- 28 Ocak 2017
- 627
- 898
- 53
- 52
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #8.461
A.selam canımcım aynen pamuğada sarsalar kend evini arıyorsun. amin İnşallah sağ salim olur biter umarımSevgul inşaallah çok güzel geçer doğumun
Canım gittim de gözünden kaçtı heralde.. kromozom için örnek verdik sonuç bekliyoruz şimdi bir yol belirleyebilmek için.. Onun dışında terapilere devam ediyorum işte..Canım inşallah dediğin gibi hepimiz muradiniza erecegiz
Sen Dr gidecektin gittin mi
A.selam canım erken değil onun belli bi zamanı yok ne yazık ki benim beşte başladı hatta o kadar olmamıştı bile kuzu erken geçer inşallah bana ilaç serum bile para etmedi yakızlar selamün aleyküm..benim mide bulantım başladı bugün sabah baya yoğundu sizce erken değil mi 6. haftaya yeni girdim.. doktoru arasam mı ki..
Ben kacirmisim canımCanım gittim de gözünden kaçtı heralde.. kromozom için örnek verdik sonuç bekliyoruz şimdi bir yol belirleyebilmek için.. Onun dışında terapilere devam ediyorum işte..
Sen nasılsın detaylı ne zaman?
Ah canm malesef erken deil bnmde o haftalarda sadece sabah bulantılarıyla başlamştı artmştı benmki umarm sennki artmaz sorunsz geçirirsin. Allah bağşlasın :))kızlar selamün aleyküm..benim mide bulantım başladı bugün sabah baya yoğundu sizce erken değil mi 6. haftaya yeni girdim.. doktoru arasam mı ki..
Canım çok normal benim 6. Hafta sonunda başlamıştıkızlar selamün aleyküm..benim mide bulantım başladı bugün sabah baya yoğundu sizce erken değil mi 6. haftaya yeni girdim.. doktoru arasam mı ki..
A.selam balımm aminn allah razı olsun darısı bekleyenlere rabbim sanada tez vakitte nasip etsin diğer kızlarada daha fazla aratmasın bizlerede güzel haberlerinizi almak nasip olsun peşpeşe İnşallah dualarımdasınız doğuma gitmedende anacam inşallah sizleri
Ah canm malesef erken deil bnmde o haftalarda sadece sabah bulantılarıyla başlamştı artmştı benmki umarm sennki artmaz sorunsz geçirirsin. Allah bağşlasın :))
A.selam canım erken değil onun belli bi zamanı yok ne yazık ki benim beşte başladı hatta o kadar olmamıştı bile kuzu erken geçer inşallah bana ilaç serum bile para etmedi ya
Amin kuzum İnşallah Allah razı olsunA.selam balımm aminn allah razı olsun darısı bekleyenlere rabbim sanada tez vakitte nasip etsin diğer kızlarada daha fazla aratmasın bizlerede güzel haberlerinizi almak nasip olsun peşpeşe İnşallah dualarımdasınız doğuma gitmedende anacam inşallah sizleri
Yorgun kuzu sıfır uyku can ağrısı sıkıntı geçecek inşallah minnakta maşallah güçlendi karnımı delip dışsrı çıkacak nerdeyse o mideme baskı yaptıkça öğürüp duruyorum eşek sıpası ya :) Bebeğin tamam benim var daha hastane çantası vs bakalım hazırlayacam inşallah hafta sonu onudainşallah canım bakalım artık .. sen nasılsın son günler aynı bedende nasıl geçiyor hazırlıkların bitti mi..
Senden de canımmmm cümlemizden de inşallahAmin kuzum İnşallah Allah razı olsun
Yorgun kuzu sıfır uyku can ağrısı sıkıntı geçecek inşallah minnakta maşallah güçlendi karnımı delip dışsrı çıkacak nerdeyse o mideme baskı yaptıkça öğürüp duruyorum eşek sıpası ya :) Bebeğin tamam benim var daha hastane çantası vs bakalım hazırlayacam inşallah hafta sonu onuda
:) kız uyku mu var uyku hak getire nasıl bişey olduğunu unuttum doğsun bir saatte olsa rahat uyusam yeter bana ağrı sızısız. Amin kuzusu allah cümlemizin yardımcısı olsunoyy son günlerde zor Allah yardımcın olsun hamilelerin en sevmediği cümleyi söyleyeyim bende uyuyabildiğin kadar uyu şimdiminnak doğsun herşey daha güzel olacak ne güzel..
Canım hastaneye kaçta gideceksinoyy son günlerde zor Allah yardımcın olsun hamilelerin en sevmediği cümleyi söyleyeyim bende uyuyabildiğin kadar uyu şimdiminnak doğsun herşey daha güzel olacak ne güzel..
Canım hastaneye kaçta gideceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?