- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #8.881
hiç öyle şeyler düşünme canım yaa ne demek sen o kadar incesin ki ve yaşadıkların kolay değil burda kimse sana gücenmez veya gönül koymaz aksine senin yokluğun bizi düşündürüyor bu kız nasıl ne yapar diyeSonuç bekliyordum 2 ay oldu heyheylendim bildiğin canım.. sessizce kabuğuma çekildim onu bekledim Sinirlerim bozuk birşey der birini incitirim diye sessiz kaldım ama sonuç çıktı bu akşam 6da doktorumuzla randevumuz var bakalım..
Canımsın hep beraber alalım gene inşallah..
Sonuçlarım dün çıktı bu akşam 6da randevumuz var doktorumuz yorumlayacak bakalım yol haritamiz nasıl olacak bizi neler bekliyor? Heyecanlıyım.. biraz da ürkek.. bilemedim yani..
boşver çok kalmalarıda sıkıntı kyvdenin en iyisi tatlı gelip tatlı gitmeleriValla bildirim yok bende abla bende nagehana sordum o da kimse yok dedi onada görünmüyor demek bilemedim kaynanamlar bendeydi torun görmeye gelmişlerdi ama kalmadılar doğru düzgün üzüldüm maşallah seinde az kalmış ne zaman doğum belli mi tarih. Sağol teyzesi bu arasa grip olmadan atlatsak iyi olur
Canım bizim bebekti hastslıktı misafirdi koşturmacadaydık yine bakıyordum yazan var mı diye e baktım kimse yok merak ettim yazdım bende biraz sakinleyince. karbonatlı suyla siliyorum canım ilaç verdi bide işte ondan da tiksiniyor bilemedim dağılmasa baride ya sen ne durumdasın iişe gidiyor Musunsanırım hepimiz öyle yapıyoruz bakıp çıkıyoruz ama herkes bişeyler yazsa canlanırız ne güzel..
geçmiş olsun canım dikkat edin havalar tam hastalıklık..pamukçuk için karbonatlı suyla siliniyor bebeğin ağzı iyi geliyor biliyorsun belki..
ben iyiyim çok şükür devam hayat telaşesine..
Canım inşallah güzel şeyler bekliyordur artık seni rabbim üzüntülerinin mükafatını verir hayırlısıyla. İnşallah iyi haberlerle dönersin doktordan .
hayırlı haberler ver inşallah canım ne dedi doktor?
hiç öyle şeyler düşünme canım yaa ne demek sen o kadar incesin ki ve yaşadıkların kolay değil burda kimse sana gücenmez veya gönül koymaz aksine senin yokluğun bizi düşündürüyor bu kız nasıl ne yapar diye
DR ne dedi canım
Ben de seninle aynı düşüncedeyim balım burdaki dostluk bağı hiçbir yerde yok ne kadar birbirimizi göremesek de. İyi ki burdayım diyorum hepinizi seviyorum.Yemin ediyorum burda kurduğum gönül bağını arkadaşlığı dert ortaklığını hiç bir yerde bulamam Allah hepinizi affına mazhar eylesin
Gönlünüzün muradını versin
Soran sormayan bilen bilmeyen herkesin..
Aralık ayında Allahtan bir elem keder çıkmazsa yumurtalarım toplanıyor "Hoşgeldin pgt tüp bebek"
karar alındı.. kendimizi hazırlamaya başlayacağız işte.. eşim için spermiyogram ve sperm dna analizi yapılacak
Yumurta toplandıktan sonra yeniden histereskopi yapılacak
Maraton başlasın!!!
canım diş zor huzursuz ediyordur kızçeni sağlıkla gelsin inci gibi dişleri kuzununMeraba kızlar
A anneveoglusu ablacm naslsn 30 lu haftalara grmişsin çok şükür.Nasıl geçiyo bebiş nasıl.Çık şükür ben iyiym Hafsanurla zamn öyle bi geçiyo ki.Ama bazen evde sıkılmıyo deilm :) çalşmaya alışmışız.Hafsa diş çıkarıyo bayadr huzursz gece uykuları falan bozuldu belli olmuyo yani.Alttan iki diş çıktı üstler geliyo şmdi @sweetdreams1985 duyguş sen napıon işe başladn mıberen20 şemsime senden ne haber
Sağolasın canım çok teşekkür ederim senin de bebişin iyidir inşallah sağlıkla büyüyordurburciss hayrlı uğurlu olsn sağlklı bi gebelk geçir inşalah burcu.aherşey gönlünce olsn.
