- 25 Mayıs 2010
- 1.049
- 1.447
- 133
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #8.801
sagol fulya ablaa 23 eylulde dogum yaptim 34 haftalikken suyum geldi acil seseryana alindimcanım ne zaman doğum yaptın sen allah analı ve babalı büyütsün yavrunu
sagol fulya ablaa 23 eylulde dogum yaptim 34 haftalikken suyum geldi acil seseryana alindim
amin abla sagolasin zaten erken dogum riskim vardi son haftalarda ama erkeb gelince bizde ne oldugumjzu anlamadik :)maşallah haberimiz olmadı bende senin doğumu bu hafta gelecek hefta olacak sanıyordum
allah analı ve babalı büyütsün kuzunu
Y yumyumyumiyumardemir nasılsınız kızlar
A anneveoglusu sağolasın canım benim iyiyim elhamdülillah Dört gözle eşimle verdiğimiz genetik sonucunu bekliyorum sen nasılsın?
sagol fulya ablaa 23 eylulde dogum yaptim 34 haftalikken suyum geldi acil seseryana alindim
Sağol kuzum iyiyim elhamdülillah sen nasılsın?Canım nasılsın?
Sizin genetik sonucu kaç gün sürdü uzun oldu sanki ..farklı sanırım bizim genetik testleri..bizde bekliyoruz bakalım inş ikimizinde temiz çıkar..
Sağol kuzum iyiyim elhamdülillah sen nasılsın?
Bebeğin ki çıktı canım
Eşimle ikimiz örnek verdik ağustosun 27sinde.. baya oldu bugün çıkar yarın çıkar diye bekliyoruz ama uzadı gerçekten baya..
Inşallah senin sonucunda iyi çıkar kuzucum
amin abla sagolasin zaten erken dogum riskim vardi son haftalarda ama erkeb gelince bizde ne oldugumjzu anlamadik :)
A anneveoglusu sağolasın canım benim iyiyim elhamdülillah Dört gözle eşimle verdiğimiz genetik sonucunu bekliyorum sen nasılsın?
Sağol abla iyiyim çok şükür evdeydim bir haftadır yarın işe başlayacağım onun stresi var biraz ama çalışmak daha iyi gelecek bana sanırım..Cumartesi kontrol var birde genetik sonucunu bekliyoruz bizde hayırlısı bakalım..
Senin durumun nasıl?
bebeğin mi senin mi alerji neye alerjiniz var canımY yumyumyumiyum Balım nasılsın başladın mı işe ben çocuktsn pek bi fırsat bulamıyorum yazmaya bide alarji faslımız var bu ara bi geçmedi lanet
bizde seni opuyoruz abla :)aceleci kuzu :)) öpüyorum kuzunu ve seni
amin canim sagolasinBenimde haberim yoktu Canım kendi telaşeme daldım kaçırdım sanırım..Allah analı babalı büyütsün bebeğini size bağışlasın..
Benim abla hani hamileyken olmuştum ya şimdi yine daha beter şekilde çıktı her tarafım kabar kabar yara bere Ölüyorum kaşıntı tuttumu nefesimi kesiyor kortizon merhem verdi sürmeye başladım gwbeliktede vermişti aynısını hiçte bi halta yaramadı bakalım ne olacak ama psikloloji bozuyor yani.. Sen nasılsın canımcım bebiş nasıl ben benim sıpa yüzünden pek bi sık giremiyorum gaz sıkıntısı var bu ara ne kullansam fayda etmedi yabebeğin mi senin mi alerji neye alerjiniz var canım
Y yumyumyumiyum Balım nasılsın başladın mı işe ben çocuktsn pek bi fırsat bulamıyorum yazmaya bide alarji faslımız var bu ara bi geçmedi lanet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?