- 9 Mart 2017
- 1.200
- 1.650
- 63
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #8.481
Günaydın hanımlar
Hayirlı cumalar
Y yumyumyumiyum güzel haberlerini bekliyoruz canım
M miyaz az kaldı canım son dönem çok zorlu bilirim benim afedersin alt kısım şimdiden sizlama yapıyor bunu ben ilkinde 30lu haftalarda yaşamıştım
Ayy sorma abla bazen o kadar çok aürıyor ki bebek çıkacak zannediyorum bugün kotkuttu zaten beni sıpa epeyce bi naptıysam oynamadı gecede çok fazla ağrım vardı yüreğim yarıldı doktorda boyuna heraketlerini takip et azalma vs olursa görüşelim hemen diyince tedirgin oldum bayağı bi rabbim esirgesin yine korkutuğumuzu başımıza getirmesin inşallah benimde erken bailadı şimdi daha zorluyor abla o dönem plesenta aiağıdaydı diye çok ağrım oluyordu tabi doktor bu konuda beni uyarmadı bile senin detaylı ne zamandıGünaydın hanımlar
Hayirlı cumalar
Y yumyumyumiyum güzel haberlerini bekliyoruz canım
M miyaz az kaldı canım son dönem çok zorlu bilirim benim afedersin alt kısım şimdiden sizlama yapıyor bunu ben ilkinde 30lu haftalarda yaşamıştım
İnşallah canım hadi Bismillah etiketle benide. Bende yarın tahlil yaptıracam sezaryen için leyla olurum sen etiketle olur murandevum yarına kaldı canım doktor şehir dışına çıkmış yarın iki buçukta gideceğiz bakalım inşallah hayırlı haberler alırız..
Sağlıkla gelsin paşam inşallahAyy sorma abla bazen o kadar çok aürıyor ki bebek çıkacak zannediyorum bugün kotkuttu zaten beni sıpa epeyce bi naptıysam oynamadı gecede çok fazla ağrım vardı yüreğim yarıldı doktorda boyuna heraketlerini takip et azalma vs olursa görüşelim hemen diyince tedirgin oldum bayağı bi rabbim esirgesin yine korkutuğumuzu başımıza getirmesin inşallah benimde erken bailadı şimdi daha zorluyor abla o dönem plesenta aiağıdaydı diye çok ağrım oluyordu tabi doktor bu konuda beni uyarmadı bile senin detaylı ne zamandı
İnşallah ablacım. Hayırlısı olsun pazartesi olsunSağlıkla gelsin paşam inşallah
Canım benim dundu ama Dr bölüm baskani olunca toplantıya katılmasi nedeniyle pazartesine ertelendi
İnşallah canım hadi Bismillah etiketle benide. Bende yarın tahlil yaptıracam sezaryen için leyla olurum sen etiketle olur mu
Aminn inşallah allah razı olsun canımtamam kuzum seninde Allah yardımcın olsun her şey sorunsuz olsun bitsin inşallah..
Artık mutlu sona az kaldı şükür sağlıkla kavuşun insallah meleğine bize kim haber verecek senin doğumuMerhaba kızlar hastsneden yeni çıktım pazartesi yedi de hastanede olmam gerekiyor sekizde sezaryen.. Spinalde ısrarcı davrandı doktorum tamam dedim ama bakalım allah yardımcımız olsun. Dualarınıza talibim edenden de etmeyenden de allah razı olsun
Allah razı olsun abla inşallah.. darısı sizlere hayırlısıyla biraz toparlayayım ben haber ederim inşallah olmadı kızlardan birine rica ederiz eşim atar mesaj watsaptan onlarda yazarlar buraya haber verirler sizeArtık mutlu sona az kaldı şükür sağlıkla kavuşun insallah meleğine bize kim haber verecek senin doğumu
Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kavuştursun sizi inşallah canım benim. Ben de spinal oldum bol kahve iç narkoz ağrısı çekme ben ilk icmemistim çok ağrım oldu. Pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz Sevgülüm dualarimiz seninleMerhaba kızlar hastsneden yeni çıktım pazartesi yedi de hastanede olmam gerekiyor sekizde sezaryen.. Spinalde ısrarcı davrandı doktorum tamam dedim ama bakalım allah yardımcımız olsun. Dualarınıza talibim edenden de etmeyenden de allah razı olsun
