2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Doğru abla ya benm adetler düzenli aman boşveriym

Ohhh canm ne gizel bahçeli ev severm.Kolay gelsn sana valla bnmde misfrlerm var şmdiden başladm hazrlığa
kuzu benimki bahçeli ev değil yanlış anladın evim şehir merkezinde :) bahçemiz eve 12 km uzaklıkta böyle bağların arasında... Gidip geliyoruz kalmıyoruz çünkü orda ev yok dediğin gibi olsa şehre uğramam bile

Canm inşallah duyacaksın Allahm hamile kalmakla da bitmiycek sanrm korkularımız yaa oy oyyy
Aynen öyle canım yaa bitmiyor. Bi hamile kalsam dşyebekledim. Şimdi de kese görünmesi aman bebek yok kalp atışı. Midem bulandı aç kaldım besleyemiyorum. Midem bulanmasa niye bulanmadıbiley mi oldu. Daha neler neler kuruyorum bi bilsen

Ohh kocaman olmuş benimkiler daha çiçekte bura yüksek biraz geç oluyo
Ben erken ektim kuzu mayısta ektim :) ancak toprağa alışıp boy atıp sebze vermeye başladılar bide dolu yağdı bayağı bi zedeledi yine iyi toparladılar brnimde daha çiçek çok hepsi olmadı daha bi bi kaç tanesi tuttu böyle boyları bayağı bi uzadı çok zevkli ama ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…