- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
- Konu Sahibi Deli_manya
-
Yazın insan miskinkeşiyor canımOoo canm erkncisin bnde bugün çok zor kalktm yatktn ya.
Canım bizim 1.5 dönümlük bi arazimiz var birde küçük kamelyamuz içinde..çeşit çeşit meyve ağacımız var haftada 2-3 gider piknik yapar biraz çalışır geliriz valla şehrin karmaşasından kurtulmak harika :)ne bahçesi canım toprakla uğraşmak nasıl insanı rahatlatıyor anlatamam
Bugün gidecek cnm büyük ihtimalle verdikleri jel dağılmadı ve o çıktı cnm kocaman top halinde geldi dün şimdide normal adet olmaya başladım dr a soracak gidinceBaşka bi doktor araştırıp gitsen iyi olurdu canım
NE GÜZEL YAPIYORSUNUZ CANIMCanım bizim 1.5 dönümlük bi arazimiz var birde küçük kamelyamuz içinde..çeşit çeşit meyve ağacımız var haftada 2-3 gider piknik yapar biraz çalışır geliriz valla şehrin karmaşasından kurtulmak harika :)
Adeti bekleyelim canım olmazsa ki inşallah olmaz kan testi yapıp netleştirelim sonrasında başlayabilirsin zararı yok ama beklemek en iyisi tabiki hormonları düzenliyor kuzu 6 ayda bir yapılması lazım aslında
Aynen git kuzu neymiş bakalımBugün gidecek cnm büyük ihtimalle verdikleri jel dağılmadı ve o çıktı cnm kocaman top halinde geldi dün şimdide normal adet olmaya başladım dr a soracak gidince
İnşallahh allah razı olsunCanlarım hatimim bitti hepinize ismen ayrı ayrı dua ettim Rabbim inşaallah hepimizi bebeklerimize kavustursun
:) kuzu hafif ağrıyla yumurtlama olunca farkediliyor sen adetlerini düzenli görmüyor muydun bide o karışımı yapma yumurta yeterince büyümeyenlere iyi o çatlayıp çatlamadığını ben ağrı azalınca hissediyorum ultrason baktır sende takip edilsin başka türlüsü zor birazTmm abla adet snrası için düşndüm zaten.umut edemediğim içinnnn. bal çörekotu tarçnda düşündüm ama.Abla şmdi bu yumurta oluşumn normalken bunu yapmak kist oluşturur diye vazgeçtim.Ama abla biz bu yumurtada çatlama skntısımı var nerden anlıycaz ya..Bide yumurtlanmayan ay nası oluyo.Ben hiç bişey anlmıyom artk bu ilte :). :)
Kontrol yarın canım, inşallah bebiş gözükür ve kalp atışını duyarız. Mide bulantısı dışında iyiyim canım çok şükür.allah razı olsun hamişim ben çok geride kaldım bugün biraz oturup okuyayım
nasılsın hamişim nasıl gidiyor hamişlik dr kontrolün ne zaman
Çok şükür iyiyim canım. Ben senin bu işi hiç anlamadım inan. Testler nasıl pozitif çıktı peki. Baya pozitif ti. Daha neler görecez kimbilir. Hayırlısıİyiyim kuzu sen nasılsın
Çok şükür iyiyim canım, midem fena. Açım aç resmen aç. Yiyemiyorum. İnşallah yarın kalp atışını duyarım, yarın doktor günüm, çokk heyecanlıyım. Kese gibi uğraştırmaz inşallah kalp atışı da. Korkuyorum valla. Yine başladı benim evhamlar
:) vardır bi hayır canım bakalım bu ay bitkiyle falan adet gelsin diye müdahle etmeyecem gayette sakin sakin bekleyecem gecikiyorsada vardır bi sebebi diyorum bu ay ve bekliyorum canımÇok şükür iyiyim canım. Ben senin bu işi hiç anlamadım inan. Testler nasıl pozitif çıktı peki. Baya pozitif ti. Daha neler görecez kimbilir. Hayırlısı
Sakin 8 haftaya kadar yolu var bunun duyulmasada hemen panik yapma kuzu bi zahmet :) ki duyulacakta benceÇok şükür iyiyim canım, midem fena. Açım aç resmen aç. Yiyemiyorum. İnşallah yarın kalp atışını duyarım, yarın doktor günüm, çokk heyecanlıyım. Kese gibi uğraştırmaz inşallah kalp atışı da. Korkuyorum valla. Yine başladı benim evhamlar
hayırlısı olsun sevgülcüm rabbim sağlıklı zamanda versin inşallahSonucumu aldım kocaman bi 0.100 negatif yani :) kuşkular kalktı hafifledim ama
Amin kuzu ultrason iyi çıktı buna şükür sadece bi yumurtalığımda pko görüntüsü var çokta değil rahatladım yani şimdi bekleyebilirim bu ay adet olmak içinde uğraşmayacam canımhayırlısı olsun sevgülcüm rabbim sağlıklı zamanda versin inşallah
aynen cnm bekle kendi gelsin sağlıklı beslen sadece.. ben de cuma gününe randevu aldım inşallah benim de ultrason iyi çıkar... Geçen aylarda rahimde 1cm kist vardı bu doktor ne diyecek bakalımAmin kuzu ultrason iyi çıktı buna şükür sadece bi yumurtalığımda pko görüntüsü var çokta değil rahatladım yani şimdi bekleyebilirim bu ay adet olmak içinde uğraşmayacam canım
Kontrol yarın canım, inşallah bebiş gözükür ve kalp atışını duyarız. Mide bulantısı dışında iyiyim canım çok şükür.
Sonucumu aldım kocaman bi 0.100 negatif yani :) kuşkular kalktı hafifledim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?