- Konu Sahibi Deli_manya
-
Seninde iyi çıkar inşallah kuzuaynen cnm bekle kendi gelsin sağlıklı beslen sadece.. ben de cuma gününe randevu aldım inşallah benim de ultrason iyi çıkar... Geçen aylarda rahimde 1cm kist vardı bu doktor ne diyecek bakalım
Aynen ablacımhayırlısı tatlım önümüzdeki maçlara bakacacağız artık
İnşallah, bi an önce sabah olsa da bi rahatlasam.Sakin 8 haftaya kadar yolu var bunun duyulmasada hemen panik yapma kuzu bi zahmet :) ki duyulacakta bence
Yazın insan miskinkeşiyor canımbenim akşama çaya misafirim var daha pasta börek yapılacak şimdi eve süpürge tuttum sıra ikramlarda 
:) kuzu hafif ağrıyla yumurtlama olunca farkediliyor sen adetlerini düzenli görmüyor muydun bide o karışımı yapma yumurta yeterince büyümeyenlere iyi o çatlayıp çatlamadığını ben ağrı azalınca hissediyorum ultrason baktır sende takip edilsin başka türlüsü zor biraz
Sonucumu aldım kocaman bi 0.100 negatif yani :) kuşkular kalktı hafifledim ama
İnşallah, bi an önce sabah olsa da bi rahatlasam.
:) hani dinleyecektin beni tamam heyecan yapta kötü şeyler kurarak değil o yasakİnşallah, bi an önce sabah olsa da bi rahatlasam.
:) büyük ihtimal seninki öyleydi kuzu ama kuzeni bilemiyorum allah bilir herşeyin hayırlısıAblacmm hep bilinçaltı deil mi bu rüyalar oy anam oy Allahm hayrlısyla versn evlatlrımızı inşallah
E yani düzeni dağıtma şimdi durduk yere canımDoğru abla ya benm adetler düzenli aman boşveriym
kuzu benimki bahçeli ev değil yanlış anladın evim şehir merkezinde :) bahçemiz eve 12 km uzaklıkta böyle bağların arasında... Gidip geliyoruz kalmıyoruz çünkü orda ev yok dediğin gibi olsa şehre uğramam bileOhhh canm ne gizel bahçeli ev severm.Kolay gelsn sana valla bnmde misfrlerm var şmdiden başladm hazrlığa
Ohh kocaman olmuş benimkiler daha çiçekteKızlar ancak bu kadarını kabul etti büyük geliyor fotoğraf kırpmak zorunda kaldım
Ahhh Ahh neler kurdum yine bi bilsen:-((:) hani dinleyecektin beni tamam heyecan yapta kötü şeyler kurarak değil o yasak
Aynen öyle canım yaa bitmiyor. Bi hamile kalsam dşyebekledim. Şimdi de kese görünmesi aman bebek yok kalp atışı. Midem bulandı aç kaldım besleyemiyorum. Midem bulanmasa niye bulanmadıbiley mi oldu. Daha neler neler kuruyorum bi bilsenCanm inşallah duyacaksın Allahm hamile kalmakla da bitmiycek sanrm korkularımız yaa oy oyyy
Ben erken ektim kuzu mayısta ektim :) ancak toprağa alışıp boy atıp sebze vermeye başladılar bide dolu yağdı bayağı bi zedeledi yine iyi toparladılar brnimde daha çiçek çok hepsi olmadı daha bi bi kaç tanesi tuttu böyle boyları bayağı bi uzadı çok zevkli ama yaOhh kocaman olmuş benimkiler daha çiçektebura yüksek biraz geç oluyo
Kurma kurmaaa at şu kötü şeyleri kafandan canımAhhh Ahh neler kurdum yine bi bilsen:-((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?