2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Y yumyumyumiyum kesinlikle göndermelisin canım.. ayrıca iyi olmana çok sevindim Daha da iyi olacaksın
Böyle bir şeyin deneyimi olmaz diyeceksiniz belki ama burada bu acıyı katmerli yaşayan en tecrübeli kadın benim.. verilen tavsiyeler bi kulağından girip ötekisinden çıkıyor acını hafifletmiyor ama inan bana geçiyor.. acısı ilk günkü gibi kalsa aklını yitirirsin.. He hafızanda ki yerini asla silemiyorsun ama gün geçtikçe azalıyor dediğim gibi.. sabret canım..

göndereceğim canım kafamda soru işareti kalmaz en azından..
o gün aklıma sen geldin biliyor musun, arzu nasıl dayanmış dedim. üç sefer yaşamıştın sanıyorum bu durumu Allahım hepimize sabır versin..tek tesellim daha fazla büyümeden bu durumun olması..hep sağlıklı evlat diye dua ettik demekki değildi bizi bıraktı..
rabbim sınıyor bizi, seviyor da demekki..ben böyle düşünüyorum zaman, tevekkül gerçekten en iyi ilaç hepimize..
kürtaj olayını da atlattıktan sonra daha iyi olacağım inşallah..

Gönder canım benimki de gitmişti drunu dinle

Ödem bende de doğumdan sonra oldu davul gibi oldum 4-5 günde indi bol sıvı almaya dikkat et canım
Benim inmedi kuzu tansiyonuma vurdu çok kötü oldum kafnım çok azdı kan takıldı sütümde az ne yapsam arttıramıyorum benim ilaçla atıldı ödemler halada var yani tam geçmiş değil sen nasılsın bebek nasıl

Kuzum birini canlı doğurdum 5 aylık..
Biri 10 haftalık..
Biri 13 haftalık..
Inan birinin diğerinden farkı yok ama Rabbim gerçekten imanımızı sabrımızı imtihan ediyor
Sende tevekkülü elden bırakmayacak daha da iyi olacaksın
Hiç şüphem yok.. biraz dinlenmek mi istiyorsun dinlen.. ara mı vermek istiyorsun ara ver..
Bir şeyler yoluna girene kadar istediğini yap istemediğini yapma..
Bak kızların bir kaçı biliyor biz eşimle kürtajdan beri hiç birlikte olmadık denedik ama ben katıla katıla ağladığım için yaklaşamadık birbirimize.. terapistim diyor ki zorlamayın siz istediğinizde olsun mecburiyetten ya da eşinize mahcubiyet hissettiğinizden olmasın diyor
Diyeceğim o ki.. sen içinden ne geliyorsa öyle davran ama bil ki bizi izleyen ilahi kudret sahibi öyle güzel ki her gecenin sabahı var dedirtiyor insana.. Bu süreçte her daim yanındayım.. yanındayız..

Çok kolay şeyler yaşamadın gönlü güzel arkadaşim rabbim güzel gönlünden geçen ne varsa hayırlısı ile nasip etsin inşallah

Çok kolay şeyler yaşamadın gönlü güzel arkadaşim rabbim güzel gönlünden geçen ne varsa hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Allah bu acıları unutturacak acı vermesin canım..
Bugünümüze şükür elhamdülillah
Sen yeğenimden haber ver o nasıl? Sen nasılsın?

Allah bu acıları unutturacak acı vermesin canım..
Bugünümüze şükür elhamdülillah
Sen yeğenimden haber ver o nasıl? Sen nasılsın?
İyiyiz şükür göreve başladım bugün epeyidir eş dourumu tayini beklerken evde izinli idim
allah muhçup etmesin inşallah

Ahh canımıniçi ne denir ki çok zor imtihan ama insanız herşey bizim için..canımız sağolsun eşlerimiz hep yanımızda olsun Allah daha beterinden korusun neler var..dün kürtaj oldum bu arada daha iyiyim inş herşey yoluna girecek bende, hepimizin hayatında..
Bizde zaten kararlar aldık eşimle artık rafa kaldırdık yoruldum baya nefes almak istiyorum..

Canım nasılsın aklim sende rabbim güç şifa sabır versin

Normalde bu sabah kürtaj olacaktım abla ama dün bu saatlerde hafif kanamam başladı doktor gelin hemen dedi çünkü sonucu genetiğe gönderceğimiz için evde düşük olmasında korktuk..dün akşam oldu işlem daha iyiym evdeyim dinleniyorum ..

Hayırlı cumalar canlar tüm dualarimiz kabul olsun inşallah.

M miyaz canim sütünde artış oldu mu?

canım rabbim sana şifa versin tez zamanda bu günleri geride bırakırsın inşallah ben inanıyorum ki en güzel şekilde rabbim tekrarını nasip edecek inşallah

Hayırlı cumalar canlar tüm dualarimiz kabul olsun inşallah.

M miyaz canim sütünde artış oldu mu?
Hayırlı cumalar... Yok bslım ya dün doktora götürdüm kaç cc mama vereyim diyorum verme beveğini düşünüyorsan emzir ee aç kalacak çocuk nasıl doyduğunu anlayacaz bir ay sonra gelwceksşn ölçecez anlarız diyor. Sen ilk ay kaç cc mams veriyordun kuzuya bu söylemedi cc yi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…