- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #8.701
Ne diyeceğimi bilemedim gerçekten çok üzgünüm Allah sana sabır versin güç versinnasıl başlayacağım bilmiyorum kızlar bebeğimin kalp atışının durduğunu öğrendik cumartesi kontrolde.
o günden sonra zaman takılı kaldı orda sanki..
kocaman bi yara var içimde..
bana dua edin olur mu atlatmak istiyorum bu durumu..
10 tane falan icsen artar mı ki canım bi dene istersen süt konusunda da çok kafana takma düşün sadece mamayla büyüyen bebekler bile var şükür biz mamayi takviye olarak kullanıyoruz.Canım bu tablet hala etkisini göstermedi bende ya sinirim bozuldu
Ne denir ki canım rabbim sabır versin. İnşallah tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim. Çoğumuz bu acıyı yaşadık benim de 8 haftalık bebegimin kalbi durmuştu. Seni çok iyi anlıyorum dualarim seninle.nasıl başlayacağım bilmiyorum kızlar bebeğimin kalp atışının durduğunu öğrendik cumartesi kontrolde.
Canım ben her emzirmedrn sonra veriyorum mecbur bi kez çoğaldı öğlene kadar sürdü kursağımda kaldı yani allah sağlık versin tabiki ama işte anne sütü gibiside yok. Mama hangisin kullanıyorsun10 tane falan icsen artar mı ki canım bi dene istersen süt konusunda da çok kafana takma düşün sadece mamayla büyüyen bebekler bile var şükür biz mamayi takviye olarak kullanıyoruz.
İnşallah yaz bana mutlakasağolun desteğiniz için kızlar Allah sabrını verecek inşallah..zor bulmuştuk erken kaybettik ama hayırlısı böyleymiş elden bişey gelmiyor..
bakalım bi süre rafa kaldırdık bu olayı baya yoruldum çünkü..
yarın randevu aldık kürtaj olmam lazım bakalım inş sorunsuz geçer..
Canım rabbim rabbim sabrını artırsın en yakın zamanda hayırlı haberler duymayı nasip etsin inşaallahsağolun desteğiniz için kızlar Allah sabrını verecek inşallah..zor bulmuştuk erken kaybettik ama hayırlısı böyleymiş elden bişey gelmiyor..
Kesinlikle canım anne sütü gibisi yok inşallah artar sütümüz. Mama olarak golden goat kullaniyorum keçi sütlü olduğu icinCanım ben her emzirmedrn sonra veriyorum mecbur bi kez çoğaldı öğlene kadar sürdü kursağımda kaldı yani allah sağlık versin tabiki ama işte anne sütü gibiside yok. Mama hangisin kullanıyorsun
Ben de oldum önceden kürtaj canım korkma hiç ağrı sızı olmuyor çok az kanama oluyor.. kürtaj ile rahim daha sağlıklı temizlenir.. Rabbim yardımcın olsun güç kuvvet versin.. dinlen düşünmemeye çalışırsın zamanla azalıyor acısı.. dualarım seninle..sağolun desteğiniz için kızlar Allah sabrını verecek inşallah..zor bulmuştuk erken kaybettik ama hayırlısı böyleymiş elden bişey gelmiyor..
İnşallah kuzu artarsa çok iyi olacak hayırlısıyla yük kalkacak üzerimden yani üzülüyorumKesinlikle canım anne sütü gibisi yok inşallah artar sütümüz. Mama olarak golden goat kullaniyorum keçi sütlü olduğu icin
Kıyamam sana ne desek nafile biliyorum ama dualarım seninle rabbim bu günlerinin acılarının mükafatını katmerli verir inşallah canımsağolun desteğiniz için kızlar Allah sabrını verecek inşallah..zor bulmuştuk erken kaybettik ama hayırlısı böyleymiş elden bişey gelmiyor..
Bende kürtaj oldum canım merak etme sıkıntı olmadan atlatacaksin Allah'ın izniyle çok geçmiş olsunsağolun desteğiniz için kızlar Allah sabrını verecek inşallah..zor bulmuştuk erken kaybettik ama hayırlısı böyleymiş elden bişey gelmiyor..
Bende kürtaj oldum canım merak etme sıkıntı olmadan atlatacaksin Allah'ın izniyle çok geçmiş olsun
Kıyamam sana ne desek nafile biliyorum ama dualarım seninle rabbim bu günlerinin acılarının mükafatını katmerli verir inşallah canım
Göndermezsen bi sonraki gebeliğinde aklında kalırsa cnm acaba genetik sorunu var mı diye .. sen yine araştır ama göndermen daha iyi gibi cnm..ben ilkinde göndermeyi söylememişlerdi bilmiyorduk pişman oldum bayaamin inşallah bugün gideceğiz bakalım ne zaman olacak..birde örneği genetiğe gönderip göndermeme arasında kaldım abla napsam acaba doktor bize bıraktı kalp atışının nedeni belli olur dedi..gerek var mı acaba..
Öyle tabi inşallah kendiliğinden daha hayırlı gelecek meleğinamin kuzum bugün daha iyiym daha da iyi olacağım inşallah Rabbim böyle uygun gördüyse vardır bir bildiği..
Göndermezsen bi sonraki gebeliğinde aklında kalırsa cnm acaba genetik sorunu var mı diye .. sen yine araştır ama göndermen daha iyi gibi cnm..ben ilkinde göndermeyi söylememişlerdi bilmiyorduk pişman oldum baya
Ödem bende de doğumdan sonra oldu davul gibi oldum 4-5 günde indi bol sıvı almaya dikkat et canımDua et bizim için canım bide benim hala fena ödemim var geçmedi gitti
Canım burdaki bir çok anne bende dahil ilk bebeğimizi kaybettik ama Rabbim onun acısının yüzü hürmetine tekrar anne olmayı nasip etti. Herşeyde vardır bi hayır yine inşallah sağlıklı meleklerin olurnasıl başlayacağım bilmiyorum kızlar bebeğimin kalp atışının durduğunu öğrendik cumartesi kontrolde.
Kesinlik gönder genetiğe bende kan pıhtılaşma çıkmıştı 9 ay iğne kullandımamin kuzum bugün daha iyiym daha da iyi olacağım inşallah Rabbim böyle uygun gördüyse vardır bir bildiği..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?