- 9 Mart 2017
- 1.200
- 1.650
- 63
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #8.421
Allah razı olsun cnm..Dondurulmuş olacak cnm 2.denemem ilki tazeydi tutmadı Mart ayında..
Tamam abla yazarım inşallah.. bahçeci umuttayım ben Cem Çelik doktorum.. sizi de Allah iyi insanlarla karşılaştırsınCanım guzel haberlerini bekliyorum Dr kim bahcecide tedavi görüyordun transfer öncesi haber et duş edelim canim
İyiyim canım taşındık şükür şimdi alışma asamasindayiz
Drun çok iyi canım Allah'ın izniyle bu s fer yüzün gülecek inşallahTamam abla yazarım inşallah.. bahçeci umuttayım ben Cem Çelik doktorum.. sizi de Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Amin cnm bazen umutlanıyorum sonra tekrar hüsrana uğramaktan korkuyorum. Rabbim hayırlısını versin.. sen de sağlıkla keseyi görür kalp atışını duyarsın inşallahhseninle aynıyız canım dondurulmuş embriyo şansının daha yüksek olduğunu söylemişti doktorum dediği gibi de oldu çok şükür darısı sana inşallah..kolay şeyler yaşamıyoruz mükafatını alacaksın Allahın izniyle..
ne zaman belli mi tarih peki..
Arzucum kalbi güzel arkadaşım dualarım seninle inşallah hayırlı sonuçlar gelecekArtan beta hcg'ler.. olumlu transferler.. iç ısıtan haberler.. kolay gebelikler.. güzel doğumlar.. çabuk sonuçlar..
Ya Rabbim cumanın yüzü suyu hürmetine dileklerimi kabul buyur..
27-28 eylül sonuçlarımız çıkacak Bu kromozom testi bizim yolumuzu belli edecek..
Zira kuzum 4 gün karnımda ölü kaldığı için canlı hücre bulunamadığından inceleme materyali bulunamamış..
Nasip ablacım doktor merkez vesile nasipte varsa bakalım...biz elimizden geleni yapıyoruz mesafe olsa da orada deneyelim dedikDrun çok iyi canım Allah'ın izniyle bu s fer yüzün gülecek inşallah
Amin cnm bazen umutlanıyorum sonra tekrar hüsrana uğramaktan korkuyorum. Rabbim hayırlısını versin.. sen de sağlıkla keseyi görür kalp atışını duyarsın inşallahh
Haftaya Pazartesi kontrol var o zaman belli olacak cnm durum
Tedavi gördüğüm merkez kendi kararına bırakmıyor yaş ve kaçıncı tedavin ona göre transfer yapıyor cnm zaten tek çift hiç önemli değil..hayırlısıyla tutsun yeter.. ilk transfererim kaliteli iki embriyoydu ama olmadı hayırlısı inşallahamin canım inşallah tedirginlikler hiç bitmiyor valla ama tatlı telaşlar tabi..Rabbim sana da hayırlısını nasip etsin..
pazartesi tarih söylerler sanırım dondurulmuşta çok fazla kontrol olmuyor..
senin tek mi çift mi olacak canm..
İnşallah kuzum Allah razı olsunburciss Kuzum inanır mısın dün bilmeden cem hocanın hastalarına bebek haberi verdiği videoları izledim ağlaya ağlaya.. şimdide içimden yine diliyorum ama bu sefer +1 ile.. senin güzel haber aldığın videoyu izlemek nasip olsun canım arkadaşım
Dört gözle bekliyorum inan..
Artan beta hcg'ler.. olumlu transferler.. iç ısıtan haberler.. kolay gebelikler.. güzel doğumlar.. çabuk sonuçlar..
Ya Rabbim cumanın yüzü suyu hürmetine dileklerimi kabul buyur..
27-28 eylül sonuçlarımız çıkacak Bu kromozom testi bizim yolumuzu belli edecek..
Zira kuzum 4 gün karnımda ölü kaldığı için canlı hücre bulunamadığından inceleme materyali bulunamamış..
Tedavi gördüğüm merkez kendi kararına bırakmıyor yaş ve kaçıncı tedavin ona göre transfer yapıyor cnm zaten tek çift hiç önemli değil..hayırlısıyla tutsun yeter.. ilk transfererim kaliteli iki embriyoydu ama olmadı hayırlısı inşallah
bana da ilk transferde tek dedi doktorum yaşım gereği yasal olan bu diye öyle de oldu..ama bu transferde iki tane oldu ikişer dondurulduğu için öncesinde embriyolog konuştu bizimle zaten..hayırlısı tabi önemli olan, olacağı varsa oluyor zaten..
İyiyiz şükür canım ayrıntılı ultrason var bu haftaFulya abla gebelk nasıl gidiyo. İyi misin sevoda bi türlü haber alıyorm da seni merek ettm A anneveoglusu
İyi olmana sevndm fuliş sağlkla kucağına al inşallah.Bende aynı canm bildiğin gibiİyiyiz şükür canım ayrıntılı ultrason var bu hafta
Sen nasılsın kizçen nasıl canım
Hayrlı olsun burcucum Allahm sağlkla ilerleyn bi gebelk nasip etsn inşallah
Kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah benim gün belli oldu şimdi çıktım hastaneden pazartesi sabah sekiz de sezaryen olacam allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?