- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #8.781
Canım sağıma alışık olmayan göğüsten süt gelmez sağımı düzenli yapacaksın 3 saatte bir her göğsü 15 dk sağ ama,aksatmamaya çalış. Sağdığını enjektör veya kaşıkla ver sağımı 1 gün bile yapmasan meme unutur ve başa dönersin. Facebook'ta EMZİRME GÜNLÜĞÜ diye bir grup var müthiş bi grup birebir bilgi veriyorlar emzirme hemşireleri üye ol vakit kaybetmeden ben çok pişmanım lohusalıkta o gurubu bulsaydım mamaya asla bulaşmazdımEvet senden aldım ya adını kuzusu denedim değişen bişey yok arden çekince yutkunmasa yada ben sıkınca gelmese süt hiç yok diyecem yani
kiz sen sikinca geliyorsa makinenin kesin cekmesi lazim daha kuvvetli cunkuEvet senden aldım ya adını kuzusu denedim değişen bişey yok arden çekince yutkunmasa yada ben sıkınca gelmese süt hiç yok diyecem yani
Selam burcucum unutmamışsın muayenemi... bende de iyi haberler yok ne yazık ki.. kesem olması gerekenden baya küçük ve boş.. yolk sac falan yok.. 10 gün beklenecek sonra alınır büyük ihtimalle... toparlanmaya çalışıyorum zor şeyler... tüp bebek olunca bu sefer daha zor geldi sanki.. diğer düşük doğal yollaydı.. heryer iğne ilaç vs.. Allah sabrımızı artırsın zaman en güzeli...
Yok balım olmuyor ya benimkinin nasibide bu kafar demrk aslından ben doğumdan sonra çok sıkıntı çektim o da etkiledi bi de kan 7 ye düşmüştü bide beni o hallede ameöiyata almışlar ölmediğime şükrediyorum tam beş kilo serum taktılar ameliyat zamanı tuzluda olunca ödem tavan yaptı atamadım yüksek tansiyondan hastanelik oldum bir sürü bişey şimdi de aşarjim hortladı yine gebelkte başlayan bunca sitrese hastalığa yine damlada olsa geliyor şükür.. Sende daha iyi olacaksın allahın izniyle kuzu ben buna inanıyorum güzel olacak herşey
İnşallaahh Denemediğşm şey kalmadı zaten kuzu ya hani anne sütü alsın diye çabam ama olmazsada artık bir damlada olsa gidiyor vücuduna buna şükürO zaman bol bol emzir canım inşallah artar her yolu deniyorsun valla
Çekmiyor kuzu sıkılıyorum belkide ondan ardeni içim yana yana emziriyorum sevgiyle alakalı belkidekiz sen sikinca geliyorsa makinenin kesin cekmesi lazim daha kuvvetli cunku
Tabiki çok şükür canım allah bugünlerimizi aratacak dertler vermesin bizlere herşey iyi olur allahın izniyleEvet çok zor şeyler yaşadın canm Rabbim beterinden korusun yine de Sağlığımız yerinde çok şükür her şeyin bir yolu sırası vardır bekleyeceğiz sabırla yapacak başka bir şey yok
Sende mi mama veriyorsun kuzu benim oğlan emiyor ama ya emzirsem olmaz mı ki yani emiyor ya sağmaya gerek var mı kiCanım sağıma alışık olmayan göğüsten süt gelmez sağımı düzenli yapacaksın 3 saatte bir her göğsü 15 dk sağ ama,aksatmamaya çalış. Sağdığını enjektör veya kaşıkla ver sağımı 1 gün bile yapmasan meme unutur ve başa dönersin. Facebook'ta EMZİRME GÜNLÜĞÜ diye bir grup var müthiş bi grup birebir bilgi veriyorlar emzirme hemşireleri üye ol vakit kaybetmeden ben çok pişmanım lohusalıkta o gurubu bulsaydım mamaya asla bulaşmazdım
Amin canım hakkımızda hayırlısı olsun.. Biraz ağır geçiriyorum bu dönemi biran önce olup biter inşallah Allah dayanma gücü versinOff ya senden iyi haber bekliyordum moral olur diye..ne diyim zor işler dediğin gibi tüp bebek olunca maddi manevi yıpranıyorsun elde var sıfır ama olsun vardır rabbimin bir bildiği daha iyisi olacak Eminim..
