2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Günaydın canım biz iyiyiz 5 aylık olucaz 6 gün sonra sen nasılsın ogluslarin nasıl
maşallah yeterki doğma nasıl zaman geçiyor
en tatlı zamanı annesi gülücükler atıyordur paşam

benim büyük paşa dersleri ile uğraşıyor ne olsun ergen modunda bazen sorunlarımız oluyor allah akıl fikir versin rabbim hayırlı evlad eylesin cümlesini bu zamanda çocuk büyütmek

Küçük paşada karnımda kıpır kıpır abiside böyle idi çok zor büyüttüm çok afaecandı sanırım buda abisini aratmayacak bakalım rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah

canım sen nasılsın işe başladrın mı

başladım fulya abla 10 gün oluyor bir hafta izne çıkmıştım..çalışmak kesinlikle daha iyi geldi..
iyiym Allahıma şükür nasıl olsun kafamı boşaltmaya çalışıyorum..
sen nasılsın abla bebiş iyice büyümüş az kaldı hayırlısıyla..

allah sağlıkla ve hayırlısı ile tekrarını nasip etsin inşallah

bende ne olsun ağırlaştım epeyi canım işe gelmek çok zor geliyor kilolu başladım gebeliğe kiloda alınca zorluyor

Çok sevindim canım gözün aydın
Bir daha yaşatmasın rabbim sağlıklı ve hayırlı evladlar nasip etsin inşallah

Çok sevindim canım gözün aydın
Bir daha yaşatmasın rabbim sağlıklı ve hayırlı evladlar nasip etsin inşallah

amin ablam inşallah..
bakalım kasım başında randevu aldım uludağ üniversitesine riskli gebelik bölümü var birde o doktora görüneceğim pıhtılaşmayı orada yaptırırız o da temiz çıkarsa ne güzel olur..

Çok sevindim canım çok şükür pıhtılaşma bana tedaviden önce yapıldı varmış o yüzden iğne oluyorum. Sen de iğne oluyorum demiştin sanki canım o süreçte değil mi

Çok sevindim canım çok şükür pıhtılaşma bana tedaviden önce yapıldı varmış o yüzden iğne oluyorum. Sen de iğne oluyorum demiştin sanki canım o süreçte değil mi

düşük önleyici iğnelerdi canım onlar..bizde tedaviye başlarken çok tetkik yaptırdık onların içinde var mıydı bilmiyorum ama eğer yoksa ve bende pıhtılaşma sorunu varsa allah onları bildiği gibi yapsın ne diyim..bi ara gidip konuşacağım zaten merkezle..sadece coraspirin içiyordum kan sulandırıcı..

Anladım canım.. pıhtılaşma oranı kadınlarda yüksek yani bazı genlerde genlerde çıkıyormuş taşıyıcı olarak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…