2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Ne diyeceğimi bilemedim gerçekten çok üzgünüm Allah sana sabır versin güç versin
Tez zamanda sağlıkla hayırlısı ile tekrarını nasip etsin acin taze canım benim bu gunlegün geçecek

Canım bu tablet hala etkisini göstermedi bende ya sinirim bozuldu
10 tane falan icsen artar mı ki canım bi dene istersen süt konusunda da çok kafana takma düşün sadece mamayla büyüyen bebekler bile var şükür biz mamayi takviye olarak kullanıyoruz.

Ne denir ki canım rabbim sabır versin. İnşallah tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim. Çoğumuz bu acıyı yaşadık benim de 8 haftalık bebegimin kalbi durmuştu. Seni çok iyi anlıyorum dualarim seninle.

10 tane falan icsen artar mı ki canım bi dene istersen süt konusunda da çok kafana takma düşün sadece mamayla büyüyen bebekler bile var şükür biz mamayi takviye olarak kullanıyoruz.
Canım ben her emzirmedrn sonra veriyorum mecbur bi kez çoğaldı öğlene kadar sürdü kursağımda kaldı yani allah sağlık versin tabiki ama işte anne sütü gibiside yok. Mama hangisin kullanıyorsun

sağolun desteğiniz için kızlar Allah sabrını verecek inşallah..zor bulmuştuk erken kaybettik ama hayırlısı böyleymiş elden bişey gelmiyor..
bakalım bi süre rafa kaldırdık bu olayı baya yoruldum çünkü..
yarın randevu aldık kürtaj olmam lazım bakalım inş sorunsuz geçer..

İnşallah yaz bana mutlaka

Canım rabbim rabbim sabrını artırsın en yakın zamanda hayırlı haberler duymayı nasip etsin inşaallah

Canım ben her emzirmedrn sonra veriyorum mecbur bi kez çoğaldı öğlene kadar sürdü kursağımda kaldı yani allah sağlık versin tabiki ama işte anne sütü gibiside yok. Mama hangisin kullanıyorsun
Kesinlikle canım anne sütü gibisi yok inşallah artar sütümüz. Mama olarak golden goat kullaniyorum keçi sütlü olduğu icin

Ben de oldum önceden kürtaj canım korkma hiç ağrı sızı olmuyor çok az kanama oluyor.. kürtaj ile rahim daha sağlıklı temizlenir.. Rabbim yardımcın olsun güç kuvvet versin.. dinlen düşünmemeye çalışırsın zamanla azalıyor acısı.. dualarım seninle..

Kıyamam sana ne desek nafile biliyorum ama dualarım seninle rabbim bu günlerinin acılarının mükafatını katmerli verir inşallah canım

Bende kürtaj oldum canım merak etme sıkıntı olmadan atlatacaksin Allah'ın izniyle çok geçmiş olsun

Bende kürtaj oldum canım merak etme sıkıntı olmadan atlatacaksin Allah'ın izniyle çok geçmiş olsun

amin inşallah bugün gideceğiz bakalım ne zaman olacak..birde örneği genetiğe gönderip göndermeme arasında kaldım abla napsam acaba doktor bize bıraktı kalp atışının nedeni belli olur dedi..gerek var mı acaba..

Göndermezsen bi sonraki gebeliğinde aklında kalırsa cnm acaba genetik sorunu var mı diye .. sen yine araştır ama göndermen daha iyi gibi cnm..ben ilkinde göndermeyi söylememişlerdi bilmiyorduk pişman oldum baya

Göndermezsen bi sonraki gebeliğinde aklında kalırsa cnm acaba genetik sorunu var mı diye .. sen yine araştır ama göndermen daha iyi gibi cnm..ben ilkinde göndermeyi söylememişlerdi bilmiyorduk pişman oldum baya

yaptırcağım sanırım cnm merkezle görüştüm uçuk fiyatta değil..bakalım doktora da soracağım bugün ne diyecek olur verirse yaparız değiştirdik doktoru çünkü..

Canım burdaki bir çok anne bende dahil ilk bebeğimizi kaybettik ama Rabbim onun acısının yüzü hürmetine tekrar anne olmayı nasip etti. Herşeyde vardır bi hayır yine inşallah sağlıklı meleklerin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…