- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #8.441
Aynen son bir hafta kuzu. Aminn inşallah darısı bekleyrn herkese allah olmayanada aratmasın inşallah kızlarada nasip etsinayy hadi bakalım hayırlısı bir haftanız kaldı demek sağlıkla gelsin paşa
Aynı bedende son haftaniz keyfini çıkar canım inşallah paşa haftaya da sağlıkla kucağında olur annesiKızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah benim gün belli oldu şimdi çıktım hastaneden pazartesi sabah sekiz de sezaryen olacam allahın izniyle
Canım gözün aydın sağlıkla kavuşun inşallah birbirinize son bir hafta tadını çıkarınKızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah benim gün belli oldu şimdi çıktım hastaneden pazartesi sabah sekiz de sezaryen olacam allahın izniyle
Ayy kuzu bugünümüze çok şükür yine tabi ama o kadar zor bi gebelik dönemi geçirdim ki halada öyle bi keyif yapamadım ya inan ki ama öyle yada böyle yüzdük kuyruğuna geldik çok şükür darısı bekleyenlere.. İnşallah canımmmAynı bedende son haftaniz keyfini çıkar canım inşallah paşa haftaya da sağlıkla kucağında olur annesi
Sağol abla allah razı olsun darısı sizlere inşallah dualarınızı eksik etmeyinCanım gözün aydın sağlıkla kavuşun inşallah birbirinize son bir hafta tadını çıkarın
Aynen son bir hafta kuzu. Aminn inşallah darısı bekleyrn herkese allah olmayanada aratmasın inşallah kızlarada nasip etsin
Aminnn. Ben bulantılarla anladım ki zaten beş haftalık falandı başladı umarım senin rahat geçer zaten daha çok bebek hareketleri hissedilmeye başlayınca evet burda benimle diyebiliyorsun yani net olarak. İnşallah canım herşey güzel olacak hepimiz içinAmin canım Allah herkese bu duyguyu tattırsın..ben daha bişey anlamadım valla hiç belirti yok cuma günü kese görürüz inşallah da inanırım..
İnşallah arzusuu. Sizlerde kavuşacaksınız tabikide allah büyük biz umudumuzu yitirmedik yinede yitirmeden bekleyecez allahın izniyle nice güzel haberlerle bezenmiş güzel günlerimiz olacak hep birlikteHayırlısıyla gelsin paşamız..
Allahım tek tek bütün hamileleri kurtarsın sonra sıra olmayanlara gelsin inşallah..
Bu işin başında ne kadar kalabalıktık dimi? Bakın evladını kucaklayanlar kucaklayacaklar çoğunlukta..
Şimdi azıcık kaldık..
Bizlerde kavuştuk mu grubumuz amacına ermiş olacak inşallah..
Aynen Ablacım benim inşallah napıyorsun nasılsınHayırlısıyla gelsin paşamız..
Allahım tek tek bütün hamileleri kurtarsın sonra sıra olmayanlara gelsin inşallah..
Bu işin başında ne kadar kalabalıktık dimi? Bakın evladını kucaklayanlar kucaklayacaklar çoğunlukta..
Şimdi azıcık kaldık..
Hadi bakalım sağlıcakla gelsin yeğenimizİnşallah arzusuu. Sizlerde kavuşacaksınız tabikide allah büyük biz umudumuzu yitirmedik yinede yitirmeden bekleyecez allahın izniyle nice güzel haberlerle bezenmiş güzel günlerimiz olacak hep birlikte
İnşallah tatlımm darısı size sizin içinde şafak sayacağımız günler gelecek allahın izniyleHadi bakalım sağlıcakla gelsin yeğenimiz
Inşallah kuzucum yitirmedik umutları ümitleri.. öncelikle kalbimiz seninle..İnşallah arzusuu. Sizlerde kavuşacaksınız tabikide allah büyük biz umudumuzu yitirmedik yinede yitirmeden bekleyecez allahın izniyle nice güzel haberlerle bezenmiş güzel günlerimiz olacak hep birlikte
Napiim kuzum yaz günü öyle fena bir grip oldum ki onunla cebelleşiyorumAynen Ablacım benim inşallah napıyorsun nasılsın
Canım inşallah dediğin gibi hepimiz muradiniza erecegizHayırlısıyla gelsin paşamız..
Şimdi azıcık kaldık..
Allah razı olsun canım benim benimInşallah kuzucum yitirmedik umutları ümitleri.. öncelikle kalbimiz seninle..
Aminnn. Ben bulantılarla anladım ki zaten beş haftalık falandı başladı umarım senin rahat geçer zaten daha çok bebek hareketleri hissedilmeye başlayınca evet burda benimle diyebiliyorsun yani net olarak. İnşallah canım herşey güzel olacak hepimiz için
Hayırlısıyla gelsin paşamız..
Şimdi azıcık kaldık..
Ben 6,5 aya kadar ful kustum suyu bile çıkardım sonrasında da tam kesilmedi ama azaldı bu son dönem yine azıttı bi çkarıyorum bi öğürüp çıkaramıyorum o çok kötü. Sen rahat bi gebelik geçirirsin inşallah her ayın her dönemin tadını çıkarabilirsin ben hiç bişey yapamadım zorluktan çok şükür tabi rabbim daha beterinden sakınsın geçiyor ama bitti bak son bir hafta allah büyükinşallah canım çalışıyorum da zor olur benim için aman neyse ondan gelecek herşeye razı olurum ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?