- 9 Mart 2017
- 1.200
- 1.650
- 63
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #8.821
Çalışmak daha iyi gelecektir inan rabbim bunla geçmiş etsin canım
bende iyiyim şükür ne olsun aynı bu ğüne şükür
Sevgul köy besigi bulursan hemen al ben oğlumda saat beș yatıyordum yatağa ne sabahım beliydi nede gecem bir teyze bizim zamanımızda hic yoktu böyle şeyler dedi çünkü koy beşiği vardı sağladığın zaman gazı ağzından çıkıyor bir dene rahat edersin o damlalardan bıkmıştım yok avrupadan gelmiş yok su yok bu hepsini denedim beşik besik beşik tek geçerimBenim abla hani hamileyken olmuştum ya şimdi yine daha beter şekilde çıktı her tarafım kabar kabar yara bere Ölüyorum kaşıntı tuttumu nefesimi kesiyor kortizon merhem verdi sürmeye başladım gwbeliktede vermişti aynısını hiçte bi halta yaramadı bakalım ne olacak ama psikloloji bozuyor yani.. Sen nasılsın canımcım bebiş nasıl ben benim sıpa yüzünden pek bi sık giremiyorum gaz sıkıntısı var bu ara ne kullansam fayda etmedi ya
Aynen kuzum hamilelikte olan iki hatta üç misliyle geri döndü. Rabbim her daim iyilik versin kontrolden sonra etiketle beni olur mu inşalşah herşey yolundadır kuzu rabbim içine su serpecek mucizeler çıkarsın karşınabaşladım canım dün ama daha iyi geliyor işe gelmek anladım..evde sürekli kuruyordum en azından işte oyalanıyorum..iyiyim Allah a şükür cumartesi kontrol var bakalım rahim ne durumda merak ediyorum doktor ne diyecek..
hamilelik kaşıntın mı başladı yoksa canm.
Hamak beşiklere mi diyorsun canım köy tipi beşik gibi ya onlar nette bulabilirsen bi benzeri yada aslı atar mısın buraya resmini benim ki kskasını günlük yapardı şimdi iki günde bir yapıyor kabız değil ama o yaana kadar hep beraber fenalık geçiriyoruz ya mahfoluyor çocukSevgul köy besigi bulursan hemen al ben oğlumda saat beș yatıyordum yatağa ne sabahım beliydi nede gecem bir teyze bizim zamanımızda hic yoktu böyle şeyler dedi çünkü koy beşiği vardı sağladığın zaman gazı ağzından çıkıyor bir dene rahat edersin o damlalardan bıkmıştım yok avrupadan gelmiş yok su yok bu hepsini denedim beşik besik beşik tek geçerim
hayırlı cumalar canımcımHayırlı cumalar hepinize arkadaşlar
Tahtadan beşik canım çok eskilerde kullanilan varya onlar bos beşik diye bir film vardı ya fatma girik oynuyordu netten bakHamak beşiklere mi diyorsun canım köy tipi beşik gibi ya onlar nette bulabilirsen bi benzeri yada aslı atar mısın buraya resmini benim ki kskasını günlük yapardı şimdi iki günde bir yapıyor kabız değil ama o yaana kadar hep beraber fenalık geçiriyoruz ya mahfoluyor çocuk
Aynen kuzum hamilelikte olan iki hatta üç misliyle geri döndü. Rabbim her daim iyilik versin kontrolden sonra etiketle beni olur mu inşalşah herşey yolundadır kuzu rabbim içine su serpecek mucizeler çıkarsın karşına
Tahtadan beşik canım çok eskilerde kullanilan varya onlar bos beşik diye bir film vardı ya fatma girik oynuyordu netten bak
Hee onları biliyorumda şimdilerde satılıyor mu şimdi hamak gibi olanlar varya onlar mı acana dedim net emin olayım diye bakarım netten satılıyor muTahtadan beşik canım çok eskilerde kullanilan varya onlar bos beşik diye bir film vardı ya fatma girik oynuyordu netten bak
Geçti benim kuzu ama yne azdı işte lanet bu kez daha fena her tarafım kabar kabar fenayım ya kötü boyuns kaşın duramin canım veririm haber..geçmiş olsun normalde geçmez mi hamilelik bitince neden tekrarladı ki..
Aynen kuzum 1,5 ayı geçiyoruz artık.. umarım biter bu süreç neyi getirecek dört gözle bekliyoruzHayırlısı ile çıksın inşallah yakındır çıkması epeyi oldu vereli örneği
Bende iyiyim koşuşurmaca canım yaa
Rabbim kolayca geçirmenizi nasip etsin inşallah bu süreciAynen kuzum 1,5 ayı geçiyoruz artık.. umarım biter bu süreç neyi getirecek dört gözle bekliyoruz
Allahım sana da iyilik versin
Umarım kolay gecmistir canım benim.. günler su gibi akıp gidiyor Az kaldı kavuşmanıza hayırlısıyla..Günaydın hanımlar
İkinci şeker yüklemesi için hastanedeyim
Herkese güzel bir hafta diliyorum
Merhaba allah korktuğuna uğratmasın inş olumlu sonuçlar alırsınGünaydın hanımlar
İkinci şeker yüklemesi için hastanedeyim
Herkese güzel bir hafta diliyorum
Umarım kolay gecmistir canım benim.. günler su gibi akıp gidiyor Az kaldı kavuşmanıza hayırlısıyla..
Merhaba allah korktuğuna uğratmasın inş olumlu sonuçlar alırsın
Canım ya mucize buSelam kızlar bugün kontrol vardı çok şükür kalp atışları duyuldu inşallah devamı da sağlıkla gelir..Allah herkesin yardımcısı olsun
Amin Fulya ablacım çok teşekkür ederim Allah razı olsunCanım ya mucize bu
sana korkuyordum sormaya Cok sevindim sağlıkla gelişsin inşallah Allah tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?