- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #8.501
Hadi ya söylemedin mi peki bana doktorum sana hiç bir şekilde acı çektirmeyeceğiz garantisini veriyorum dedi acı olursada iğneyle uyuturuz anlamazsın dedi anestezicinin iyi olmasınada bağlı biraz sanırım ayn hastanede spinal sezaryen olan bi arkadaş var rahatlık korkutmuşlar beni boşuna diyor hiç bişey hissetmemiş başladıklarından bile haberim olmadı bebeğin ağlamasıyla anladım dedi başladığınıSenden de Allah razı olsun canım. Ben karnimi çekiştirdiklerini hep hissetim ama dediğin gibi ağrı olmadi ama karnimdaki kanı çıkarmak için bastirmalari ve dikerken karnimi germeleri acitti biraz canımı ama bebegini gördüğün an her şey bitiyor zaten rabbim kolaylığını veriyor.
Y yumyumyumiyum Dr gittin mi
Bebegin çıktığını falan ben de hissetmedim canım geçen gün arkadaşla konuşuyorduk da o da aynını söyledi karnima bastirdiklari zaman acıdı diye olası bişey galiba. İnşallah sen de olmasın canım.Hadi ya söylemedin mi peki bana doktorum sana hiç bir şekilde acı çektirmeyeceğiz garantisini veriyorum dedi acı olursada iğneyle uyuturuz anlamazsın dedi anestezicinin iyi olmasınada bağlı biraz sanırım ayn hastanede spinal sezaryen olan bi arkadaş var rahatlık korkutmuşlar beni boşuna diyor hiç bişey hissetmemiş başladıklarından bile haberim olmadı bebeğin ağlamasıyla anladım dedi başladığını
Sevindim canım rabbim sağlıkla kucağında görmeyi nasip etsin inşallah
Sevindim canım rabbim sağlıkla kucağında görmeyi nasip etsin inşallah
Ayy sorma abla bazen o kadar çok aürıyor ki bebek çıkacak zannediyorum bugün kotkuttu zaten beni sıpa epeyce bi naptıysam oynamadı gecede çok fazla ağrım vardı yüreğim yarıldı doktorda boyuna heraketlerini takip et azalma vs olursa görüşelim hemen diyince tedirgin oldum bayağı bi rabbim esirgesin yine korkutuğumuzu başımıza getirmesin inşallah benimde erken bailadı şimdi daha zorluyor abla o dönem plesenta aiağıdaydı diye çok ağrım oluyordu tabi doktor bu konuda beni uyarmadı bile senin detaylı ne zamandı
Olabilir kuzu bir çoğunda da bulantı olmuş sakinleştirici yapılmış bazıları uyutulmuş kısa süreli olmaz inşallah canım bakalımBebegin çıktığını falan ben de hissetmedim canım geçen gün arkadaşla konuşuyorduk da o da aynını söyledi karnima bastirdiklari zaman acıdı diye olası bişey galiba. İnşallah sen de olmasın canım.
Teşekkür ederim canım inşallah rahat geçer benimkide Bakalım allah büyüktür. Sen nasılsın pekiBen de spinal oldum hiç korkma son derece rahat hem de ilk an lara şahit oluyosun harika
Sebebine kadar okuyamadım ama şimdiden sağlık ve huzur diliyorum ...
Ayy teyzeleri sever onu çok şükür allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah canım gözün aydın
sebepsiz kasık bel ağrıları ile yaşamaya devam bu ay anestezili hsg çekilecem bakalım ne çıkacakTeşekkür ederim canım inşallah rahat geçer benimkide Bakalım allah büyüktür. Sen nasılsın peki
Hadi ya o da kötü öyle sürekli mi var ağrı allah şifa versin inşallah hsg den de kötü bişey çıkmaz hayırlı haberler alırsın canım allah yardımcın olsun hsg den sonra sonucu banada yaz olur mu? Herşey yolunda gider inşallahsebepsiz kasık bel ağrıları ile yaşamaya devam bu ay anestezili hsg çekilecem bakalım ne çıkacak
Inşallaha canım sen de etiketleHadi ya o da kötü öyle sürekli mi var ağrı allah şifa versin inşallah hsg den de kötü bişey çıkmaz hayırlı haberler alırsın canım allah yardımcın olsun hsg den sonra sonucu banada yaz olur mu? Herşey yolunda gider inşallah
Tamam canım etiketlerim inşallahInşallaha canım sen de etiketle
Maşallah maşallah canım minigine bende 6. Haftada duymadım ekranda gösterdi kalp atışını
10 gün sonrada duyduk darısı sana olsun canım
Tekrar tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla
Darısı diğer arkadaşlara olsun
Ayy teyzeleri sever onu çok şükür allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah canım gözün aydın
Yazarım tabiki canım az bi toparlayayım allahın izniyle haberdar ederimAmin kuzucum amin ama şimdi sırada sen varsın heyecan dorukta son bir gün..hemen haberdar edemezsin belki ama fırsat bulur bulmaz yaz emi merak ederiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?