Selam canım iyiyim sevgülcüm biraz kuruntularla geçiyor doktora gidip geliyorum öyle idare ediyorum kuzum.. çok geçmiş olsun size de canımSelam canlar kimse girmiyor mu topiğe ya girip bakkıyırum kimse yok bildirim yok benden mi görünmüyor diye nagehana sordum herkes iyi mi A anneveoglusu Y yumyumyumiyumburciss ve diğerherkes etiket yapmada sıkıntı çekiyorum kilitleniyor inşallah bi sıkıntı yoktur kimsede biz bu ara hstalıklarla uğraşıyoruz nezle olduk arden pamukçuk oldu misafirlerim vardı kalıcı
Maşallahh ablacım ne güzel telaşlar Rabbim sağlıkla kavuştursun sizicanım diş zor huzursuz ediyordur kızçeni sağlıkla gelsin inci gibi dişleri kuzunun
ağırlaştım artık canım yaa hayırlısı ile doğum zamanı gelsin diyorum bebişte iyi şükür
artık yatağı dolabı onları hazırlıyorum kıyafetler tamam yıkandı ütüsü olacak dolabı gelsin
Oyyyy anneemmm kuzu on haftalık mı oldu teyzesinin balı büyüyor yerim ben onu içini ferah tut dua et canım hayırlısıyla kucağına alacağın günleride göreceksin rabbim korktuğunla sınamasın senide senin gibi bekleyenleride herşey yolunda gidecek inşallahSelam canım iyiyim sevgülcüm biraz kuruntularla geçiyor doktora gidip geliyorum öyle idare ediyorum kuzum.. çok geçmiş olsun size de canım
Bir değil bin kere razı olsun Allahım canım benim.. çok sağol.. bir kaç kişi kaldık Allahın izniyle onlarda mutlu sona erecek benimde şüphem yok..Ben de seninle aynı düşüncedeyim balım burdaki dostluk bağı hiçbir yerde yok ne kadar birbirimizi göremesek de. İyi ki burdayım diyorum hepinizi seviyorum.
Allah kolaylık versin tüp bebek sürecinde canım benim. Hayırlısıyla gönül muradına kavus biz de teyzeler olarak bayram edelim inşallah. O kadar istiyorum ki burdaki tüm arkadaşların hamilelik haberini duymayı rabbim nasip edecek biliyorum. Hep dualarimdasinD Deli_manya nagehan canım dua mı okusak arzu için sirayla diğer arkadaşlara da okuruz.
Senden de Allah razı olsun canım benim. O endişeyi bir kenara bırak ve yavrunu karnında hissedecegin zamanları hayal et rabbim kolaylığını verecektir.Bir değil bin kere razı olsun Allahım canım benim.. çok sağol.. bir kaç kişi kaldık Allahın izniyle onlarda mutlu sona erecek benimde şüphem yok..
Perşembe akşamından beri yerde miyim gökte miyim bilemiyorum Insan aynı anda hem deli gibi heyecanlanıp hemde aynı oranda endişelenir mi? Valla oluyormuş..
Rabbim hepimizin yuvasına birer rahmet tanesi kondursun inşallah..
