2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Y yumyumyumiyum A anneveoglusu
Canlarım çok sağolun Allah bin kere razı olsun sormuşsunuz merak etmişsiniz..
12 gündür süren ürtiker atakları gitgide ağırlaştı vücutta beyaz nokta kalmıyor sürekli ateş sürekli kesilen nefes vesaire.. her gece kortizon ve alerji iğneleri şiştikçe şiştim
Geçmiyor da nekbet..
Karaciğer enzimleri çökmeye başlamış
Bir tahribat var mı diye pazartesi saat 4te ultrasona gireceğim.. Allah beterinden korusun ama aşırı yoruldum anlatamam..

Arzu çok geçmiş olsun benim esimdede var çok ağır geçiyordu onunki de hacamat yaptırdı elhamdulillah çok hafif çıkıyor şimdi

ah kuzum çok çok geçmiş olsun nasılda can yakıcıdır kim bilir sonuçtan haberdar et bizi de olur mu..

Canım rabbim şifa versin tez zamanda eski sağlığına kavuş çok üzüldün canım vücudun tepki veriyor herşey güzel olacak Allah'ın izniyle

Canım iki gündür memeyidr tutmuyor doru düzgün savaşıyor resmen ne yspacağımı şaşırdım
Canım bakkal emziği ile emme alıştırması yaptır benim oglanda zor tuttu beni sen bırakma onun peşini
Benimki de zorladı sonra bir alıştı emmeye bu seferde zor memeden ayırdım

Canım bakkal emziği ile emme alıştırması yaptır benim oglanda zor tuttu beni sen bırakma onun peşini
Benimki de zorladı sonra bir alıştı emmeye bu seferde zor memeden ayırdım
Abla emiyor şimdi çok şükür yani eskiye göre zaten tamamen şans eseri allahtan diyelim emzik koydum ağzına emiyor onu sonra bi daha ağlayınca meme verdim tuttu memeyi çok şükür. kaşıkla veriyordum mamayı emme reflexini yitirmişti çocuk resmen kolayıns geldiği gibi hop dök ağza yut

Veriyorum canım bugün gittim düşmeye başlamış sarılığı çok şükür içim ferahladı ya Çarşamba yine gidecem sen nasılsın kuzusu iyi misin nasıl gidiyor hamilelik

çok şükür canım emdikçe sarılığı azalacak düşüşe geçtiyse sorun yok..ciltten de uzun sürede atıyor merak etme..yeğenim iki aylık oldu hala cildi gözleri sarımsı..
bende iyiyim çok şükür iyi gidiyor hamilelik bi sıkıntım yok..yarın kontrol var inşallah her şey güzel ilerliyordur..

Maşallah diyelim o zaman canım. İnşallah Kuzusu herşey güzel olsun beni etiketle tamam

İyiyiz büyüyoruz teyzesi 27 eylülde 4 aylık olucaz. Ben de ücretsiz izne ayrıldım temmuza kadar evdeyim oğlumla güzel vakit geçirmek için. Sen nasılsın? Maşallah çoğu gitti azı kaldı canım başladın mı küçük paşanın alışverişine? Büyük paşa da okula başlamıştır başarılı bir yıl geçirin inşallah.

Maşallah zaman nasıl geçiyor Allah'ım esirgesin
En güzelini yapmışsın bende ucreücre izin düşünüyorum Allah nasip ederse
Daha alisverise başlamadım aklımda iken senkac tane yeni doğan hastane çıkışı aldın yazarmisin
Ben Ekim s
Gibi başlayacağım alışverişe
Allah razı olsun canım abimizde 5. Sınıf bu yıl tüm kuzular için güzel bir yıl olur inşallah

4 tane 5li hastane çıkışı almıştım canım onun dışında annem de 5 tane 0-3 ay takım almıştı. Ancak yetti bana hem çok kusmustu hem de yaza denk geldiği için terliyordu o yuzden sık sık çamaşır yikadim yetistirmek için

Selam ablacım cumartesi günü transfer oldum belirtim yok bekleme sürecindeyim dua ediyorum hayırlısı bakalım

canım çok sevindim sorunsuz atlatmışsın şimdi bekleme zamanı daha mı zor nehiç belirti arama kendinde bende hiç yoktu hala da yok biliyor musun..doktora gitmesem görmesem hamile değilim diyeceğim..düşünmemeye çalış kendini yormadan normal yaşantına dön ben bu ikincide öyle yaptım inşallah hayırlı sonuç alacaksın canım inanıyorum dondurulmuşta şans daha çok..
kaç embriyo transfer ettiler..

güzel haberlerle geldim çok şükür dün kalp atışını dinledik herşey yolunda şükür Rabbime..bakalım on gün sonra tekrar kontrol M miyaz

güzel haberlerle geldim çok şükür dün kalp atışını dinledik herşey yolunda şükür Rabbime..bakalım on gün sonra tekrar kontrol M miyaz
Masallah maşallah çok sevindim canım gizymiz aydın Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…