2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

iyiym çok şükür ablacım sadece bugün acayip şişkinliğim var nedense patlayacak gibiyim sen nasılsın işe başlamadın dimi daha ohh dinlendin ne güzel şuan benim ihtiyacım olan
Canım hormonlar ve yediklerin etkiliyordur Birde ilk aylar gazda çok oluyor
Bende iyim troid kontrolu için endokrinolojiye gidip kan verdim
Kasıklarım ağrıyor benimde ayakta fazla kalınca

sağol allah razı olsun abla. Görecez inşallah cümlemizde o güzel günleri
Canım çok giremiyorum şimdi okudum üzüldüm Rabbim sağlığına kavuşmayı nasip etsin. Bebeğin sağlıklı ya herşey yoluna girer inş . Kolay mı canından can çıktı ama elinden geldiğince emzir yavrunu gör bak nasıl artacak sütün

Canım hormonlar ve yediklerin etkiliyordur Birde ilk aylar gazda çok oluyor
Bende iyim troid kontrolu için endokrinolojiye gidip kan verdim
Kasıklarım ağrıyor benimde ayakta fazla kalınca

inşallah sonucun güzel çıkar abla
bebek de büyüyor iyice baskı yapıyor sanırım nasıl hareketli mi çok, adına karar verdiniz mi kuzunun..

Dua et bizim için canım bide benim hala fena ödemim var geçmedi gitti

Günaydın kızlar 2 gündür çok adet sancım vardı moralim de bozuktu bi cesaret idrar testi yaptım silik çıktı. Şimdi de kan verdim sağlık ocağına öğleden sonra sonuç çıkacakmış. Gelirken biri aracı üstüme sürdü ani fren yaptım sarsıldı varsa birşey olur mu üzüldüm.. dikkat ediyordum biranda oldu Allah hayırlısını versin A anneveoglusu Y yumyumyumiyum

ay burcu silik çıktıysa vardır kuzum bende de öyle oldu hadi bakalım sonucunu bekliyorum..korkma bişey olmaz hemen Allahın izniyle aklına getirme kötü düşünceler..çıkar çıkmaz bize de bildir olur mu..

Olur cnm yazarım tabi..sanki sarsıntıdan sonra ağrım arttı gibi kafayı sıyırmam şu süreçlerde inşallah Rabbim herkesi korusun.zaten ortada kesin bişey yok da işte zor olunca bişeyler insan hep kendinde problem arıyor

tabi canım zor süreçlerden geçtik aynıyız senle..bende öyleyim fazla ayakta kalsam yorulsam işte evde falan acaba bişey olmuş mudur diyorum kolay olmadı çünkü..
ama olmasaydı testte çıkmazdı canım rahat ol..adet ağrın da normaldir çünkü en önemli belirtisi kanama olmadığı sürece sorun yok ağrısın boşver

Kaçıncı gündesin canım bugün. Bişey olmaz korkma kuzusu ben beş altı aylıkken arabayı bi salak üzerime sürdü düştüm bide üstelik yiyecek lokmasj varsa hiç biieyde olmuyor çok sevindim bu arada inşallh kanda da görür bayram ederiz sizden gelecek iyi haberlere ihtiyacım var dusn içinde sağol canım allah razı olsun beni etiketle olur mu güzel haberlerini bekliyorum inşallah

nasıl oldun kuzum biraz iyi misin nasıl geçiyor günleriniz paşayla..

İnşallah kuzum herkesle bir hakkımızda hayırlısı olsun sağolasın 10.gün kuzum

Maşallahh sana cnm İnşallah ben de o günleri görürüm isteyen herkesle bir

ay Heyecan yaptım silik çizgi çıktı ise Allah'ın izniyle Bebiş var demektir Burcu Gözün aydın Çok sabrettin çok istedin emek verdin İnşallah Rabbim sağlıkla da sana kucağında gösterir yavrunu merak etme düşündüğün kadar çabuk etkilenmiyor onlar Allah'ın izniyle Rabb'im sana bağışlıyor onu

Test fotosu atsana çok mutlu oluyorum test fotoğraflari ile kan sonucunu yaz oldumu

Çok şükür bin şükür rabbim

Taze anne nasılsın oglus nasıl tansiyon düzene girdi mi seni merak ediyorum arada bakıyorum sayfaya suyu çok iç sen tansiyonu düşürür ve sütü arttırıcı etkisi var

nasıl oldun kuzum biraz iyi misin nasıl geçiyor günleriniz paşayla..
Çok şükür canım tansiyonum daha iyi süt için çabalıyoruz şimdi bugün iyiydi süt çok emiyor diye mi ne yine doymadı diye mama verdim mecbur bide gaz sıkıntımız var üç gündür özellikle sabah ve akşam sen nasılsın bebek nasıl kontrol ne zamandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…