2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Evet senden aldım ya adını kuzusu denedim değişen bişey yok arden çekince yutkunmasa yada ben sıkınca gelmese süt hiç yok diyecem yani
Canım sağıma alışık olmayan göğüsten süt gelmez sağımı düzenli yapacaksın 3 saatte bir her göğsü 15 dk sağ ama,aksatmamaya çalış. Sağdığını enjektör veya kaşıkla ver sağımı 1 gün bile yapmasan meme unutur ve başa dönersin. Facebook'ta EMZİRME GÜNLÜĞÜ diye bir grup var müthiş bi grup birebir bilgi veriyorlar emzirme hemşireleri üye ol vakit kaybetmeden ben çok pişmanım lohusalıkta o gurubu bulsaydım mamaya asla bulaşmazdım

Evet senden aldım ya adını kuzusu denedim değişen bişey yok arden çekince yutkunmasa yada ben sıkınca gelmese süt hiç yok diyecem yani
kiz sen sikinca geliyorsa makinenin kesin cekmesi lazim daha kuvvetli cunku

Off ya senden iyi haber bekliyordum moral olur diye..ne diyim zor işler dediğin gibi tüp bebek olunca maddi manevi yıpranıyorsun elde var sıfır ama olsun vardır rabbimin bir bildiği daha iyisi olacak Eminim..
10 gün sonra iyi haber gelir belki olmazsa da üzülme en başında böyle olması daha iyi belki de..
allahım hepimiz için en hayırlı kapiyi açar inşallah

Evet çok zor şeyler yaşadın canm Rabbim beterinden korusun yine de Sağlığımız yerinde çok şükür her şeyin bir yolu sırası vardır bekleyeceğiz sabırla yapacak başka bir şey yok

Evet çok zor şeyler yaşadın canm Rabbim beterinden korusun yine de Sağlığımız yerinde çok şükür her şeyin bir yolu sırası vardır bekleyeceğiz sabırla yapacak başka bir şey yok
Tabiki çok şükür canım allah bugünlerimizi aratacak dertler vermesin bizlere herşey iyi olur allahın izniyle

Sende mi mama veriyorsun kuzu benim oğlan emiyor ama ya emzirsem olmaz mı ki yani emiyor ya sağmaya gerek var mı ki

Amin canım hakkımızda hayırlısı olsun.. Biraz ağır geçiriyorum bu dönemi biran önce olup biter inşallah Allah dayanma gücü versin

Sende mi mama veriyorsun kuzu benim oğlan emiyor ama ya emzirsem olmaz mı ki yani emiyor ya sağmaya gerek var mı ki
Canım benimki de emiyor ama mama takviyesi yapıyorum. Tabiki emzir ondan hiç vazgeçme zaten ama sağarak memeye daha fazla uyarı vererek sütünü arttırabilirsin onu demek istiyorum ve göğsü en iyi boşaltan makinalar hastane tipi makinadır benimde elimde elektrikli sağım makinası var sağıyorum işe giderken bırakıyorum ama hastane makinası gibi boşaltamıyor göğsü öyle olunca da beyinden göğse süt üret emri gitmiyor sütün azalıyor zamanla

Onları kiralıyor hastsneler değil mi farkı ne ki ya ay ben uğraşıyorum sütüde görmeyince sinirim bozuluyor kız :) sağarım o zaman kuzu ya

Amin canım hakkımızda hayırlısı olsun.. Biraz ağır geçiriyorum bu dönemi biran önce olup biter inşallah Allah dayanma gücü versin

Verir tatlım Buda geçecek benim içinde zordu bir hafta önce kalp sesini duyup sonraki hafta durmuş olduğunu duymak insan acı geçmeyecek zannediyor ama azalıyor..düşünmemeye çalış kendini başka şekilde oyala bende bugün kötüydüm attım kendimi dışarı ne bileyim hayırlısı

Onları kiralıyor hastsneler değil mi farkı ne ki ya ay ben uğraşıyorum sütüde görmeyince sinirim bozuluyor kız :) sağarım o zaman kuzu ya
Canım hastane kiralamaz bunu yapan şirketler var. Farkı emiş gücü çok yüksek ve çok kısa sürede boşaltıyor göğsü

evett ben azda olsa hep sagdim cunku doktir banada mama verme dedi oyle olunca ne jadar cikarsa verdim saginca basida buyuyor yaa onuda qgzina soktum ne cekebilirse artik cekmese yarim saat memede beklettim hep

canım ne zaman doğum yaptın sen allah analı ve babalı büyütsün yavrunu

canım bende seni merak ediyordum
allah korktuğunla sınamasın inşallah 10 gün sonra rabbim mucizesini gösterir sana

Öyle cnm hayırlısı nasibimizde yoksa elden bişey gelmiyor..

canım bende seni merak ediyordum
allah korktuğunla sınamasın inşallah 10 gün sonra rabbim mucizesini gösterir sana
Bu hafta başka doktora gidicem abla ben İstanbul’da değilim tedaviye oraya gitmiştim.. bulunduğum şehirde gidicem yani.. büyük ihtimalle kürtaj olur.. başlangıç değerlerim düşük olsa geç tutundu diyip mucize bekleyeceğim. Ne yazık ki değerime göre şuan kalp atışı olması lazım. Ben de yolk sac bile görünmedi.. nasibimiz buymuş.. Rabbim güç kuvvet versin bu yoldaki herkese

Aminnn kuzum amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…