- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #8.741
banda doktor mama verme dedi sik sik emzir dedi ablaa ama mama vereceksen ilk ay 2 saatte 1 30 cc dediHayırlı cumalar... Yok bslım ya dün doktora götürdüm kaç cc mama vereyim diyorum verme beveğini düşünüyorsan emzir ee aç kalacak çocuk nasıl doyduğunu anlayacaz bir ay sonra gelwceksşn ölçecez anlarız diyor. Sen ilk ay kaç cc mams veriyordun kuzuya bu söylemedi cc yi
Emzirmeye ek olarak günde 3 kez 20-30 cc gibi veriyordum canım. Aç olduğunu düşünüyorsan bence ver benim oğlan açken hep ağlıyor mecbur veriyorum. Bana da doktor açsa ver mama öcü değil sonuçta anne sütüne çok yakın artık dedi. Ben de isterim sadece anne sütüyle beslensin ama yok. Oğlumun aglamasindansa takviye yapmayı tercih ediyorum.Hayırlı cumalar... Yok bslım ya dün doktora götürdüm kaç cc mama vereyim diyorum verme beveğini düşünüyorsan emzir ee aç kalacak çocuk nasıl doyduğunu anlayacaz bir ay sonra gelwceksşn ölçecez anlarız diyor. Sen ilk ay kaç cc mams veriyordun kuzuya bu söylemedi cc yi
Maşallah kuzum benim iyi olmana çok sevindimNormalde bu sabah kürtaj olacaktım abla ama dün bu saatlerde hafif kanamam başladı doktor gelin hemen dedi çünkü sonucu genetiğe gönderceğimiz için evde düşük olmasında korktuk..dün akşam oldu işlem daha iyiym evdeyim dinleniyorum ..
E yani sanki biz isteme miyiz sadece süt verelim benim bi akraba var ebe p dedi arttır diye yavaş yavaş bende emziriyorum iyi kötü arttırmadan kilo almıyordu ilk ay yaptın değil mi 20-30 ccEmzirmeye ek olarak günde 3 kez 20-30 cc gibi veriyordum canım. Aç olduğunu düşünüyorsan bence ver benim oğlan açken hep ağlıyor mecbur veriyorum. Bana da doktor açsa ver mama öcü değil sonuçta anne sütüne çok yakın artık dedi. Ben de isterim sadece anne sütüyle beslensin ama yok. Oğlumun aglamasindansa takviye yapmayı tercih ediyorum.
Kuzu senin süt var maşallah benim yetmiyor ki yani doktorun dediği buydu şimdide doymayınca yırtınıyor bildiğin mamayı yiyince karnı doyuyor susuyorbanda doktor mama verme dedi sik sik emzir dedi ablaa ama mama vereceksen ilk ay 2 saatte 1 30 cc dedi
Evet canım ilk ay yaptım şimdi 60-70 arası yapıyorum bazen hepsini içiyor bazen yarısını acligina göre artık.E yani sanki biz isteme miyiz sadece süt verelim benim bi akraba var ebe p dedi arttır diye yavaş yavaş bende emziriyorum iyi kötü arttırmadan kilo almıyordu ilk ay yaptın değil mi 20-30 cc
Evet canım ilk ay yaptım şimdi 60-70 arası yapıyorum bazen hepsini içiyor bazen yarısını acligina göre artık.
abla brnim sutum yokken bana once emzir dedi sonra 30 cc mama ver 2 saatte 1 dediKuzu senin süt var maşallah benim yetmiyor ki yani doktorun dediği buydu şimdide doymayınca yırtınıyor bildiğin mamayı yiyince karnı doyuyor susuyor
Geçmiş olsun cnm... tahlil sonuçları ne zaman çıkacakmışNormalde bu sabah kürtaj olacaktım abla ama dün bu saatlerde hafif kanamam başladı doktor gelin hemen dedi çünkü sonucu genetiğe gönderceğimiz için evde düşük olmasında korktuk..dün akşam oldu işlem daha iyiym evdeyim dinleniyorum ..
