- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #8.561
Arzu çok geçmiş olsun benim esimdede var çok ağır geçiyordu onunki de hacamat yaptırdı elhamdulillah çok hafif çıkıyor şimdiY yumyumyumiyum A anneveoglusu
Canlarım çok sağolun Allah bin kere razı olsun sormuşsunuz merak etmişsiniz..
12 gündür süren ürtiker atakları gitgide ağırlaştı vücutta beyaz nokta kalmıyor sürekli ateş sürekli kesilen nefes vesaire.. her gece kortizon ve alerji iğneleri şiştikçe şiştim
Geçmiyor da nekbet..
Karaciğer enzimleri çökmeye başlamış
Bir tahribat var mı diye pazartesi saat 4te ultrasona gireceğim.. Allah beterinden korusun ama aşırı yoruldum anlatamam..
Canım iki gündür memeyidr tutmuyor doru düzgün savaşıyor resmen ne yspacağımı şaşırdım
Y yumyumyumiyum A anneveoglusu
12 gündür süren ürtiker atakları gitgide ağırlaştı vücutta beyaz nokta kalmıyor sürekli ateş sürekli kesilen nefes vesaire.. her gece kortizon ve alerji iğneleri şiştikçe şiştim
Geçmiyor da nekbet..
Bir tahribat var mı diye pazartesi saat 4te ultrasona gireceğim.. Allah beterinden korusun ama aşırı yoruldum anlatamam..
Canım rabbim şifa versin tez zamanda eski sağlığına kavuş çok üzüldün canım vücudun tepki veriyor herşey güzel olacak Allah'ın izniyleY yumyumyumiyum A anneveoglusu
Geçmiyor da nekbet..
Canım bakkal emziği ile emme alıştırması yaptır benim oglanda zor tuttu beni sen bırakma onun peşiniCanım iki gündür memeyidr tutmuyor doru düzgün savaşıyor resmen ne yspacağımı şaşırdım
Veriyorum canım bugün gittim düşmeye başlamış sarılığı çok şükür içim ferahladı ya Çarşamba yine gidecem sen nasılsın kuzusu iyi misin nasıl gidiyor hamilelikmama veriyorsunuz o zaman dimi canm inşallah bunlarda düzelecek sen uğraşmaktan vazgeçme..
Abla emiyor şimdi çok şükür yani eskiye göre zaten tamamen şans eseri allahtan diyelim emzik koydum ağzına emiyor onu sonra bi daha ağlayınca meme verdim tuttu memeyi çok şükür. kaşıkla veriyordum mamayı emme reflexini yitirmişti çocuk resmen kolayıns geldiği gibi hop dök ağza yutCanım bakkal emziği ile emme alıştırması yaptır benim oglanda zor tuttu beni sen bırakma onun peşini
Benimki de zorladı sonra bir alıştı emmeye bu seferde zor memeden ayırdım
Veriyorum canım bugün gittim düşmeye başlamış sarılığı çok şükür içim ferahladı ya Çarşamba yine gidecem sen nasılsın kuzusu iyi misin nasıl gidiyor hamilelik
Maşallah diyelim o zaman canım. İnşallah Kuzusu herşey güzel olsun beni etiketle tamamçok şükür canım emdikçe sarılığı azalacak düşüşe geçtiyse sorun yok..ciltten de uzun sürede atıyor merak etme..yeğenim iki aylık oldu hala cildi gözleri sarımsı..
bende iyiyim çok şükür iyi gidiyor hamilelik bi sıkıntım yok..yarın kontrol var inşallah her şey güzel ilerliyordur..
İyiyiz büyüyoruz teyzesi 27 eylülde 4 aylık olucaz. Ben de ücretsiz izne ayrıldım temmuza kadar evdeyim oğlumla güzel vakit geçirmek için. Sen nasılsın? Maşallah çoğu gitti azı kaldı canım başladın mı küçük paşanın alışverişine? Büyük paşa da okula başlamıştır başarılı bir yıl geçirin inşallah.Günaydın hanımlar
Güzel bir gün olması dileğiyle
M miyaz pasama maşallah sağlıkla büyüsün
D Deli_manya nerdesin canım iyisiniz dimi
burciss transfer oldumu canım
Y yumyumyumiyum bu gün güzel haberler bekliyoruz senden
ardemir kuzum nasıl oldun
beren20 sen nasılsın pasanla
Halim rabbime malum sen nasılsın kuzunla okul telaşı baslaba
sweetdreams1985 sen nasılsın canım kuzu nasıl
P pastadelisi artık girmeyecek mi teli duZelmedimi yaa
Maşallah zaman nasıl geçiyor Allah'ım esirgesinİyiyiz büyüyoruz teyzesi 27 eylülde 4 aylık olucaz. Ben de ücretsiz izne ayrıldım temmuza kadar evdeyim oğlumla güzel vakit geçirmek için. Sen nasılsın? Maşallah çoğu gitti azı kaldı canım başladın mı küçük paşanın alışverişine? Büyük paşa da okula başlamıştır başarılı bir yıl geçirin inşallah.
4 tane 5li hastane çıkışı almıştım canım onun dışında annem de 5 tane 0-3 ay takım almıştı. Ancak yetti bana hem çok kusmustu hem de yaza denk geldiği için terliyordu o yuzden sık sık çamaşır yikadim yetistirmek içinMaşallah zaman nasıl geçiyor Allah'ım esirgesin
En güzelini yapmışsın bende ucreücre izin düşünüyorum Allah nasip ederse
Daha alisverise başlamadım aklımda iken senkac tane yeni doğan hastane çıkışı aldın yazarmisin
Ben Ekim s
Gibi başlayacağım alışverişe
Allah razı olsun canım abimizde 5. Sınıf bu yıl tüm kuzular için güzel bir yıl olur inşallah
Hadi bakalım hayırlısı ile güzel haberlerini alırız inşallahSelam ablacım cumartesi günü transfer oldum belirtim yok bekleme sürecindeyim dua ediyorum hayırlısı bakalım
Nasip bakalım inşallahHadi bakalım hayırlısı ile güzel haberlerini alırız inşallah
Selam ablacım cumartesi günü transfer oldum belirtim yok bekleme sürecindeyim dua ediyorum hayırlısı bakalım
Günaydın hanımlar
Güzel bir gün olması dileğiyle
M miyaz pasama maşallah sağlıkla büyüsün
D Deli_manya nerdesin canım iyisiniz dimi
burciss transfer oldumu canım
Y yumyumyumiyum bu gün güzel haberler bekliyoruz senden
ardemir kuzum nasıl oldun
beren20 sen nasılsın pasanla
Halim rabbime malum sen nasılsın kuzunla okul telaşı baslaba
sweetdreams1985 sen nasılsın canım kuzu nasıl
P pastadelisi artık girmeyecek mi teli duZelmedimi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?