2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Allah razı olsun cnm..Dondurulmuş olacak cnm 2.denemem ilki tazeydi tutmadı Mart ayında..

seninle aynıyız canım dondurulmuş embriyo şansının daha yüksek olduğunu söylemişti doktorum dediği gibi de oldu çok şükür darısı sana inşallah..kolay şeyler yaşamıyoruz mükafatını alacaksın Allahın izniyle..
ne zaman belli mi tarih peki..

Artan beta hcg'ler.. olumlu transferler.. iç ısıtan haberler.. kolay gebelikler.. güzel doğumlar.. çabuk sonuçlar..
Ya Rabbim cumanın yüzü suyu hürmetine dileklerimi kabul buyur..

27-28 eylül sonuçlarımız çıkacak Bu kromozom testi bizim yolumuzu belli edecek..
Zira kuzum 4 gün karnımda ölü kaldığı için canlı hücre bulunamadığından inceleme materyali bulunamamış..

Canım guzel haberlerini bekliyorum Dr kim bahcecide tedavi görüyordun transfer öncesi haber et duş edelim canim
İyiyim canım taşındık şükür şimdi alışma asamasindayiz
Tamam abla yazarım inşallah.. bahçeci umuttayım ben Cem Çelik doktorum.. sizi de Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Amin cnm bazen umutlanıyorum sonra tekrar hüsrana uğramaktan korkuyorum. Rabbim hayırlısını versin.. sen de sağlıkla keseyi görür kalp atışını duyarsın inşallahh

Haftaya Pazartesi kontrol var o zaman belli olacak cnm durum

Arzucum kalbi güzel arkadaşım dualarım seninle inşallah hayırlı sonuçlar gelecek

amin canım inşallah tedirginlikler hiç bitmiyor valla ama tatlı telaşlar tabi..Rabbim sana da hayırlısını nasip etsin..
pazartesi tarih söylerler sanırım dondurulmuşta çok fazla kontrol olmuyor..
senin tek mi çift mi olacak canm..

Tedavi gördüğüm merkez kendi kararına bırakmıyor yaş ve kaçıncı tedavin ona göre transfer yapıyor cnm zaten tek çift hiç önemli değil..hayırlısıyla tutsun yeter.. ilk transfererim kaliteli iki embriyoydu ama olmadı hayırlısı inşallah

İnşallah kuzum Allah razı olsun Dualarım hepimiz için Rabbim hayırlısını versin ondan gelen herşeye kabul..

amin kuzum bu topikte hepimizin yüzü gülecek inşallah Rabbimin izniyle..
adım adım güzel sonuçlar da alıyoruz sabretmeyi bilelim layığıyla yeter ki..
sonucunuz da hayırlara vesile olsun inşallah temiz çıkar canım..

bana da ilk transferde tek dedi doktorum yaşım gereği yasal olan bu diye öyle de oldu..ama bu transferde iki tane oldu ikişer dondurulduğu için öncesinde embriyolog konuştu bizimle zaten..hayırlısı tabi önemli olan, olacağı varsa oluyor zaten..

Hayrlı olsun burcucum Allahm sağlkla ilerleyn bi gebelk nasip etsn inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…