2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

sagol fulya ablaa 23 eylulde dogum yaptim 34 haftalikken suyum geldi acil seseryana alindim

maşallah haberimiz olmadı bende senin doğumu bu hafta gelecek hefta olacak sanıyordum
allah analı ve babalı büyütsün kuzunu

Sağol abla iyiyim çok şükür evdeydim bir haftadır yarın işe başlayacağım onun stresi var biraz ama çalışmak daha iyi gelecek bana sanırım..Cumartesi kontrol var birde genetik sonucunu bekliyoruz bizde hayırlısı bakalım..
Senin durumun nasıl?

A anneveoglusu sağolasın canım benim iyiyim elhamdülillah Dört gözle eşimle verdiğimiz genetik sonucunu bekliyorum sen nasılsın?

Canım nasılsın?
Sizin genetik sonucu kaç gün sürdü uzun oldu sanki ..farklı sanırım bizim genetik testleri..bizde bekliyoruz bakalım inş ikimizinde temiz çıkar..

Canım nasılsın?
Sizin genetik sonucu kaç gün sürdü uzun oldu sanki ..farklı sanırım bizim genetik testleri..bizde bekliyoruz bakalım inş ikimizinde temiz çıkar..
Sağol kuzum iyiyim elhamdülillah sen nasılsın?
Bebeğin ki çıktı canım
Eşimle ikimiz örnek verdik ağustosun 27sinde.. baya oldu bugün çıkar yarın çıkar diye bekliyoruz ama uzadı gerçekten baya..
Inşallah senin sonucunda iyi çıkar kuzucum

Allaha şükür iyiym bende canım kafa dağıtmaya çalışıyorum tam geçti diyorum yine geliyorlar bana..neyse bu günümüze şükür..
inşallah canm temiz çıkar..
senin de sonucun çıkınca hayırlı haberler ver bize..

A anneveoglusu sağolasın canım benim iyiyim elhamdülillah Dört gözle eşimle verdiğimiz genetik sonucunu bekliyorum sen nasılsın?

Hayırlısı ile çıksın inşallah yakındır çıkması epeyi oldu vereli örneği

Bende iyiyim koşuşurmaca canım yaa

Çalışmak daha iyi gelecektir inan rabbim bunla geçmiş etsin canım
bende iyiyim şükür ne olsun aynı bu ğüne şükür

Y yumyumyumiyum Balım nasılsın başladın mı işe ben çocuktsn pek bi fırsat bulamıyorum yazmaya bide alarji faslımız var bu ara bi geçmedi lanet

bebeğin mi senin mi alerji neye alerjiniz var canım
Benim abla hani hamileyken olmuştum ya şimdi yine daha beter şekilde çıktı her tarafım kabar kabar yara bere Ölüyorum kaşıntı tuttumu nefesimi kesiyor kortizon merhem verdi sürmeye başladım gwbeliktede vermişti aynısını hiçte bi halta yaramadı bakalım ne olacak ama psikloloji bozuyor yani.. Sen nasılsın canımcım bebiş nasıl ben benim sıpa yüzünden pek bi sık giremiyorum gaz sıkıntısı var bu ara ne kullansam fayda etmedi ya

Y yumyumyumiyum Balım nasılsın başladın mı işe ben çocuktsn pek bi fırsat bulamıyorum yazmaya bide alarji faslımız var bu ara bi geçmedi lanet

başladım canım dün ama daha iyi geliyor işe gelmek anladım..evde sürekli kuruyordum en azından işte oyalanıyorum..iyiyim Allah a şükür cumartesi kontrol var bakalım rahim ne durumda merak ediyorum doktor ne diyecek..

hamilelik kaşıntın mı başladı yoksa canm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…