- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #8.621
Çok şükür abla tansiyon ödemi atmaya başlayınca hafifledi biraz su çok içiyorum zaten ödemmiş tansiyonu fırlatan halada var ödem süt iyiydi bugün ama şimdi azaldı mama verdim emiyor diye galiba dolmadı daha. Oğluşun gaz sancısı oluyor üç gündür başka iyi kontrolümüz var bugün akşam sarılığına tekrar bakılacak. sen nasılsınTaze anne nasılsın oglus nasıl tansiyon düzene girdi mi seni merak ediyorum arada bakıyorum sayfaya suyu çok iç sen tansiyonu düşürür ve sütü arttırıcı etkisi var
Canım çıktı mı sonuçİnşallah kuzum herkesle bir hakkımızda hayırlısı olsun sağolasın 10.gün kuzum
Çok şükür canım tansiyonum daha iyi süt için çabalıyoruz şimdi bugün iyiydi süt çok emiyor diye mi ne yine doymadı diye mama verdim mecbur bide gaz sıkıntımız var üç gündür özellikle sabah ve akşam sen nasılsın bebek nasıl kontrol ne zamandı
Yok cnm 4 de çıkacakmışCanım çıktı mı sonuç
Erkek çocukları gazlı oluyor canım ne kadar dikkat etsendeÇok şükür abla tansiyon ödemi atmaya başlayınca hafifledi biraz su çok içiyorum zaten ödemmiş tansiyonu fırlatan halada var ödem süt iyiydi bugün ama şimdi azaldı mama verdim emiyor diye galiba dolmadı daha. Oğluşun gaz sancısı oluyor üç gündür başka iyi kontrolümüz var bugün akşam sarılığına tekrar bakılacak. sen nasılsın
Progestran yükselmesi gerek gebelikte sizinde yükselmiş ama daha erken net birşey söylemek için kaçıncı gün embriyosu transferi olduKizlar merhaba acil yardiminiza ihtiyacim var ben iki adet taze embriyo transferi oldum transferim besinci gunu yapilan e2 60.20 progestron27.56 cikti sizce nasil
Canım tutunma bu günlerde oldu yada olacak Allah'ın izniyle sen bol bol su iç rahim kasilakasılma azaltıp tutunmayı kolaylaştırıyor sınırı bilmiyorum benim tüp bebek tedavisi bir ay Progestran yükselmesi nedeniyle ertelendi Dr gebelik olabilir diye ama gebe değildim 12 kusur çıkmıştı o zaman3.gün 1. Kalite 2adet taze embriyo ttansfer edildi progestron sinir nedir biliyomusunuz
Tedaviye basladigimdan beri 3 litre 3.5 arasi iciyorum avokado ananas bir dilim kivi yogurt yumurta bunlari aksaatmadan yiyorum hergunCanım tutunma bu günlerde oldu yada olacak Allah'ın izniyle sen bol bol su iç rahim kasilakasılma azaltıp tutunmayı kolaylaştırıyor sınırı bilmiyorum benim tüp bebek tedavisi bir ay Progestran yükselmesi nedeniyle ertelendi Dr gebelik olabilir diye ama gebe değildim 12 kusur çıkmıştı o zaman
Benim bir oğlum var canım ikinci için 6 yıl ugrastm tüp Bebek tedavisi gördüm pozitif gördüm düşük kanaması oldu ve sonrasında doğal yoldan gebe kaldımHakkimizda hayirlisi artik rabbim ol derse olacak sizin ne zaman oldu yada varmi cocugunuz rup bebeklemi oldu
Öyle mi etiketle beni olur mu unutma canımYok cnm 4 de çıkacakmış
Çok şükür abla hep iyi olalım ya çok sıkıntı ysşadıkErkek çocukları gazlı oluyor canım ne kadar dikkat etsende
İyi olmana sevindim daha iyi olacaksın Allah'ın izniyle sarılık kontrolu de iyi geçer inşallah
Bende iyiyim troid için endokrinolojiye gittim iyi değerler ilaç kullanımına devam kilo aliyorum buda agirlastiriyor beni
ne guzel allah bana da nasip eder insallah ne guzel allah kucagina almayi nasip etsin hayirlisi olsunBenim bir oğlum var canım ikinci için 6 yıl ugrastm tüp Bebek tedavisi gördüm pozitif gördüm düşük kanaması oldu ve sonrasında doğal yoldan gebe kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?