2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Çalışmak daha iyi gelecektir inan rabbim bunla geçmiş etsin canım
bende iyiyim şükür ne olsun aynı bu ğüne şükür

evet abla çalışmak iyi geldi oyalanıyorum aklıma gelmiyor bişey..buda geçecek inşallah..
cumartesi kontrolüm var inşallah doktor defterini kapatırım o günden sonra yoruldum artık oluruna bırakacağım..

Sevgul köy besigi bulursan hemen al ben oğlumda saat beș yatıyordum yatağa ne sabahım beliydi nede gecem bir teyze bizim zamanımızda hic yoktu böyle şeyler dedi çünkü koy beşiği vardı sağladığın zaman gazı ağzından çıkıyor bir dene rahat edersin o damlalardan bıkmıştım yok avrupadan gelmiş yok su yok bu hepsini denedim beşik besik beşik tek geçerim

Aynen kuzum hamilelikte olan iki hatta üç misliyle geri döndü. Rabbim her daim iyilik versin kontrolden sonra etiketle beni olur mu inşalşah herşey yolundadır kuzu rabbim içine su serpecek mucizeler çıkarsın karşına

Hamak beşiklere mi diyorsun canım köy tipi beşik gibi ya onlar nette bulabilirsen bi benzeri yada aslı atar mısın buraya resmini benim ki kskasını günlük yapardı şimdi iki günde bir yapıyor kabız değil ama o yaana kadar hep beraber fenalık geçiriyoruz ya mahfoluyor çocuk

Tahtadan beşik canım çok eskilerde kullanilan varya onlar bos beşik diye bir film vardı ya fatma girik oynuyordu netten bak

amin canım veririm haber..geçmiş olsun normalde geçmez mi hamilelik bitince neden tekrarladı ki..

Tahtadan beşik canım çok eskilerde kullanilan varya onlar bos beşik diye bir film vardı ya fatma girik oynuyordu netten bak

eşimin anneannesinde var çocuklarını onda büyütmüş..bize verecekti eşim bu beşikte bebeği yatırırz diyordu kızıyordum demekki benden daha iyi biliyormuş:)

Hee onları biliyorumda şimdilerde satılıyor mu şimdi hamak gibi olanlar varya onlar mı acana dedim net emin olayım diye bakarım netten satılıyor mu

Selam kızlar bugün kontrol vardı çok şükür kalp atışları duyuldu inşallah devamı da sağlıkla gelir..Allah herkesin yardımcısı olsun

Selam kızlar bugün kontrol vardı çok şükür kalp atışları duyuldu inşallah devamı da sağlıkla gelir..Allah herkesin yardımcısı olsun
Canım ya mucize bu
sana korkuyordum sormaya Cok sevindim sağlıkla gelişsin inşallah Allah tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…