2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Merhaba kızlar şebeke sıkıntısı varekmiyor pek etiketleyemedim ama hepinizden tek tek allah razı olsu hepiniz çok sağolun seviyorum sizler. Ağrım var giremedim hoş telefonuda alamadım pek. Rabbim bekleyenlerede nasip etsin olmayanlara tez vakitte versin hayırlısıyla doldursun kucaklarını

Ben de spinal oldum hiç korkma son derece rahat hem de ilk an lara şahit oluyosun harika
Sebebine kadar okuyamadım ama şimdiden sağlık ve huzur diliyorum ...
Canım doğurdum ben spinal oldum ağrı hissetmedim ama dokunuşları hissettim pişman olmadım yani rabbim isteyen herkese nasip etsin ağrım var biraz yazamadım

bebiş nasıl canım kavuştun yavruna adını ne koydunuz.

Merhaba arkadaşlar
Nasılsiniz

M miyaz hastaneden çıktınız mi oglus nasıl canım sen nasılsın

Y yumyumyumiyum takvimin hayırlı olsun canım darısı diğer kızlara olsun inşallah
Canım senin adın ne nick yazmak zor geliyor bana zor nickin var
Nasılsın mide bulantilari nasıl

Benim ayrıntılı ultrason oldu şükür bunuda sağlıkla atlattık Rabbime binlerce şükür

Burcu benim adım abla bende bi takvim yapayım dedim Rabbim tamamına erdirir inşallah, olmayanlara da nasip eder..
bulantım kesildi fulya abla ya bi sıkıntım yok şimdilik geçen hafta daha yoğundu hatta korktum nasıl çalışırken başa çıkacağım diye ama bu hafta bişey yok neden anlamadım..
senin sonucuna da çok sevindim Allah şükür..

Bulantı olmaması iyi canım gözün aydın ben ilk üç ay duman olmuştum büyük oğlumda hiç mide bulantısı olmamamisti

Bulantı olmaması iyi canım gözün aydın ben ilk üç ay duman olmuştum büyük oğlumda hiç mide bulantısı olmamamisti

bi yerde okumuştum mide bulantısı sağlıklı gebeliğe işaret diye ama doğruluğunu bilmiyorum o yüzden biraz evham yaptım neden kesildi diye..ama başlar belki 7.haftada bilmiyorum ki..

bi yerde okumuştum mide bulantısı sağlıklı gebeliğe işaret diye ama doğruluğunu bilmiyorum o yüzden biraz evham yaptım neden kesildi diye..ama başlar belki 7.haftada bilmiyorum ki..
Yok öyle birşey hiç kusmayan annenin bebise sağlıklı olur korkma

Çıktık abla iyiyiz çok şükür daha iyi olacaz inşallah

Bebiş biraz huzursuz ama iyi çok şükür sütüm tam gelse dha iyi olacak inşallah. Arden miraç adı kuzu

bayıldım ismini severim onun adıyla sağlıkla yaşasın meleğim..stres yapma kuzum hepsi olur sütün de anca gelir bol bol emzir öyle çoğalacak.iyi olmanıza çok sevindim evinize geçtiniz mi..

M miyaz benim sezeryanda tam anlamı ile süt 3. Gün gelmişti sen bol bol su iç bebek uyurken sende uyu bunlar sütü arttıracak bulgur tahinli pekmez ye onlarda süt yapar

Bebiş biraz huzursuz ama iyi çok şükür sütüm tam gelse dha iyi olacak inşallah. Arden miraç adı kuzu
Adıyla yaşasın minik kuzu şükür hastaneden de çıkmışsınız inşallah en kısa zamanda da toparlanirsin

Yok oyle bir sey canim benim benim sadece karnım büyümüştü ne mide bulantısı ne aserme hic bir belirti olmamıştı doguma kadar hic bir şey hissetmedim çok şükür çok saglikli oğlum var maaşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…