2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Hadi ya söylemedin mi peki bana doktorum sana hiç bir şekilde acı çektirmeyeceğiz garantisini veriyorum dedi acı olursada iğneyle uyuturuz anlamazsın dedi anestezicinin iyi olmasınada bağlı biraz sanırım ayn hastanede spinal sezaryen olan bi arkadaş var rahatlık korkutmuşlar beni boşuna diyor hiç bişey hissetmemiş başladıklarından bile haberim olmadı bebeğin ağlamasıyla anladım dedi başladığını

Bebegin çıktığını falan ben de hissetmedim canım geçen gün arkadaşla konuşuyorduk da o da aynını söyledi karnima bastirdiklari zaman acıdı diye olası bişey galiba. İnşallah sen de olmasın canım.

Sevindim canım rabbim sağlıkla kucağında görmeyi nasip etsin inşallah

Ben de spinal oldum hiç korkma son derece rahat hem de ilk an lara şahit oluyosun harika
Sebebine kadar okuyamadım ama şimdiden sağlık ve huzur diliyorum ...

Olabilir kuzu bir çoğunda da bulantı olmuş sakinleştirici yapılmış bazıları uyutulmuş kısa süreli olmaz inşallah canım bakalım

Ben de spinal oldum hiç korkma son derece rahat hem de ilk an lara şahit oluyosun harika
Sebebine kadar okuyamadım ama şimdiden sağlık ve huzur diliyorum ...
Teşekkür ederim canım inşallah rahat geçer benimkide Bakalım allah büyüktür. Sen nasılsın peki

Ayy teyzeleri sever onu çok şükür allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah canım gözün aydın

sebepsiz kasık bel ağrıları ile yaşamaya devam bu ay anestezili hsg çekilecem bakalım ne çıkacak
Hadi ya o da kötü öyle sürekli mi var ağrı allah şifa versin inşallah hsg den de kötü bişey çıkmaz hayırlı haberler alırsın canım allah yardımcın olsun hsg den sonra sonucu banada yaz olur mu? Herşey yolunda gider inşallah

Inşallaha canım sen de etiketle

Maşallah maşallah canım minigine bende 6. Haftada duymadım ekranda gösterdi kalp atışını
10 gün sonrada duyduk darısı sana olsun canım
Tekrar tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla
Darısı diğer arkadaşlara olsun

Allah razı olsun ablacım Sevincimi paylaşmanız ne güzel aile gibi olduk resmen..
bize de etranda gösterdi inşallah sonraki gitmemizde duyarız o anı çok merak ediyorum..Rabbim isteyen herkese nasip etsin öncelikle topikteki canlara olsun..

Merhaba kızlar haber verenlere çok teseteşe ederim rabbim onlarında böyle güzel haberlerini almayı nasip etsin
M miyaz kuzum kavustun Paşana Allah vatanına dinine ailesine hayırlı evlat eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…