He banada öyle dediler yaptım kuzu ama bir aylık oluyor artık yetmiyor ki doktorada sorduk ama bi cevap alamadık mama verme dedi durdu aç mı kalsın bu çocuk nasıl anlayacaz peki doyduğunu diyoruZ bir ay sonra geleceksin bakacaz kilosuna anlayacaz diyor bir aya kadar doymazsa gerileyecek yani çocuk ki aniden kesilmez mama yaniabla brnim sutum yokken bana once emzir dedi sonra 30 cc mama ver 2 saatte 1 dedi
He banada öyle dediler yaptım kuzu ama bir aylık oluyor artık yetmiyor ki doktorada sorduk ama bi cevap alamadık mama verme dedi durdu aç mı kalsın bu çocuk nasıl anlayacaz peki doyduğunu diyoruZ bir ay sonra geleceksin bakacaz kilosuna anlayacaz diyor bir aya kadar doymazsa gerileyecek yani çocuk ki aniden kesilmez mama yaniabla brnim sutum yokken bana once emzir dedi sonra 30 cc mama ver 2 saatte 1 dedi
Bana da fazla geliyor miktarı canım ben goldan goat kullaniyorum. Buna da şükür balım var biraz ama çok yiyorum günde 4-5 öğünüm kesin var. İnşallah canım inşallah kat kat artsın sütün hayırlısıyla.Mamaların arkasında yazılan çok fazla geldi bana ya sen hangi mamayı veriyorsun kuzu senin sütün iyimiş o zaman yine çok şükür bakalım allah büyük artar inşallah hayırlısıyla
Aminn inşallah canım. Evet benim mesela mamanın üzerinde yazana göre şuan 90 vermem gerek çok yani veremem şimdiden o kadar bde bizim gaz sorunu var sen bunun için bişeyler kullanıyor musunBana da fazla geliyor miktarı canım ben goldan goat kullaniyorum. Buna da şükür balım var biraz ama çok yiyorum günde 4-5 öğünüm kesin var. İnşallah canım inşallah kat kat artsın sütün hayırlısıyla.
o zmn abla 40 cc vee biraz dha arttir yani zaten memenide emiyor biraz sagarsinda sutunuHe banada öyle dediler yaptım kuzu ama bir aylık oluyor artık yetmiyor ki doktorada sorduk ama bi cevap alamadık mama verme dedi durdu aç mı kalsın bu çocuk nasıl anlayacaz peki doyduğunu diyoruZ bir ay sonra geleceksin bakacaz kilosuna anlayacaz diyor bir aya kadar doymazsa gerileyecek yani çocuk ki aniden kesilmez mama yani
Günaydın canım ilk bio gaia kullandık iki kutu bitirdik şimdi zinco kullaniyorum yanında bir çay kaşığı kadar da hakiki zeytinyağı veriyorum.Aminn inşallah canım. Evet benim mesela mamanın üzerinde yazana göre şuan 90 vermem gerek çok yani veremem şimdiden o kadar bde bizim gaz sorunu var sen bunun için bişeyler kullanıyor musun
Geçmiş olsun cnm... tahlil sonuçları ne zaman çıkacakmış
Maşallah kuzum benim iyi olmana çok sevindim
canım rabbim sana şifa versin tez zamanda bu günleri geride bırakırsın inşallah ben inanıyorum ki en güzel şekilde rabbim tekrarını nasip edecek inşallah
Amin kuzum amin inşallah önce sen ailen meyvesi de olır inşallah seni çok seviyorum dikkat et kendineAmin Fulya abla inşallah bende inanıyorum Allah büyük elbet geniş hazinesinden bize de nasip edecek bir kısmet
Balım sağınca gelmiyor ys o makineyide boşa aldık valla arden emince yine bi kaç dakika yutkunuyor makine hiç çekmiyoro zmn abla 40 cc vee biraz dha arttir yani zaten memenide emiyor biraz sagarsinda sutunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?