10 gün sonra iyi haber gelir belki olmazsa da üzülme en başında böyle olması daha iyi belki de..
allahım hepimiz için en hayırlı kapiyi açar inşallah
Canım benimki de emiyor ama mama takviyesi yapıyorum. Tabiki emzir ondan hiç vazgeçme zaten ama sağarak memeye daha fazla uyarı vererek sütünü arttırabilirsin onu demek istiyorum ve göğsü en iyi boşaltan makinalar hastane tipi makinadır benimde elimde elektrikli sağım makinası var sağıyorum işe giderken bırakıyorum ama hastane makinası gibi boşaltamıyor göğsü öyle olunca da beyinden göğse süt üret emri gitmiyor sütün azalıyor zamanlaSende mi mama veriyorsun kuzu benim oğlan emiyor ama ya emzirsem olmaz mı ki yani emiyor ya sağmaya gerek var mı ki
Onları kiralıyor hastsneler değil mi farkı ne ki ya ay ben uğraşıyorum sütüde görmeyince sinirim bozuluyor kız :) sağarım o zaman kuzu yaCanım benimki de emiyor ama mama takviyesi yapıyorum. Tabiki emzir ondan hiç vazgeçme zaten ama sağarak memeye daha fazla uyarı vererek sütünü arttırabilirsin onu demek istiyorum ve göğsü en iyi boşaltan makinalar hastane tipi makinadır benimde elimde elektrikli sağım makinası var sağıyorum işe giderken bırakıyorum ama hastane makinası gibi boşaltamıyor göğsü öyle olunca da beyinden göğse süt üret emri gitmiyor sütün azalıyor zamanla
Amin canım hakkımızda hayırlısı olsun.. Biraz ağır geçiriyorum bu dönemi biran önce olup biter inşallah Allah dayanma gücü versin
Canım hastane kiralamaz bunu yapan şirketler var. Farkı emiş gücü çok yüksek ve çok kısa sürede boşaltıyor göğsüOnları kiralıyor hastsneler değil mi farkı ne ki ya ay ben uğraşıyorum sütüde görmeyince sinirim bozuluyor kız :) sağarım o zaman kuzu ya
Nette kiralanıyor yazmıştıda hastsneye mi gitsem hele beni bi sağın desem :)Canım hastane kiralamaz bunu yapan şirketler var. Farkı emiş gücü çok yüksek ve çok kısa sürede boşaltıyor göğsü
evett ben azda olsa hep sagdim cunku doktir banada mama verme dedi oyle olunca ne jadar cikarsa verdim saginca basida buyuyor yaa onuda qgzina soktum ne cekebilirse artik cekmese yarim saat memede beklettim hep
Selam burcucum unutmamışsın muayenemi... bende de iyi haberler yok ne yazık ki.. kesem olması gerekenden baya küçük ve boş.. yolk sac falan yok.. 10 gün beklenecek sonra alınır büyük ihtimalle... toparlanmaya çalışıyorum zor şeyler... tüp bebek olunca bu sefer daha zor geldi sanki.. diğer düşük doğal yollaydı.. heryer iğne ilaç vs.. Allah sabrımızı artırsın zaman en güzeli...
Öyle cnm hayırlısı nasibimizde yoksa elden bişey gelmiyor..Verir tatlım Buda geçecek benim içinde zordu bir hafta önce kalp sesini duyup sonraki hafta durmuş olduğunu duymak insan acı geçmeyecek zannediyor ama azalıyor..düşünmemeye çalış kendini başka şekilde oyala bende bugün kötüydüm attım kendimi dışarı ne bileyim hayırlısı
Bu hafta başka doktora gidicem abla ben İstanbul’da değilim tedaviye oraya gitmiştim.. bulunduğum şehirde gidicem yani.. büyük ihtimalle kürtaj olur.. başlangıç değerlerim düşük olsa geç tutundu diyip mucize bekleyeceğim. Ne yazık ki değerime göre şuan kalp atışı olması lazım. Ben de yolk sac bile görünmedi.. nasibimiz buymuş.. Rabbim güç kuvvet versin bu yoldaki herkesecanım bende seni merak ediyordum
allah korktuğunla sınamasın inşallah 10 gün sonra rabbim mucizesini gösterir sana
Aminnn kuzum aminBu hafta başka doktora gidicem abla ben İstanbul’da değilim tedaviye oraya gitmiştim.. bulunduğum şehirde gidicem yani.. büyük ihtimalle kürtaj olur.. başlangıç değerlerim düşük olsa geç tutundu diyip mucize bekleyeceğim. Ne yazık ki değerime göre şuan kalp atışı olması lazım. Ben de yolk sac bile görünmedi.. nasibimiz buymuş.. Rabbim güç kuvvet versin bu yoldaki herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?