2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Adıyla yaşasın minik kuzu şükür hastaneden de çıkmışsınız inşallah en kısa zamanda da toparlanirsin
Amin canım evet çıktık çok şükür bugün biraz daha iyiyim ama aşırı derecede ödemim var bacaklar ayaklar patlayacak gibi şiş gebelikte doğuma giderken bile böyle değildi fena ya

M miyaz benim sezeryanda tam anlamı ile süt 3. Gün gelmişti sen bol bol su iç bebek uyurken sende uyu bunlar sütü arttıracak bulgur tahinli pekmez ye onlarda süt yapar
Abla pek uyumam mümkün olmadı bugün öülen biraz uyudum azıcık gecede çok uyuyamıyorum ağrı vs bide bebekle ben ilgileniyorum bugün daha iyiyim çok şükür akşamada duşumu alacam inşallah daha rahatlayacam suyu bol içiyorum kuru dut kaynattırdım onunda suyunu içiyorum bugün de incir suyu içtim pekmez sulandırıp içiyorum akıyor ama az saüda biraz daha fazla gibi ama bugün göğüslerim yanıyor bide doluyor sanırım ki arada mama ver dedi çocuk doktoru mamada veriyorum bir iki öyle işte bulgur gaz yapmaz mı ki abla

bayıldım ismini severim onun adıyla sağlıkla yaşasın meleğim..stres yapma kuzum hepsi olur sütün de anca gelir bol bol emzir öyle çoğalacak.iyi olmanıza çok sevindim evinize geçtiniz mi..
Amin kuzusu allah razı olsun babamlardayız dün çıktık canım bugün daha iyiyim çok şükür göğüslerde yanmaya başladı valla içmediğim şey kalmadı dut suyu incir suyu normal su et ve yumurtada yiyorum spinal oldum ameliyatı narkoz öksürüğü vs çekmedim ama dünden beri bi öksürme hsli vardı çok olmasada inşallah tekrarlamaz

Maşallahh kuzum tadını çıkarın ana oğul... ismi de çok güzelmiş sağlıkla yaşasın.. ilk haftalar genelde mama takviyesi oluyor şekeri düşmesin diye .. Daha çok yeni düzene girer herşey

Maşallahh kuzum tadını çıkarın ana oğul... ismi de çok güzelmiş sağlıkla yaşasın.. ilk haftalar genelde mama takviyesi oluyor şekeri düşmesin diye .. Daha çok yeni düzene girer herşey
Sabah doktora götürecrm canım ya burnu tıkalı nefes alamıyor zaten cuma gidecektik saralık için çağırmıştı doktor. Ben sabah gidecem sütte az bi artsa hsyırlısıylada rahatlasam

Yok oyle bir sey canim benim benim sadece karnım büyümüştü ne mide bulantısı ne aserme hic bir belirti olmamıştı doguma kadar hic bir şey hissetmedim çok şükür çok saglikli oğlum var maaşallah

bide canm başlayıp birden kesilince bi afalladım tabi her bünye farklı sanırım evham yapma dönemi başladı..

olur canım merak etme kafana takmamaya çalış ablamında öyleydi hep emzirdi boş bile olsa geldi sütü çok şükür..sen bol bol su iç, kimyon, bulgur, dereotu, soda bunlar çok etkili çok şekerli şeylerde içme..doğdu ya çok şükür her şey zamanla yoluna girecek..

Canım iki gündür memeyidr tutmuyor doru düzgün savaşıyor resmen ne yspacağımı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…