2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

hayırlı cumalar ablacım doktora yarın gideceğim ertelendi.. hayırlı haberler getiririm inşallah size..

Ayy sorma abla bazen o kadar çok aürıyor ki bebek çıkacak zannediyorum bugün kotkuttu zaten beni sıpa epeyce bi naptıysam oynamadı gecede çok fazla ağrım vardı yüreğim yarıldı doktorda boyuna heraketlerini takip et azalma vs olursa görüşelim hemen diyince tedirgin oldum bayağı bi rabbim esirgesin yine korkutuğumuzu başımıza getirmesin inşallah benimde erken bailadı şimdi daha zorluyor abla o dönem plesenta aiağıdaydı diye çok ağrım oluyordu tabi doktor bu konuda beni uyarmadı bile senin detaylı ne zamandı

Sağlıkla gelsin paşam inşallah
Canım benim dundu ama Dr bölüm baskani olunca toplantıya katılmasi nedeniyle pazartesine ertelendi

Merhaba kızlar hastsneden yeni çıktım pazartesi yedi de hastanede olmam gerekiyor sekizde sezaryen.. Spinalde ısrarcı davrandı doktorum tamam dedim ama bakalım allah yardımcımız olsun. Dualarınıza talibim edenden de etmeyenden de allah razı olsun

Artık mutlu sona az kaldı şükür sağlıkla kavuşun insallah meleğine bize kim haber verecek senin doğumu

Artık mutlu sona az kaldı şükür sağlıkla kavuşun insallah meleğine bize kim haber verecek senin doğumu
Allah razı olsun abla inşallah.. darısı sizlere hayırlısıyla biraz toparlayayım ben haber ederim inşallah olmadı kızlardan birine rica ederiz eşim atar mesaj watsaptan onlarda yazarlar buraya haber verirler size

Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kavuştursun sizi inşallah canım benim. Ben de spinal oldum bol kahve iç narkoz ağrısı çekme ben ilk icmemistim çok ağrım oldu. Pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz Sevgülüm dualarimiz seninle

Aminn allah razı olsun balım inşallah spinalden korkmuyorumda şu dokunuşların hissedilmesi az bi geriyor gibi yani ben o bölgelerden çok huylansn biriyim tikim var karın yanlar falan kanım çekiliyor resmen inşallah hiç hissetmem onlarıda yoksa ki sıkıntı

Canım ben daha önce spinalle ameliyat oldum kapalı ameliyat ama çok şükür hiç bi ağrım olmadı bai yada bel kahvede kimse demedi içmemiştim ama ben çok fazla su içtim böbrekten olduğum için ki benim bacaklarda erken açıldı. uyuşmamda geç olmuştu ama hemen uyuşmamıştım. anestezide iki üç bardak sade şekersiz kahve iç diye tembihledi uyardığın için teşekkür ederim kuzu

Canım bana ne bol su iç dendi ne de kahve ağrım olunca söylediler daha önce de yasamayinca böyle bişey hatırlatayım dedim.

Canım bana ne bol su iç dendi ne de kahve ağrım olunca söylediler daha önce de yasamayinca böyle bişey hatırlatayım dedim.
İşte söylemeyince hasta sıkıntıya giriyor haksızlık yani bana söylediler bugün öncekinde de böbrek olduğu için bol su iç demişlerdi yoksa onlarda demezdi belki güyada özel hastane. İyi yaptın canımm allah razı olsun tabik sen öncesinde yaşadığın için beni düşündün çok sağol kuzu peki dokunuşları bebeği çıkardıklarındaki bastırmayı hissettin mi sen çok mu hissediliyor ağrı yok biliyorumda onlsr acaba dedirtiyor neyle karşılaşacağımı bileyim maksat hazırlıklı olmak amaçlı

Maaşallah ne kadar çabuk geçiyor zaman bir bakacaksın 1 aylık sonra bir yaşında derken sünnetti, okuldu ,derken askerlik oda evlenecek onun çocuğu rabbim hepimize göstersin inşaallah hayırlısıyla

Senden de Allah razı olsun canım. Ben karnimi çekiştirdiklerini hep hissetim ama dediğin gibi ağrı olmadi ama karnimdaki kanı çıkarmak için bastirmalari ve dikerken karnimi germeleri acitti biraz canımı ama bebegini gördüğün an her şey bitiyor zaten rabbim kolaylığını veriyor.

Maaşallah ne kadar çabuk geçiyor zaman bir bakacaksın 1 aylık sonra bir yaşında derken sünnetti, okuldu ,derken askerlik oda evlenecek onun çocuğu rabbim hepimize göstersin inşaallah hayırlısıyla
Aminnnnn inşallah canım aynen zaman çok hızlı tutabilene aşk olsun bazen düşünüyorum bu kadar hızlı geçmeside korkutuyor gözünü kapatıp açıyorsun seneler geçip gitmiş anlamıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…