- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #8.841
Gözün aydın canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSelam kızlar bugün kontrol vardı çok şükür kalp atışları duyuldu inşallah devamı da sağlıkla gelir..Allah herkesin yardımcısı olsun
Selam kızlar bugün kontrol vardı çok şükür kalp atışları duyuldu inşallah devamı da sağlıkla gelir..Allah herkesin yardımcısı olsun
Günaydınlarr herkese
Nasılsınız kızlar
Kontrolüm geçtiğimiz cumartesiydi canım bi dahaki 3 hafta sonra inşallah... Allah razı olsun kuzumgerçekten Rabbimin mucizesi canım nasıl sevindim anlatamam haftaya bismillah iyi haberle başladık..
bi dahaki kontrol ne zaman?
Allah razı olsun cnm teşekkür ediyorumGözün aydın canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Günaydın canım biz iyiyiz 5 aylık olucaz 6 gün sonra sen nasılsın ogluslarin nasılGünaydınlarr herkese
Nasılsınız kızlar
maşallah yeterki doğma nasıl zaman geçiyorGünaydın canım biz iyiyiz 5 aylık olucaz 6 gün sonra sen nasılsın ogluslarin nasıl
Kontrolüm geçtiğimiz cumartesiydi canım bi dahaki 3 hafta sonra inşallah... Allah razı olsun kuzum
Sağolasın canım benim.. inşallah hakkımızda hayırlısı olsun nasipte varsa yaşayacağızdikkat et canım bu aralar, her şey güzel olacak içini ferah tut..
dikkat et canım bu aralar, her şey güzel olacak içini ferah tut..
canım sen nasılsın işe başladrın mı
allah sağlıkla ve hayırlısı ile tekrarını nasip etsin inşallahbaşladım fulya abla 10 gün oluyor bir hafta izne çıkmıştım..çalışmak kesinlikle daha iyi geldi..
iyiym Allahıma şükür nasıl olsun kafamı boşaltmaya çalışıyorum..
sen nasılsın abla bebiş iyice büyümüş az kaldı hayırlısıyla..
Çok sevindim canım gözün aydıngenetik sonucu temiz çıktı çok şükür kızlar hastalık yokmuş en azından embriyoda..şimdi pıhtılaşma testi yaptıracağız en yakın zamanda içimiz rahat olsun.. A anneveoglusuardemir
Çok sevindim canım gözün aydın
Bir daha yaşatmasın rabbim sağlıklı ve hayırlı evladlar nasip etsin inşallah
Çok sevindim canım çok şükür pıhtılaşma bana tedaviden önce yapıldı varmış o yüzden iğne oluyorum. Sen de iğne oluyorum demiştin sanki canım o süreçte değil migenetik sonucu temiz çıktı çok şükür kızlar hastalık yokmuş en azından embriyoda..şimdi pıhtılaşma testi yaptıracağız en yakın zamanda içimiz rahat olsun.. A anneveoglusuardemir
Çok sevindim canım çok şükür pıhtılaşma bana tedaviden önce yapıldı varmış o yüzden iğne oluyorum. Sen de iğne oluyorum demiştin sanki canım o süreçte değil mi
Anladım canım.. pıhtılaşma oranı kadınlarda yüksek yani bazı genlerde genlerde çıkıyormuş taşıyıcı olarak..düşük önleyici iğnelerdi canım onlar..bizde tedaviye başlarken çok tetkik yaptırdık onların içinde var mıydı bilmiyorum ama eğer yoksa ve bende pıhtılaşma sorunu varsa allah onları bildiği gibi yapsın ne diyim..bi ara gidip konuşacağım zaten merkezle..sadece coraspirin içiyordum kan sulandırıcı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?