Çok şükür kuzum amin inşallah Rabbim sağlıkla kavuştursun herkesi canımOyyyy anneemmm kuzu on haftalık mı oldu teyzesinin balı büyüyor yerim ben onu içini ferah tut dua et canım hayırlısıyla kucağına alacağın günleride göreceksin rabbim korktuğunla sınamasın senide senin gibi bekleyenleride herşey yolunda gidecek inşallah
Yemin ediyorum burda kurduğum gönül bağını arkadaşlığı dert ortaklığını hiç bir yerde bulamam Allah hepinizi affına mazhar eylesin
Aralık ayında Allahtan bir elem keder çıkmazsa yumurtalarım toplanıyor "Hoşgeldin pgt tüp bebek"
karar alındı.. kendimizi hazırlamaya başlayacağız işte.. eşim için spermiyogram ve sperm dna analizi yapılacak
Maraton başlasın!!!
Canım bizim bebekti hastslıktı misafirdi koşturmacadaydık yine bakıyordum yazan var mı diye e baktım kimse yok merak ettim yazdım bende biraz sakinleyince. karbonatlı suyla siliyorum canım ilaç verdi bide işte ondan da tiksiniyor bilemedim dağılmasa baride ya sen ne durumdasın iişe gidiyor Musun
canım hayırlı olsun nasıl yol izleyeceğinizi bilmek bile rahatlatmıştır seniYemin ediyorum burda kurduğum gönül bağını arkadaşlığı dert ortaklığını hiç bir yerde bulamam Allah hepinizi affına mazhar eylesin
Maraton başlasın!!!
Maşallahh ablacım ne güzel telaşlar Rabbim sağlıkla kavuştursun sizi
Aminn allah razı olsun kuzu aman iyi ya maşallah diyelim adet olduğumuza bile seviniyoruz çok kötü sıkıyor olamsmak kuzu değil miRabbim şifa versin kuzuya normal şeyler bunlar geçecek inşallah..
gidiyorum canm kürtaj döneminde bir hafta izin almıştım..şuan iyiym adet de oldum bir ay sonra iyiye işaret bakalım normal yaşantıma döndüm Allahıma şükür..
İyiyim canım evdeyim ben de senin gibi çalışınca bazen sıkılıyorum evde güzel havalarda hemen dışarı çıkıyoruz oglusla. Allah kolaylık versin Hafsanurun dişler çıkmaya başlamış bizde henüz diş yok ama çok hareketlendi. Durduramiyorum valla. Bir de herşeyi ağzına alıyor inşallah 20 gün sonra ek gıdaya başlayınca da yiyeceklere bu şekilde yaklaşır. Sizin nasıl geçti tadimlar falan?
Ben de seninle aynı düşüncedeyim balım burdaki dostluk bağı hiçbir yerde yok ne kadar birbirimizi göremesek de. İyi ki burdayım diyorum hepinizi seviyorum.
Allah kolaylık versin tüp bebek sürecinde canım benim. Hayırlısıyla gönül muradına kavus biz de teyzeler olarak bayram edelim inşallah. O kadar istiyorum ki burdaki tüm arkadaşların hamilelik haberini duymayı rabbim nasip edecek biliyorum. Hep dualarimdasinD Deli_manya nagehan canım dua mı okusak arzu için sirayla diğer arkadaşlara da okuruz.
Ohhh maşalah en heycanlı hazrlklar Sağlkla kavuşun abla darısı bekleyn herkese.canım diş zor huzursuz ediyordur kızçeni sağlıkla gelsin inci gibi dişleri kuzunun
ağırlaştım artık canım yaa hayırlısı ile doğum zamanı gelsin diyorum bebişte iyi şükür
artık yatağı dolabı onları hazırlıyorum kıyafetler tamam yıkandı ütüsü olacak dolabı gelsin
İyi çok şükür büyüyor canım.7 buçuk aylık olduk bile.Sağolasın canım çok teşekkür ederim senin de bebişin iyidir inşallah sağlıkla büyüyordur
Sağolasın canım benimcanım hayırlı olsun nasıl yol izleyeceğinizi bilmek bile rahatlatmıştır seni
pgt yöntemi en güzeli rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın
histereskopi ile rahim yapına bakılır varsa sıkıntı onlar düzeltilir
veee sonrasında gelsin kuzu/kuzular allahım sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsin sanaebru_can_ebru Halim rabbime malum Y yumyumyumiyum a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?