- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #8.661
Günaydın canım ilk testi sağlık ocağına vermiştim bugün sabah yine sağlık ocağına verdim akşam 8 de çıkar artık
Aynen ablacım mecburen aynı yere verdim. Dün gittim endokrine orda tekrar baktılar tsh 3,89 çıktı bu sefer dozu ayarladılar işte duruma göre devam ederde tekrar gideceğim 3 hafta sonraAynı yerde yaptirman iyi olmuş hayırlı haberlerini bekliyoruz çıkınca yaz oldumu
Troid için gittin mi dra
O damla bende de işe yaramadı kuzu ya bunu deneyeyim bende nasıl kullanıyorsun? Ay sitres okuyorunm çok valla inşallah artar bugün bense öyle düşündüm ama bakalım zevkle öperim sende öp kuzuyu maşallah ona büyümüş fındıkBende işe yaradı canım hatta emzirme hemsiresi bana galactago süt artırıcı damla önermişti onu da kullandım ama sütümde çok degisiklik olmamisti. Sonra bunu buldum. Önceden 2 haftada mama bitiyordu solgari kullanmaya başlayalı mama 1 ay 1 haftada bitti. İnşallah senin sutunude artırır. Stres sütü azaltıyor sakın stres yapma hep bebegim büyüdükçe sütüm de ona göre artacak diye kendini telkin et.
Biz de iyiyiz teyzesi bugün 4 aylık olduk. Ücretsiz izne ayrıldım evdeyim canım bu sene. Ardeni öp annesi bizim için.
Günaydın hanımlar
Halim rabbime malum az kişi kaldı dualarım hep sizinle canım
ebru_can_ebru nerdesin canım nasilsin
Y yumyumyumiyum sen nasılsın ne zaman Dr gideceksin
Tüp bebek merkezine mi gidiyorsun canımiyiyim abla çok şükür 9.haftaya da girdik..cumartesi randevumuz var bakalım ne diyecek doktor heyecanla bekliyoruz..
birde hastaneyi değiştirmek istiyoruz aşıyor bizi artık orası..doktor hiç değilse ilk üç ay gelin ilaçların var demişti..cumartesi soracağım tekrar izin verirse başka doktorla devam edicez..
hayırlısıyla devam ilaç kullanmam bitse rahatlayacağım..
sen nasılsın ?
Tüp bebek merkezine mi gidiyorsun canım
Hangi ilaçları kullanıyorsun
Bende iyiyim canım bu güne şükür
Cumartesi guzel haberlerini bekliyorum
Canım vitaminin tam olarak adını yazar mısın eczacıya sordum bira mayası olarak görünmüyor bulamadıBende işe yaradı canım hatta emzirme hemsiresi bana galactago süt artırıcı damla önermişti onu da kullandım ama sütümde çok degisiklik olmamisti. Sonra bunu buldum. Önceden 2 haftada mama bitiyordu solgari kullanmaya başlayalı mama 1 ay 1 haftada bitti. İnşallah senin sutunude artırır. Stres sütü azaltıyor sakın stres yapma hep bebegim büyüdükçe sütüm de ona göre artacak diye kendini telkin et.
Biz de iyiyiz teyzesi bugün 4 aylık olduk. Ücretsiz izne ayrıldım evdeyim canım bu sene. Ardeni öp annesi bizim için.
Maşallah maşallah çok güzel artmış haftaya sali keseyi görürsünüz Allah'ın izniyle çok sevindim canım gozun aydin
Abla bişey sorcam 3 kat artmış benim değer 2 kat değil buda riskli mi acaba biliyor musunMaşallah maşallah çok güzel artmış haftaya sali keseyi görürsünüz Allah'ın izniyle çok sevindim canım gozun aydin
Yoo riskli bir şey yok tatlım aksine Bebişin sana sıkı sıkıya tutunmuş masallah minigineAbla bişey sorcam 3 kat artmış benim değer 2 kat değil buda riskli mi acaba biliyor musun
Eczanede ben de bulamamıştım internetten aldım adı da solgar brewer's yeast diye geçiyor nette canımCanım vitaminin tam olarak adını yazar mısın eczacıya sordum bira mayası olarak görünmüyor bulamadı
Çok ilaç içiyorum cnm pıhtılaşma var iğne de oluyorum göbekten.. ben Mayıs’tan beri tedavi oldum baya uzundu yani cnm. Senin kese kalp atışı kaçıncı haftada oldu cnmfolik asit almaya başla canım eğer içmiyorsan..
Canım çok sağol aradım eczaneyi burda yok istsnbuldan getirtecek solgarın bir çok ürününü kullandım eczacı getirtiyor burda olmayınca ama fiyat uçuk 120 lira işe yarasında gitsin vesile olursun inşallah canımEczanede ben de bulamamıştım internetten aldım adı da solgar brewer's yeast diye geçiyor nette canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?