- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #8.401
Maşallah maşallah çok merak ettim seniAy canlarım kusura bakmayın nete girmeye fırsatım olmadı..çok şükür değerim ikiye katlamış 307 çıktı.haftaya cuma kese görmeye randevu verdi doktor inş bi aksilik olmaz beklemedeyiz şuan yani.. M miyaz A anneveoglusuebru_can_ebru
Hayırlı uğurlu olsun cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin maşallahhhAy canlarım kusura bakmayın nete girmeye fırsatım olmadı..çok şükür değerim ikiye katlamış 307 çıktı.haftaya cuma kese görmeye randevu verdi doktor inş bi aksilik olmaz beklemedeyiz şuan yani.. M miyaz A anneveoglusuebru_can_ebru
Ay hadi çok şükür ya doğuracaktım burda haa aksilik oldu zannettim kırk defa girdim baktım yahuAy canlarım kusura bakmayın nete girmeye fırsatım olmadı..çok şükür değerim ikiye katlamış 307 çıktı.haftaya cuma kese görmeye randevu verdi doktor inş bi aksilik olmaz beklemedeyiz şuan yani.. M miyaz A anneveoglusuebru_can_ebru
Ayyyy elhamdulillah meleğim allahım güzel haberlerini peşpeşe almayı nasip etsin bizlere gözün aydınAy canlarım kusura bakmayın nete girmeye fırsatım olmadı..çok şükür değerim ikiye katlamış 307 çıktı.haftaya cuma kese görmeye randevu verdi doktor inş bi aksilik olmaz beklemedeyiz şuan yani.. M miyaz A anneveoglusuebru_can_ebru
Ay hadi çok şükür ya doğuracaktım burda haa aksilik oldu zannettim kırk defa girdim baktım yahu
Ayyyy elhamdulillah meleğim allahım güzel haberlerini peşpeşe almayı nasip etsin bizlere gözün aydın
Hayırlı uğurlu olsun cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin maşallahhh
Maşallah maşallah çok merak ettim seni
Hadi bakalim güzel haberlerini bekliyorum
Kusur demeyelim de biraz meraklandım bişey oldu sandım önemli değil doğurmadım korkma :)kıyamam canım benim kusura bakmayın valla elime telefonu alamadım dışardaydık da..şimdilik herşey yolunda bakalım çok şükür..
Kusur demeyelim de biraz meraklandım bişey oldu sandım önemli değil doğurmadım korkma :)
Haftaya günüm belli olacak zaten hayırlısıyla kuzum pazartesi gitmiştim 15 gün demişti haftaya değil diğer pazartesi 15 gün doluyor bakacaz artık pazartesi ne diyecekaman doğurma şimdilik bu kadar geldin sonuna kadar gitmek lazım gelir canımcım:)
Ne kusuru aşk olsun ben yeterince yükselme olmadimi diye korktum çok şükür iyi geldi haber keseyide sağlıkla göreceksin inşallahgeç yazdım benim hatam abla merak etttiniz kusura bakmayın..bende gergindim ama sonuç güzel çıktı inş cuma günü de kese görürürz de içimiz iyice rahatlar..
Ne kusuru aşk olsun ben yeterince yükselme olmadimi diye korktum çok şükür iyi geldi haber keseyide sağlıkla göreceksin inşallah
Amin ablacımburciss darısı sana olsun canım senin tedavi ne aşamada
Amin ablacımBu ay transfer olacak inşallah ablacım hormonlarda falan sıkıntı çıkmaz ise .. sen nasılsın taşınmışsın hayırlı olsun
Allah razı olsun cnm..Dondurulmuş olacak cnm 2.denemem ilki tazeydi tutmadı Mart ayında..aa transferin mi var canım Allah yardımcın olsun sonu güzel olsun inşallah..taze mi dondurulmuş mu olacak canm..
Canım guzel haberlerini bekliyorum Dr kim bahcecide tedavi görüyordun transfer öncesi haber et duş edelim canimAmin ablacımBu ay transfer olacak inşallah ablacım hormonlarda falan sıkıntı çıkmaz ise .. sen nasılsın taşınmışsın hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?