhanallah..
Aminn inşallah allah razı olsun rabbim sanada isteyen herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin daha çok aratmadan canımcımSevgul hayirlisi canım rabbim kucağına almayi nasip etsin inşaallah
İnşallah balım gelsin bakalım sıpa evet zorluk çoktu hala da var ama çok şükür yüzdük kuyruğuna geldik darısı sana bekleyen herkese olsun. Rabbim olmayanlarada nasip etsin hayırlısıyla evvela burdakilere sonra cemi cümlesinehadi bakalım sağlıkla kucağına alacaksın kuzum inşallah paşazade gelecek..çok zorluk çektin sende ama çok şükür bitiyor yavruna kavuşacaksın.
Beta değerine göre bence tek canım hayırlı sağlıklı evlâd olsunlar inşallahöyle tabi fulya abla kısmetinde doğmak varsa kanama vs hiç bişey engel olmuyor..ben biraz şaşkınım gibiyim hala inanamıyorum..acaba ikiz mi tek mi çok merak ediyorum beta değerle belli olmaz dimi abla..
İyiyim canım yeni ev şehir alışma dönemindeyizFulya canım sen nasıl oldun
Ablacım benim nasılsın inşallah diyorum ama hayırlısı ne bileyimEbru benim icime sendende güzel haberler gelicek diyor inşaallah
Meleğim ikiz olduğu ancak kese ve kalp atışı ile anlaşılır inşallah ikizdircanımsın arzum hepimiz sevineceğiz inşallah seninde güzel kalbin tekrar sevinçle dolacak..dualarınızda olmak çok güzel..
Meleğim ikiz olduğu ancak kese ve kalp atışı ile anlaşılır inşallah ikizdir
Beta değerine göre bence tek canım hayırlı sağlıklı evlâd olsunlar inşallah
Yarın testi yaptırınca yaz oldumu
Ne zaman çıkacak kuzubenim içime de öyle doğuyor abla ama bakalım bugün test sonucum ne olacak inşallah sağlıklı artış olur gerginim biraz..
Ne zaman çıkacak kuzu
Tamam kuzum benimdaha kan vermedim canım işten izin alıp gideceğim 3 gibi..akşamüstü çıkar sanırım..yazarım size de..
Ne olsun canım evdeyim tayin çıkmadı boşuna yıllık iznimden gidiyorNapıyorsun nasılsın A anneveoglusu ablam
Canım ne yaptın sonuç çıkınca etiketle beni olur mudaha kan vermedim canım işten izin alıp gideceğim 3 gibi..akşamüstü çıkar sanırım..yazarım size de..
İnşallah ablacım kolay gelsin bende annemle yaptım biraz kolay gelsinNe olsun canım evdeyim tayin çıkmadı boşuna yıllık iznimden gidiyor
Bende yavaş yavaş kışlık hazırlık yapiyorum
Sen nasılsın canım inşallah seninde yakında güzel haberlerini alırız
Ben hiç bişey yapamadım bu seneİnşallah ablacım kolay gelsin bende annemle yaptım biraz kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?