2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

A anneveoglusu fulyacım senin içinde okudum canım, Rabbim kabul etsin inşallah. Tez vakitte güzel haberini alalım hayırlısıyla

allah razı olsun hamişim ben çok geride kaldım bugün biraz oturup okuyayım

nasılsın hamişim nasıl gidiyor hamişlik dr kontrolün ne zaman

Aynen bende sebze ektim biber domates çok güzel oldular biberde ilk mahsülü topladım bile :) çok seviyorum seneye allah nasip ederse daha büyük bi yer ekecem ha bide patates ektim :)

Ayy ne güzel anlıyosn bu işler sen abla ben hiç bilmem bağ bahçe

bide abla ne diycem ya ben bi ara aldm aslan pençesi içmedimde duruyo.bu ay içiym onu bari ya sonçta bişeym yok ama hormonları düzenliyo dimi. M miyaz

bide abla ne diycem ya ben bi ara aldm aslan pençesi içmedimde duruyo.bu ay içiym onu bari ya sonçta bişeym yok ama hormonları düzenliyo dimi. M miyaz
Adeti bekleyelim canım olmazsa ki inşallah olmaz kan testi yapıp netleştirelim sonrasında başlayabilirsin zararı yok ama beklemek en iyisi tabiki hormonları düzenliyor kuzu 6 ayda bir yapılması lazım aslında

Aynen bende sebze ektim biber domates çok güzel oldular biberde ilk mahsülü topladım bile :) çok seviyorum seneye allah nasip ederse daha büyük bi yer ekecem ha bide patates ektim :)
MİSS GİSİ KOKAR O DOMATES VE BİBER DİMİ AFİYET OLSUN CANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…