2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

ne diyim hayırlısı olsun yaptıracağız testi..
sen nasılsın kuzum sıkıntın var mı midende falan nasıl geçiyor?
Midem de yanma hafif bulantı vardı cnm ama son bi kaç gündür geçti göğüs şişliğimde biranda indi ben de yarına randevu aldım. Memleketten Ablam yeğenlerim ve annem geldi haftasonu yoğun geçti pek dinlenemedim. Belirtilerde gidince baya tedirgin oldum diken üstünde geçiyor yani cnm.. Ultrason zararlıymış neredeyse her hafta ultrasona girdim şimdiye kadar bilmiyorum...

yok canım içini ferah tut herkeste bulantı olacak devam edecek diye bişey yok..ama git tabi kontrole ilk üç ay mecbur çok oluyor o ultrason en azından için rahat olur..

Çok sevindim canım ne güzel haber.. düşünüp etiketlemişsin sağolasın.. Inşallah daha daha güzel haberlerini almak nasip olur dualarımdasınız

Ferah tut kalbini Allahın izniyle gelgitli de geçse mutlu sonla bitecek gebeliğin canım.. la havle de bol bol..

Selam canlar kimse girmiyor mu topiğe ya girip bakkıyırum kimse yok bildirim yok benden mi görünmüyor diye nagehana sordum herkes iyi mi A anneveoglusu Y yumyumyumiyum burciss ve diğerherkes etiket yapmada sıkıntı çekiyorum kilitleniyor inşallah bi sıkıntı yoktur kimsede biz bu ara hstalıklarla uğraşıyoruz nezle olduk arden pamukçuk oldu misafirlerim vardı kalıcı

A anneveoglusu kuzum sen nasılsın?
Agirlastin iyice dimi? Beklenen tarih ne?
İyiyim şükür evet ağırlaştım canım
Dr 9 ocakta sezeryan günü verdi 39. haftada
Sen nasılsın arkadaşım epeyidir görünmüyordun özelden de mesaj attım sana iyimisin

Canım ben iyiyim şükür sen nasılsın görüşmeli paşama geçmiş olsun
Kim var yatılı misafirin
Bende neden kimse yazmışyor diyorum burcu yumiyum ben ağırlıklı yazıyoruz
Nagihan nerde görünmüyor Duyguda yok çocuklar ve kendileri iyi dimi

sanırım hepimiz öyle yapıyoruz bakıp çıkıyoruz ama herkes bişeyler yazsa canlanırız ne güzel..
geçmiş olsun canım dikkat edin havalar tam hastalıklık..pamukçuk için karbonatlı suyla siliniyor bebeğin ağzı iyi geliyor biliyorsun belki..
ben iyiyim çok şükür devam hayat telaşesine..

Meraba kızlar
A anneveoglusu ablacm naslsn 30 lu haftalara grmişsin çok şükür.Nasıl geçiyo bebiş nasıl.Çık şükür ben iyiym Hafsanurla zamn öyle bi geçiyo ki.Ama bazen evde sıkılmıyo deilm :) çalşmaya alışmışız.Hafsa diş çıkarıyo bayadr huzursz gece uykuları falan bozuldu belli olmuyo yani.Alttan iki diş çıktı üstler geliyo şmdi sweetdreams1985 duyguş sen napıon işe başladn mı beren20 şemsime senden ne haber

İyiyim şükür evet ağırlaştım canım
Dr 9 ocakta sezeryan günü verdi 39. haftada
Sen nasılsın arkadaşım epeyidir görünmüyordun özelden de mesaj attım sana iyimisin
Sonuç bekliyordum 2 ay oldu heyheylendim bildiğin canım.. sessizce kabuğuma çekildim onu bekledim Sinirlerim bozuk birşey der birini incitirim diye sessiz kaldım ama sonuç çıktı bu akşam 6da doktorumuzla randevumuz var bakalım..

amin kuzum bu yolda sabırla bekleyen herkesin iyi haberlerini alırız inşallah..sen ne yaptın seninde sonuçlar vardı..
Canımsın hep beraber alalım gene inşallah..
Sonuçlarım dün çıktı bu akşam 6da randevumuz var doktorumuz yorumlayacak bakalım yol haritamiz nasıl olacak bizi neler bekliyor? Heyecanlıyım.. biraz da ürkek.. bilemedim yani..

İyiyim canım evdeyim ben de senin gibi çalışınca bazen sıkılıyorum evde güzel havalarda hemen dışarı çıkıyoruz oglusla. Allah kolaylık versin Hafsanurun dişler çıkmaya başlamış bizde henüz diş yok ama çok hareketlendi. Durduramiyorum valla. Bir de herşeyi ağzına alıyor inşallah 20 gün sonra ek gıdaya başlayınca da yiyeceklere bu şekilde yaklaşır. Sizin nasıl geçti tadimlar falan?

Canım inşallah güzel şeyler bekliyordur artık seni rabbim üzüntülerinin mükafatını verir hayırlısıyla. İnşallah iyi haberlerle dönersin doktordan .

hayırlı haberler ver inşallah canım ne dedi doktor?

Valla bildirim yok bende abla bende nagehana sordum o da kimse yok dedi onada görünmüyor demek bilemedim kaynanamlar bendeydi torun görmeye gelmişlerdi ama kalmadılar doğru düzgün üzüldüm maşallah seinde az kalmış ne zaman doğum belli mi tarih. Sağol teyzesi bu arasa grip olmadan atlatsak iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…