- 28 Ocak 2017
- 627
- 898
- 53
- 52
- Konu Sahibi Deli_manya
-
Günaydın canlarrr hadi bakalım enerjik bi gün olsun sabah 5.30 dan beri ayaktayım bahçemizde sulama vardı yeni bitti
Günaydın canlarrr hadi bakalım enerjik bi gün olsun sabah 5.30 dan beri ayaktayım bahçemizde sulama vardı yeni bitti
teşşekkür ederim ablacım
A anneveoglusu fulyacım senin içinde okudum canım, Rabbim kabul etsin inşallah. Tez vakitte güzel haberini alalım hayırlısıyla
arzu sen nasılsın güzelimGünaydın canlarımım
Canm ağzına yüreğine sağlık Allahm kabul etlesn inşallah
Aynen bende sebze ektim biber domates çok güzel oldular biberde ilk mahsülü topladım bile :) çok seviyorum seneye allah nasip ederse daha büyük bi yer ekecem ha bide patates ektim :)ne bahçesi canım toprakla uğraşmak nasıl insanı rahatlatıyor anlatamam
İyiyim kuzu sen nasılsınGünaydın herkese, nasılsınız
Aynen bende sebze ektim biber domates çok güzel oldular biberde ilk mahsülü topladım bile :) çok seviyorum seneye allah nasip ederse daha büyük bi yer ekecem ha bide patates ektim :)
Kuzu ben bekarkende saksıda ekerdim çiçek biber zevkli oluyor uğraşması kocaman oldular akşama çeker atarım kırpıp gönderebilirsem tabiAyy ne güzel anlıyosn bu işler sen abla ben hiç bilmem bağ bahçe
Kuzu ben bekarkende saksıda ekerdim çiçek biber zevkli oluyor uğraşması kocaman oldular akşama çeker atarım kırpıp gönderebilirsem tabi
Adeti bekleyelim canım olmazsa ki inşallah olmaz kan testi yapıp netleştirelim sonrasında başlayabilirsin zararı yok ama beklemek en iyisi tabiki hormonları düzenliyor kuzu 6 ayda bir yapılması lazım aslında
MİSS GİSİ KOKAR O DOMATES VE BİBER DİMİ AFİYET OLSUN CANIMAynen bende sebze ektim biber domates çok güzel oldular biberde ilk mahsülü topladım bile :) çok seviyorum seneye allah nasip ederse daha büyük bi yer ekecem ha bide patates ektim :)
Aynen valla yapraklar bile buram buram domates kokuyor :) çok zevkli abla valla çok seviyorum böyle toprakla sebzeyle uğraşmayıMİSS GİSİ KOKAR O DOMATES VE BİBER DİMİ AFİYET OLSUN CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?