2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Çok ilaç içiyorum cnm pıhtılaşma var iğne de oluyorum göbekten.. ben Mayıs’tan beri tedavi oldum baya uzundu yani cnm. Senin kese kalp atışı kaçıncı haftada oldu cnm

hangi ilaçları alıyorsun canm benimde hala devam ediyor..göbekten iğnemde vardı fitile döndürdük onu..
keseyi 5. hafta bitmek üzereydi ,kalp atışını 7 haftada duyduk tam on gün önceama betaya göre senin artış benden daha çok benim 12,gün değerim 307 idi..senin daha erkende görülebilir..doktor ne zman çağırdı kontrole?

Haftaya Cumartesi’ye çağırdı cnm.. göbekten clexane 0,4 kullanıyorum günde 2 vajinal jel var crinone.. ayrıca aspirin içiyorum estrofem e de devam ediyor.. vitamin previt alıyorum... hafta bir kalçadan pruloton depot oluyorum...hakkımızda hayırlısı olsun

amin canım hepsini bende kullanıyorum jel harici o proluton iğne de can yakıcı 3 günde bir oldum ben onu..neyse ki bitti..estrofem günde üç sefer benim senin nasıl yarın soracağım doktora dozu azaltır belki..

amin canım hepsini bende kullanıyorum jel harici o proluton iğne de can yakıcı 3 günde bir oldum ben onu..neyse ki bitti..estrofem günde üç sefer benim senin nasıl yarın soracağım doktora dozu azaltır belki..
Estrofem günde 4 defa alıyorum belki kontrolden sonra azaltırlar.. ama göbekten iğne devam ederler çünkü pıhtılaşma testi yapıldı onda çıktı..proluton çoook yavaş verilirse ilaç az yakıyor cnm yaptırırken söylüyorum

Bide nasıl kullanıyorsun canım günde kaç
Bir iki günde etki etti canım. Günde en az 8 tane kullanman gerekiyormuş etkisini görmek için 12 taneye kadar kullanılabiliyormuş. Ben sabah 3 öğle 3 akşam 2 şeklinde kullanıyorum yemekten sonra bir ay yetiyor ilaç bu şekilde. İnşallah sütün artar canım.

Öyle mi ben ikişer içiyordum öyle yapayım bende o zaman süt gelirse tam olarak daha bunlara gerek kalmaz heralde hem gerekirsede alırım mamadan iyidir yani. İnşallah kuzu çocuğun sancısı var bide bittik sabahtandır

Banada yarına daha sonraki güne etki eder o zaman inşallah dediğin gibide kullanayımda

Banada yarına daha sonraki güne etki eder o zaman inşallah dediğin gibide kullanayımda
Aynen canım sütümüz olsun da kullanalım çocuklarımız mama icecegine ki zaten benimki hiç severek almıyor biberonu zorla veriyorum aç kalmasın diye. Gaz bizde de çoktu oğlum kivranirdi o zamanlar şimdi maşallah pirt pirt çıkarıyor.

Umarım çok uzun sürmez şu gaz faslı çok kötülüyor çocuk ya süt tam gelse bi mamayı kesexm belk mamada yapıyor gazı

Valla canım inanki bu mama yüzünden o kadar kötü hissediyorum ki anne sütü alsın istiyorum yapmadığım şeyde kalmadı yani

nasıl başlayacağım bilmiyorum kızlar bebeğimin kalp atışının durduğunu öğrendik cumartesi kontrolde.
o günden sonra zaman takılı kaldı orda sanki..
kocaman bi yara var içimde..
bana dua edin olur mu atlatmak istiyorum bu durumu.
.

Merabalar fulya ablcm naslsn nası gidiyo hamilelkBen işe başlamdm abla evdeym hafsanur diş çıkarıyo.Buralarda artk kimseckler yok diye açıkcası bende grmiyodm bi sen varsın ve bi iki kişi sürekli kontrol eden buraları sevo ablaylada telde görüşnce.Gerçi yine harektlenmiş buralar. yeni haberlerle.
Kızlar burcu hayrlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsn

Canım bu tablet hala etkisini göstermedi bende ya sinirim bozuldu

Ayy kıyamam ben sana canım rabbim sabrını arttırsın çok üzüldüm allah yardımcın olsun ne diyeyim

Burcu ne dyvemi bilemedm tam da msj atıyodm size.Allh büyük sabır versn

Şuan buz gibi oldum tekrar okudum anlamak için ama çok üzgünüm meleğim çok dualarım seninle keşke olmasaydı rabbim sabrını artırsın

Hep sınavdayız hep.. biliyorum ne hissettiğini ama atlatacaksın Allahım içine ferahlık versin canım
Geçecek inan biraz sabır.. dualarım seninle..

Çok kötü oldum Rabbim sabrını versin dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…