Aminn allah razı olsun balım inşallah spinalden korkmuyorumda şu dokunuşların hissedilmesi az bi geriyor gibi yani ben o bölgelerden çok huylansn biriyim tikim varRabbim sağlıkla hayırlısıyla kavuştursun sizi inşallah canım benim. Ben de spinal oldum bol kahve iç narkoz ağrısı çekme ben ilk icmemistim çok ağrım oldu. Pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz Sevgülüm dualarimiz seninle
Canım ben daha önce spinalle ameliyat oldum kapalı ameliyat ama çok şükür hiç bi ağrım olmadı bai yada bel kahvede kimse demedi içmemiştim ama ben çok fazla su içtim böbrekten olduğum için ki benim bacaklarda erken açıldı. uyuşmamda geç olmuştu ama hemen uyuşmamıştım. anestezide iki üç bardak sade şekersiz kahve iç diye tembihledi uyardığın için teşekkür ederim kuzuRabbim sağlıkla hayırlısıyla kavuştursun sizi inşallah canım benim. Ben de spinal oldum bol kahve iç narkoz ağrısı çekme ben ilk icmemistim çok ağrım oldu. Pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz Sevgülüm dualarimiz seninle
Canım bana ne bol su iç dendi ne de kahve ağrım olunca söylediler daha önce de yasamayinca böyle bişey hatırlatayım dedim.Canım ben daha önce spinalle ameliyat oldum kapalı ameliyat ama çok şükür hiç bi ağrım olmadı bai yada bel kahvede kimse demedi içmemiştim ama ben çok fazla su içtim böbrekten olduğum için ki benim bacaklarda erken açıldı. uyuşmamda geç olmuştu ama hemen uyuşmamıştım. anestezide iki üç bardak sade şekersiz kahve iç diye tembihledi uyardığın için teşekkür ederim kuzu
İşte söylemeyince hasta sıkıntıya giriyor haksızlık yani bana söylediler bugün öncekinde de böbrek olduğu için bol su iç demişlerdi yoksa onlarda demezdi belki güyada özel hastane. İyi yaptın canımm allah razı olsun tabik sen öncesinde yaşadığın için beni düşündün çok sağol kuzu peki dokunuşları bebeği çıkardıklarındaki bastırmayı hissettin mi sen çok mu hissediliyor ağrı yok biliyorumda onlsr acaba dedirtiyor neyle karşılaşacağımı bileyim maksat hazırlıklı olmak amaçlıCanım bana ne bol su iç dendi ne de kahve ağrım olunca söylediler daha önce de yasamayinca böyle bişey hatırlatayım dedim.
Maaşallah ne kadar çabuk geçiyor zaman bir bakacaksın 1 aylık sonra bir yaşında derken sünnetti, okuldu ,derken askerlik oda evlenecek onun çocuğu rabbim hepimize göstersin inşaallah hayırlısıylaMerhaba kızlar hastsneden yeni çıktım pazartesi yedi de hastanede olmam gerekiyor sekizde sezaryen.. Spinalde ısrarcı davrandı doktorum tamam dedim ama bakalım allah yardımcımız olsun. Dualarınıza talibim edenden de etmeyenden de allah razı olsun
Senden de Allah razı olsun canım. Ben karnimi çekiştirdiklerini hep hissetim ama dediğin gibi ağrı olmadi ama karnimdaki kanı çıkarmak için bastirmalari ve dikerken karnimi germeleri acitti biraz canımı ama bebegini gördüğün an her şey bitiyor zaten rabbim kolaylığını veriyor.İşte söylemeyince hasta sıkıntıya giriyor haksızlık yani bana söylediler bugün öncekinde de böbrek olduğu için bol su iç demişlerdi yoksa onlarda demezdi belki güyada özel hastane. İyi yaptın canımm allah razı olsun tabik sen öncesinde yaşadığın için beni düşündün çok sağol kuzu peki dokunuşları bebeği çıkardıklarındaki bastırmayı hissettin mi sen çok mu hissediliyor ağrı yok biliyorumda onlsr acaba dedirtiyor neyle karşılaşacağımı bileyim maksat hazırlıklı olmak amaçlı
Aminnnnn inşallah canım aynen zaman çok hızlı tutabilene aşk olsun bazen düşünüyorum bu kadar hızlı geçmeside korkutuyor gözünü kapatıp açıyorsun seneler geçip gitmiş anlamıyorsunMaaşallah ne kadar çabuk geçiyor zaman bir bakacaksın 1 aylık sonra bir yaşında derken sünnetti, okuldu ,derken askerlik oda evlenecek onun çocuğu rabbim hepimize göstersin inşaallah hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?