2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Taze anne nasılsın oglus nasıl tansiyon düzene girdi mi seni merak ediyorum arada bakıyorum sayfaya suyu çok iç sen tansiyonu düşürür ve sütü arttırıcı etkisi var
Çok şükür abla tansiyon ödemi atmaya başlayınca hafifledi biraz su çok içiyorum zaten ödemmiş tansiyonu fırlatan halada var ödem süt iyiydi bugün ama şimdi azaldı mama verdim emiyor diye galiba dolmadı daha. Oğluşun gaz sancısı oluyor üç gündür başka iyi kontrolümüz var bugün akşam sarılığına tekrar bakılacak. sen nasılsın

olur canım gaz inşallah hemen geçer acı elma yağı aktardan alabilirsn topuklarına ve karnına masaj yap iyi gelir..ablamın bebeği biraz öyle rahatladı fenaydı yani..
on günde bir çağırıyor doktor bizi de bu cumartesi kontrol var inşallah hayırlı haberler duyarız yine..

Kizlar acil cvp verirmisiniz bana iki adet embriyo transfer edildi transferin 5. Gunu e2 60.20 progestron 27.56 cikti sizce nasil degerlerim

Erkek çocukları gazlı oluyor canım ne kadar dikkat etsende
İyi olmana sevindim daha iyi olacaksın Allah'ın izniyle sarılık kontrolu de iyi geçer inşallah

Bende iyiyim troid için endokrinolojiye gittim iyi değerler ilaç kullanımına devam kilo aliyorum buda agirlastiriyor beni

Kizlar merhaba acil yardiminiza ihtiyacim var ben iki adet taze embriyo transferi oldum transferim besinci gunu yapilan e2 60.20 progestron27.56 cikti sizce nasil
Progestran yükselmesi gerek gebelikte sizinde yükselmiş ama daha erken net birşey söylemek için kaçıncı gün embriyosu transferi oldu
Rabbim emeklerinizi boşa cikarmasin

3.gün 1. Kalite 2adet taze embriyo ttansfer edildi progestron sinir nedir biliyomusunuz
Canım tutunma bu günlerde oldu yada olacak Allah'ın izniyle sen bol bol su iç rahim kasilakasılma azaltıp tutunmayı kolaylaştırıyor sınırı bilmiyorum benim tüp bebek tedavisi bir ay Progestran yükselmesi nedeniyle ertelendi Dr gebelik olabilir diye ama gebe değildim 12 kusur çıkmıştı o zaman

Tedaviye basladigimdan beri 3 litre 3.5 arasi iciyorum avokado ananas bir dilim kivi yogurt yumurta bunlari aksaatmadan yiyorum hergun

Hakkimizda hayirlisi artik rabbim ol derse olacak sizin ne zaman oldu yada varmi cocugunuz rup bebeklemi oldu
Benim bir oğlum var canım ikinci için 6 yıl ugrastm tüp Bebek tedavisi gördüm pozitif gördüm düşük kanaması oldu ve sonrasında doğal yoldan gebe kaldım

Çok şükür abla hep iyi olalım ya çok sıkıntı ysşadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…