- 9 Mart 2017
- 1.200
- 1.650
- 63
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #8.641
Azönce öğrendim kızlar internetten onayladı mı sonuçlar diye bakınca...beta 210 ama tsh 6 o yüzden pek sevinemedimA anneveoglusu Y yumyumyumiyum M miyaz
Sağolasın cnm sonuç pozitif ben haşimato hastasıyım tsh tiroit hormonu 2,5 altında olması gerekiyor gebelerde gelişim geriliği ve düşüklere sebep oluyor...Anlamadım ki Canım 210 çıkmış pozitif değil mi sonucun çok sevindim hadi hayırlı uğurlu olsun..tsh hormonunu biliyorum ama bunda ne olumsuzluk var bilgim yok..
İki gün sonra tekrarla bakalım herşey güzel olacak..
Sağolasın cnm sonuç pozitif ben haşimato hastasıyım tsh tiroit hormonu 2,5 altında olması gerekiyor gebelerde gelişim geriliği ve düşüklere sebep oluyor...
Sağolasın cnm inşallah sağlıklı devam eder ilaç kullanıyordum dozumu ayarladılar ama tekrar yarın doktora gidicem. Bi süre doktor kapılarındayız artık çok şükürHadi ya olsun canım omunda çaresi vardır doktor elbet ilaç vs verir dimi sonuç güzel ya olumlu olacak inşallah herşey..İnan çok sevindim mukafatını aldın sonunda..
Canım öncelikle hayırlı olsun bende hasimoto rahatsızlığim var hemen endokrine git bu gün hamile olduğunu söyle ilacın dozunu ayarlar Dr ben hafta içi 100 hafta sonu 50 kullaniyorum dün endokrinde idim TSH 1.44 çıkmışAzönce öğrendim kızlar internetten onayladı mı sonuçlar diye bakınca...beta 210 ama tsh 6 o yüzden pek sevinemedimA anneveoglusu Y yumyumyumiyum M miyaz
Amin ablacım devamı gelir sağlıkla inşallah.. aldım randevu dün gidicem bakalım.. senin değerin çok güzel çıkmış maşallah.. hakkımızda hayırlısı olsunCanım öncelikle hayırlı olsun bende hasimoto rahatsızlığim var hemen endokrine git bu gün hamile olduğunu söyle ilacın dozunu ayarlar Dr ben hafta içi 100 hafta sonu 50 kullaniyorum dün endokrinde idim TSH 1.44 çıkmış
Gönlünü ferah tut Allah'ın izniyle mutlu haberi aldık çok sukur rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Maşallah sütun bol olsun inşallahM miyaz canım geçmiş olsun inşallah trz zamanda sağlığına kavuşursun. Süt için de ben solgar in bira mayası tabletini kullanıyorum önceden günde 3 kere mama takviyesi yapıyordum şimdi bazen 1 kere veriyorum bazen hiç vermiyorum dene istersen.
burciss canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim. Tiroid için de üzülme benim de 5.3 tü hamilelik boyunca ilaç kullandım.
A anneveoglusu canım nasılsın büyüyor mu minik paşa.
Amin canım inşallah anne sütü gibisi yok. İyi teyzesi büyüyor her gün yeni bir şey yapıp şaşırtıyor beni. Evet evdeyim artık seneye basliycam okula.Maşallah sütun bol olsun inşallah
Senin paşa nasıl ücretsiz izin desin dimi
Biz iyiyiz şükür maşallah bu aralar pek hareketli
Canım çok sevindim rabbim hayırlı evlat versin inşaallahAzönce öğrendim kızlar internetten onayladı mı sonuçlar diye bakınca...beta 210 ama tsh 6 o yüzden pek sevinemedimA anneveoglusu Y yumyumyumiyum M miyaz
Amin ablacım Allah isteyen herkese versin sağolasınCanım çok sevindim rabbim hayırlı evlat versin inşaallah
Yaa işe yarıyor mu kuzu deneyeyim valla zaten yapmadıüım şey kalmadı ama evvela sitresi atmam gerek üzerimden yarın bakayım bi ya sen basulsın bebişin nasıl sende mi sütte sıkıntı çektin yaM miyaz canım geçmiş olsun inşallah trz zamanda sağlığına kavuşursun. Süt için de ben solgar in bira mayası tabletini kullanıyorum önceden günde 3 kere mama takviyesi yapıyordum şimdi bazen 1 kere veriyorum bazen hiç vermiyorum dene istersen.
burciss canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim. Tiroid için de üzülme benim de 5.3 tü hamilelik boyunca ilaç kullandım.
A anneveoglusu canım nasılsın büyüyor mu minik paşa.
Günaydın canım ilk testi sağlık ocağına vermiştim bugün sabah yine sağlık ocağına verdim akşam 8 de çıkar artık
Günaydın canım ilk testi sağlık ocağına vermiştim bugün sabah yine sağlık ocağına verdim akşam 8 de çıkar artık
Bende işe yaradı canım hatta emzirme hemsiresi bana galactago süt artırıcı damla önermişti onu da kullandım ama sütümde çok degisiklik olmamisti. Sonra bunu buldum. Önceden 2 haftada mama bitiyordu solgari kullanmaya başlayalı mama 1 ay 1 haftada bitti. İnşallah senin sutunude artırır. Stres sütü azaltıyor sakın stres yapma hep bebegim büyüdükçe sütüm de ona göre artacak diye kendini telkin et.Yaa işe yarıyor mu kuzu deneyeyim valla zaten yapmadıüım şey kalmadı ama evvela sitresi atmam gerek üzerimden yarın bakayım bi ya sen basulsın bebişin nasıl sende mi sütte sıkıntı çektin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?