2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Amin Fulya abla inşallah bende inanıyorum Allah büyük elbet geniş hazinesinden bize de nasip edecek bir kısmet
Canım senlede çok ilgilenemedim ya kusuruma bakma bende hastanelerden kurtulamadım yine allaha şükür tabi isysn yok nasıl oldun ağrın sızın var mı Toparlayabildin mi birazcık bedenen. Seni güzel günlerin beklediğşne innanıyorum ben kuzu fulya abladaki gibi müjdelenecez yine allahın izniyle

Günaydın canım ilk bio gaia kullandık iki kutu bitirdik şimdi zinco kullaniyorum yanında bir çay kaşığı kadar da hakiki zeytinyağı veriyorum.
Zinco iyi mi kuzu memnun musun biogaia bende kullsnıyorum para etmiyor zeytin ysğı iyi geliyoe mu bizimki kakada çok zorlanıyor bide gaz çıkarırken kaskatı oluyor çığlık çığlığa kalıyor

Zinco iyi mi kuzu memnun musun biogaia bende kullsnıyorum para etmiyor zeytin ysğı iyi geliyoe mu bizimki kakada çok zorlanıyor bide gaz çıkarırken kaskatı oluyor çığlık çığlığa kalıyor
Bize iyi geldi ama her damla her bebege ayni etkiyi yapmıyor canım sab simplex diye bi damla daha var o da iyiymiş. Zeytinyağı bağırsaklarını da yumuşatıyor iyi gelir ardene de canım kullanabilirsin. Ha bir de boş da olsa her emzirme sonrası 5 dakika sağ sütün artar belki.

Elektrikli aldık sağıyoruz gelmiyor kuzu bebek emince geliyor makineyle olmuyor o nasıl kullanılıyor duydum o damlanın adını bizim doktorda zinco yazmıştı almadık ilk sıkıntı yoktu bi diğeri nurs harvey mi neydi şurup onu yazfı o da para etmiyor çocuğa ya napacam şaşırdım masaj yapıyorum yüzüstü yatırıyorum nafile

Amin kuzum amin inşallah önce sen ailen meyvesi de olır inşallah seni çok seviyorum dikkat et kendine

Canım Benim ne kadar tatlısın bende hepinizi çok seviyorum desteğiniz yeter çoğu arkadaşımın yapmadığını yaptınız İnanı..insan kötü gününde anlıyor neyin ne olduğunu hepimizin duaları kabul olur inşallah

Olur mu canım ne kusuru senin telaşan sana yeter.ben iyiyim Allah’ıma şükür baya toparladım bazen kafam bulanıyor bişey göreyim falan sonra hemen başka şeyle oyalanmaya çalışıyorum..üzülüyorum elbet ama inanıyorum daha güzeli olacak diye teselli oluyor..kürtaj çok yıpratmadı beni kolay geçti sıkıntım yok hiç..
Senin de süt sıkıntın var kafana çok takma stres de etkiler yemene dikkat ediyorsundur hiç mi etkilemiyor artış olmuyor..

Yok balım olmuyor ya benimkinin nasibide bu kafar demrk aslından ben doğumdan sonra çok sıkıntı çektim o da etkiledi bi de kan 7 ye düşmüştü bide beni o hallede ameöiyata almışlar ölmediğime şükrediyorum tam beş kilo serum taktılar ameliyat zamanı tuzluda olunca ödem tavan yaptı atamadım yüksek tansiyondan hastanelik oldum bir sürü bişey şimdi de aşarjim hortladı yine gebelkte başlayan bunca sitrese hastalığa yine damlada olsa geliyor şükür.. Sende daha iyi olacaksın allahın izniyle kuzu ben buna inanıyorum güzel olacak herşey

evett ben azda olsa hep sagdim cunku doktir banada mama verme dedi oyle olunca ne jadar cikarsa verdim saginca basida buyuyor yaa onuda qgzina soktum ne cekebilirse artik cekmese yarim saat memede beklettim hep
Kız benim gelmiyor ki sağınca ya sinirim hopluyor

15 günü bulacak canm sen nasılsın bugün kontrol vardı dimi benide etiketle doktor sonrası olur mu..
Selam burcucum unutmamışsın muayenemi... bende de iyi haberler yok ne yazık ki.. kesem olması gerekenden baya küçük ve boş.. yolk sac falan yok.. 10 gün beklenecek sonra alınır büyük ihtimalle... toparlanmaya çalışıyorum zor şeyler... tüp bebek olunca bu sefer daha zor geldi sanki.. diğer düşük doğal yollaydı.. heryer iğne ilaç vs.. Allah sabrımızı artırsın zaman en güzeli...

Biz iyiyiz canım diş çıkarmaya çalışıyoruz ateş oluyo falan sana bi tavsiye sütünü artırmak istiyorsan HASTANE TİPİ SÜT SAĞMA MAKİNAKARI VAR. Medela marka İstanbul veya ankaradan sipariş ediliyor aylığı 150 tl ilk ay galiba sütünü sağaraj artırmayı dene bende işe yaradı inşallah sende de yarar canım google dan,arat bi

Canım sütün gelmese de sağ çünkü beyne süt üretmesi gerektiği sinyali gidiyormuş bu şekilde ve sütün artıyormuş ben de sağlık ocagindaki hemsireden duydum. Damlanin da günde kaç kez kaç damla olduğunu bilmiyorum tatlım. Nurs harweyi de duymuştum iyi diye aslında sen hepsini dene bence mutlaka biri işe yarar diye düşünüyorum.

Nurs harweyi kullanıyorum zaten kuzu bişeye yaramıyor ya kız benim bebiş maşallah emiyor versen sıkıntısı yok yani

Nurs harweyi kullanıyorum zaten kuzu bişeye yaramıyor ya kız benim bebiş maşallah emiyor versen sıkıntısı yok yani
O zaman bol bol emzir canım inşallah artar her yolu deniyorsun valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…