2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Günaydın canım ilk testi sağlık ocağına vermiştim bugün sabah yine sağlık ocağına verdim akşam 8 de çıkar artık

Aynı yerde yaptirman iyi olmuş hayırlı haberlerini bekliyoruz çıkınca yaz oldumu

Troid için gittin mi dra

Aynı yerde yaptirman iyi olmuş hayırlı haberlerini bekliyoruz çıkınca yaz oldumu

Troid için gittin mi dra
Aynen ablacım mecburen aynı yere verdim. Dün gittim endokrine orda tekrar baktılar tsh 3,89 çıktı bu sefer dozu ayarladılar işte duruma göre devam ederde tekrar gideceğim 3 hafta sonra

A anneveoglusu canım Allah bin kere razı olsun Şükürler olsun ataklar durdu ama kortizonu ve ilaçları hala kullanıyorum
Bakalım haftaya çıkacak ortaya ak koyun kara koyun.. ilacı kesecekler..
Sen nasılsın bebiş nasıl?

O damla bende de işe yaramadı kuzu ya bunu deneyeyim bende nasıl kullanıyorsun? Ay sitres okuyorunm çok valla inşallah artar bugün bense öyle düşündüm ama bakalım zevkle öperim sende öp kuzuyu maşallah ona büyümüş fındık

Günaydın hanımlar

Halim rabbime malum az kişi kaldı dualarım hep sizinle canım

ebru_can_ebru nerdesin canım nasilsin

Y yumyumyumiyum sen nasılsın ne zaman Dr gideceksin

iyiyim abla çok şükür 9.haftaya da girdik..cumartesi randevumuz var bakalım ne diyecek doktor heyecanla bekliyoruz..
birde hastaneyi değiştirmek istiyoruz aşıyor bizi artık orası..doktor hiç değilse ilk üç ay gelin ilaçların var demişti..cumartesi soracağım tekrar izin verirse başka doktorla devam edicez..
hayırlısıyla devam ilaç kullanmam bitse rahatlayacağım..

sen nasılsın ?

Tüp bebek merkezine mi gidiyorsun canım
Hangi ilaçları kullanıyorsun

Bende iyiyim canım bu güne şükür
Cumartesi guzel haberlerini bekliyorum

Tüp bebek merkezine mi gidiyorsun canım
Hangi ilaçları kullanıyorsun

Bende iyiyim canım bu güne şükür
Cumartesi guzel haberlerini bekliyorum

acıbadem e gidiyoruz tedavide orda oldu zaten ama muayene ücretleri aşırı fazla..bakalım güzel ilgili bi doktor bulurum inşallah..şuan progesteron fitil bundan önce göbekten iğneydi fitile döndük çok acılıydı iğne çünkü..estrofem ve coraspirin de var..dozları da üç sefer bakalım bu sefer azaltacak mı..birde folik asit şimdilik..

Canım vitaminin tam olarak adını yazar mısın eczacıya sordum bira mayası olarak görünmüyor bulamadı

Eczanede ben de bulamamıştım internetten aldım adı da solgar brewer's yeast diye geçiyor nette canım
Canım çok sağol aradım eczaneyi burda yok istsnbuldan getirtecek solgarın bir çok ürününü kullandım eczacı getirtiyor burda olmayınca ama fiyat uçuk 120 lira işe yarasında gitsin vesile olursun inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…