2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Bir tane cnm yasal olarak neyse onu transfer ediyorlar.. insan ister istemez belirti arıyor öncekinde de hiç belirtim yoktu tutmamıştı... ben transfer gününden bu yana sürekli yatmadım zaten normal hayatıma devam ettim cnm...nasip bakalım cnm sağolasın... çok sevindim miniğin kalp atışını duymuşsun maşallahh sağlıkla gelsin devamı da inşallahh

amin Rabbim sana da nasip etsin canım bu günleri..belirti de arama kuzum daha çok yeni her şeyin hayırlısı heyecanla bekliyorum bende test günüm ne zaman..

hayırlı olsun fulya ablacm ben mi kaçırdım zaten siz taşınmamış mıydınız yeni yerinize tekrar mı tayin oldu neresi..
Yok canım doğru hatırlıyorsun eşimin tayini çıktı ama benim Eş durumundan daha çıkmamıştı rapor ve izinli bugüne kadar gelmiştim iki güne kadar daha eğer Tayinim çıkmazsa idi izin ve rapor hakkımı kalmadığı için Tekirdağ dönüp göreve Tekrar başlamak zorunda kalacaktım Allah'ıma binlerce şükür tam son gün tahin açıklandı ve ben de bu sayede rahatça nefes aldım
Nasılsın canım

çok iyi olmuş abla ya süper ne rahatlamışsındır bu halinle tekirdağa tek gitmek çok zor olurdu..hayırlı uğurlu olsun inşallah..bende iyiyim çok şükür mesai bitse de eve gidip uyusam derdindeyim

selam canlar sıkıntılarla geldim kaç gündür çok fenayım düşmeyen hiper tansiyon ilaç vs para etmiyor sürekli halsiz baş ve boyun ağrısıyla geziniyorum kanım aiırı düşüktü doktor beni 7 değerle sezaryenr almış iki ünite kan ve bi kan serumu takıldı önceki gün dün yine yüksek tansiyondan hastsnedeydim ödem söktürücü yeni vermek geld akıllarına ödem atmaya başladım ama hala var ve hala tansiyonum yüksek ölçmeye korkar oldum benim için dua edin ne olur acildeki dokyor gebelik sonrası ani hormon düşüşerinde olur nlrmal geçer dedi ama kalp doktoru ilaçlar işe yaramayınca bayağı bi korkuttu psikolojim yerlerde çok fenayım oğluma üzülüyorum en çokta

ah canım geçmiş olsun ya tansiyon yüksekliği baya ağrı yapar Allah yardımcın olsun dikkat et ilaçları doktor kont bırakma yine de elden..Arden nasıl sarılığı geçti mi biraz..

ah canım geçmiş olsun ya tansiyon yüksekliği baya ağrı yapar Allah yardımcın olsun dikkat et ilaçları doktor kont bırakma yine de elden..Arden nasıl sarılığı geçti mi biraz..
Çok kötüyüm canım bildiğin lohusa depresyonu çekiyorum tansiyon aletin gördükçede tansiyonum fırlıyor zaten sevgili doktorum ödemimi zamanında atsa böyle olmazdı belkide. Arden daha iyi çok şükür ama sütüm bile yeterli olmuyor sıkıntıdan yiyemiyorum ki bişey dün ödem söktürücüyle 10 kilo attım vücuttan halada var ödemim serum taktılar beş kilo ameliyat zamanı olduiu gibi kaşdı vücudumda tuzlu tuzlu serumlar mahfetti beni

neler çekiyorsun canım inan çok üzüldüm şimdi Rabbim en kısa zamanda şifanı versin..hamileliği de loğusalığında tadını çıkaramadın inşallah bundan sonra çok iyi olursun evladın ilaç gelir sana..

Amin allah razı olsun kuzu şifa bulacam inşallah geçecek bugünlerde allah bugünlerimizi aratacak dertler vermesin

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah tez zamanda sağlıgina kavuşursun
Analar güçlüdür kendini hafife alma oğlusun da sende çok güzel günler göreceksiniz
,

Hayır yapmadım abla daha var ama adet olacakmışım gibi hissediyorum pek tadım yok. Sağolasın sorduğun için

benim 8.günde idrarda çıkmıştı canım umutsuzluğa kapılma, benim şuanda da adet olacakmışım gibi ara ara karın ağrısı oluyor..hayırlısı olsun inşallah hakkında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…