2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Canım inşallah dediğin gibi hepimiz muradiniza erecegiz
Sen Dr gidecektin gittin mi
Canım gittim de gözünden kaçtı heralde.. kromozom için örnek verdik sonuç bekliyoruz şimdi bir yol belirleyebilmek için.. Onun dışında terapilere devam ediyorum işte..
Sen nasılsın detaylı ne zaman?

kızlar selamün aleyküm..benim mide bulantım başladı bugün sabah baya yoğundu sizce erken değil mi 6. haftaya yeni girdim.. doktoru arasam mı ki..
A.selam canım erken değil onun belli bi zamanı yok ne yazık ki benim beşte başladı hatta o kadar olmamıştı bile kuzu erken geçer inşallah bana ilaç serum bile para etmedi ya

Canım gittim de gözünden kaçtı heralde.. kromozom için örnek verdik sonuç bekliyoruz şimdi bir yol belirleyebilmek için.. Onun dışında terapilere devam ediyorum işte..
Sen nasılsın detaylı ne zaman?
Ben kacirmisim canım
Ne kadar sürede çıkıyormuş
Terapiler de şifa olsun sana gonlu güzel arkadaşim
Bende iyiyim yarın inşallah detaylı

kızlar selamün aleyküm..benim mide bulantım başladı bugün sabah baya yoğundu sizce erken değil mi 6. haftaya yeni girdim.. doktoru arasam mı ki..
Ah canm malesef erken deil bnmde o haftalarda sadece sabah bulantılarıyla başlamştı artmştı benmki umarm sennki artmaz sorunsz geçirirsin. Allah bağşlasın :))

Selam kızlar M miyaz sevgülcüm dualarım seninle Rabbim sağlıkla kurtarsın ikinizi de inşallahh @yumyumyumiyum cnm senin de bulantılar başlamış aslında güzel kalp atışı da başlamış oluyor galiba Rabbim sağlıkla devamını getirsin maşallahh

A.selam balımm aminn allah razı olsun darısı bekleyenlere rabbim sanada tez vakitte nasip etsin diğer kızlarada daha fazla aratmasın bizlerede güzel haberlerinizi almak nasip olsun peşpeşe İnşallah dualarımdasınız doğuma gitmedende anacam inşallah sizleri

A.selam canım erken değil onun belli bi zamanı yok ne yazık ki benim beşte başladı hatta o kadar olmamıştı bile kuzu erken geçer inşallah bana ilaç serum bile para etmedi ya

inşallah canım bakalım artık .. sen nasılsın son günler aynı bedende nasıl geçiyor hazırlıkların bitti mi..

Amin kuzum İnşallah Allah razı olsun

inşallah canım bakalım artık .. sen nasılsın son günler aynı bedende nasıl geçiyor hazırlıkların bitti mi..
Yorgun kuzu sıfır uyku can ağrısı sıkıntı geçecek inşallah minnakta maşallah güçlendi karnımı delip dışsrı çıkacak nerdeyse o mideme baskı yaptıkça öğürüp duruyorum eşek sıpası ya :) Bebeğin tamam benim var daha hastane çantası vs bakalım hazırlayacam inşallah hafta sonu onuda

oyy son günlerde zor Allah yardımcın olsun hamilelerin en sevmediği cümleyi söyleyeyim bende uyuyabildiğin kadar uyu şimdiminnak doğsun herşey daha güzel olacak ne güzel..

oyy son günlerde zor Allah yardımcın olsun hamilelerin en sevmediği cümleyi söyleyeyim bende uyuyabildiğin kadar uyu şimdiminnak doğsun herşey daha güzel olacak ne güzel..
:) kız uyku mu var uyku hak getire nasıl bişey olduğunu unuttum doğsun bir saatte olsa rahat uyusam yeter bana ağrı sızısız. Amin kuzusu allah cümlemizin yardımcısı olsun

Günaydın hanımlar
Hayirlı cumalar
Y yumyumyumiyum güzel haberlerini bekliyoruz canım
M miyaz az kaldı canım son dönem çok zorlu bilirim benim afedersin alt kısım şimdiden sizlama yapıyor bunu ben ilkinde 30lu haftalarda yaşamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…