2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah benim gün belli oldu şimdi çıktım hastaneden pazartesi sabah sekiz de sezaryen olacam allahın izniyle
Aynı bedende son haftaniz keyfini çıkar canım inşallah paşa haftaya da sağlıkla kucağında olur annesi

Kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah benim gün belli oldu şimdi çıktım hastaneden pazartesi sabah sekiz de sezaryen olacam allahın izniyle
Canım gözün aydın sağlıkla kavuşun inşallah birbirinize son bir hafta tadını çıkarın

Aynı bedende son haftaniz keyfini çıkar canım inşallah paşa haftaya da sağlıkla kucağında olur annesi
Ayy kuzu bugünümüze çok şükür yine tabi ama o kadar zor bi gebelik dönemi geçirdim ki halada öyle bi keyif yapamadım ya inan ki ama öyle yada böyle yüzdük kuyruğuna geldik çok şükür darısı bekleyenlere.. İnşallah canımmm

Hayırlısıyla gelsin paşamız..
Allahım tek tek bütün hamileleri kurtarsın sonra sıra olmayanlara gelsin inşallah..
Bu işin başında ne kadar kalabalıktık dimi? Bakın evladını kucaklayanlar kucaklayacaklar çoğunlukta..
Şimdi azıcık kaldık..
Bizlerde kavuştuk mu grubumuz amacına ermiş olacak inşallah..

Amin canım Allah herkese bu duyguyu tattırsın..ben daha bişey anlamadım valla hiç belirti yok cuma günü kese görürüz inşallah da inanırım..
Aminnn. Ben bulantılarla anladım ki zaten beş haftalık falandı başladı umarım senin rahat geçer zaten daha çok bebek hareketleri hissedilmeye başlayınca evet burda benimle diyebiliyorsun yani net olarak. İnşallah canım herşey güzel olacak hepimiz için

İnşallah arzusuu. Sizlerde kavuşacaksınız tabikide allah büyük biz umudumuzu yitirmedik yinede yitirmeden bekleyecez allahın izniyle nice güzel haberlerle bezenmiş güzel günlerimiz olacak hep birlikte

Aynen Ablacım benim inşallah napıyorsun nasılsın

İnşallah arzusuu. Sizlerde kavuşacaksınız tabikide allah büyük biz umudumuzu yitirmedik yinede yitirmeden bekleyecez allahın izniyle nice güzel haberlerle bezenmiş güzel günlerimiz olacak hep birlikte
Inşallah kuzucum yitirmedik umutları ümitleri.. öncelikle kalbimiz seninle..

Aynen Ablacım benim inşallah napıyorsun nasılsın
Napiim kuzum yaz günü öyle fena bir grip oldum ki onunla cebelleşiyorum
Perşembe hem evlilik yil dönümümüz hemde terapi günüm.. bir yanım güzel bir yemeğe gidelim diyor diğer yanım o gün çok yorgun hissedeceksin halt yeme otur diyor bilemedim valla.. sen nasılsın kuzumm??

Canım inşallah dediğin gibi hepimiz muradiniza erecegiz
Sen Dr gidecektin gittin mi

inşallah canım çalışıyorum da zor olur benim için aman neyse ondan gelecek herşeye razı olurum ben..

amin canım o günlerde gelecek hayırlısıyla azcık azıcık daha sabır..Allahım herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin önemli olan bu..

inşallah canım çalışıyorum da zor olur benim için aman neyse ondan gelecek herşeye razı olurum ben..
Ben 6,5 aya kadar ful kustum suyu bile çıkardım sonrasında da tam kesilmedi ama azaldı bu son dönem yine azıttı bi çkarıyorum bi öğürüp çıkaramıyorum o çok kötü. Sen rahat bi gebelik geçirirsin inşallah her ayın her dönemin tadını çıkarabilirsin ben hiç bişey yapamadım zorluktan çok şükür tabi rabbim daha beterinden sakınsın geçiyor ama bitti bak son bir hafta allah büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…