2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

ne bahçesi canım toprakla uğraşmak nasıl insanı rahatlatıyor anlatamam
Canım bizim 1.5 dönümlük bi arazimiz var birde küçük kamelyamuz içinde..çeşit çeşit meyve ağacımız var haftada 2-3 gider piknik yapar biraz çalışır geliriz valla şehrin karmaşasından kurtulmak harika :)

NE GÜZEL YAPIYORSUNUZ CANIM

Adeti bekleyelim canım olmazsa ki inşallah olmaz kan testi yapıp netleştirelim sonrasında başlayabilirsin zararı yok ama beklemek en iyisi tabiki hormonları düzenliyor kuzu 6 ayda bir yapılması lazım aslında

Tmm abla adet snrası için düşndüm zaten.umut edemediğim içinnnn. bal çörekotu tarçnda düşündüm ama.Abla şmdi bu yumurta oluşumn normalken bunu yapmak kist oluşturur diye vazgeçtim.Ama abla biz bu yumurtada çatlama skntısımı var nerden anlıycaz ya..Bide yumurtlanmayan ay nası oluyo.Ben hiç bişey anlmıyom artk bu ilte :). :)

:) kuzu hafif ağrıyla yumurtlama olunca farkediliyor sen adetlerini düzenli görmüyor muydun bide o karışımı yapma yumurta yeterince büyümeyenlere iyi o çatlayıp çatlamadığını ben ağrı azalınca hissediyorum ultrason baktır sende takip edilsin başka türlüsü zor biraz

P pastadelisi bnde iyiym caniko sen naslsn nası gidiyo hamişlk bakim varmı ağzrı sızı
Çok şükür iyiyim canım, midem fena. Açım aç resmen aç. Yiyemiyorum. İnşallah yarın kalp atışını duyarım, yarın doktor günüm, çokk heyecanlıyım. Kese gibi uğraştırmaz inşallah kalp atışı da. Korkuyorum valla. Yine başladı benim evhamlar

Çok şükür iyiyim canım. Ben senin bu işi hiç anlamadım inan. Testler nasıl pozitif çıktı peki. Baya pozitif ti. Daha neler görecez kimbilir. Hayırlısı
:) vardır bi hayır canım bakalım bu ay bitkiyle falan adet gelsin diye müdahle etmeyecem gayette sakin sakin bekleyecem gecikiyorsada vardır bi sebebi diyorum bu ay ve bekliyorum canım

Sakin 8 haftaya kadar yolu var bunun duyulmasada hemen panik yapma kuzu bi zahmet :) ki duyulacakta bence

Amin kuzu ultrason iyi çıktı buna şükür sadece bi yumurtalığımda pko görüntüsü var çokta değil rahatladım yani şimdi bekleyebilirim bu ay adet olmak içinde uğraşmayacam canım
aynen cnm bekle kendi gelsin sağlıklı beslen sadece.. ben de cuma gününe randevu aldım inşallah benim de ultrason iyi çıkar... Geçen aylarda rahimde 1cm kist vardı bu doktor ne diyecek bakalım

Kontrol yarın canım, inşallah bebiş gözükür ve kalp atışını duyarız. Mide bulantısı dışında iyiyim canım çok şükür.

canım inşallah duyarsınız canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah 8. haftaya kadar yolu var stres yapma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…