2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

...

Aminn allah razı olsun kuzu aman iyi ya maşallah diyelim adet olduğumuza bile seviniyoruz çok kötü sıkıyor olamsmak kuzu değil mi

evet tatlım ya son adet tarihim 1 ağustostu düşün kaç aydır olmuyordum gerçi bu seferki adet değişik neden anlayamadım..macun yedim bu ay yine etki etti çıkaranlar sağolsun..

amin Allah razı olsun..abla birşey soracağım sen kürtaj sonrası adetini nasıl olmuştun benim bir haftadır lekelenme şeklinde tam olamadım doktora da gitmek istemiyorum artık anlamadım neyin nesi..

amin Allah razı olsun..abla birşey soracağım sen kürtaj sonrası adetini nasıl olmuştun benim bir haftadır lekelenme şeklinde tam olamadım doktora da gitmek istemiyorum artık anlamadım neyin nesi..
canım ben 50 gün sonra oldum normal adet gibi geldi ama yoğundu
dr ile görüş canım bu konuyu rahime baksın bir

Kızlar bu sefer farklı dua okuyalm dedim.Hayrlı bi evlat isteyenler için enbiya suresi 89. Ayeti kerime ‘yi okuyalm diyorm.100 tane.Kısa bi ayet zorlamaz diye düşünüyorm.Arzuşa ardemir niyet başlayalım snra burcu diğer arzu Halim rabbime malum falan okuruz.Ne dersiniz.Ayetin açıklama ve okunuşunu resim olarak atabilrm isterseniz .?

Ve zekeriyyâ iz nâdâ rabbehu rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne).

bunu buldum doğrumu canım

evet tatlım ya son adet tarihim 1 ağustostu düşün kaç aydır olmuyordum gerçi bu seferki adet değişik neden anlayamadım..macun yedim bu ay yine etki etti çıkaranlar sağolsun..
Nasıl farklı kuzu benim çok olmuştu fenaydı dışarı çıkamadım bilre. Bende iki ayda üç kez kanama oldum doğumdan sonra

Geçmiş olsun canım inşallah iştahı açılır kuzunun zor gerçekten diş çıkarma dönemi allah kolaylık versin

Ben de okurum canım

Nasıl farklı kuzu benim çok olmuştu fenaydı dışarı çıkamadım bilre. Bende iki ayda üç kez kanama oldum doğumdan sonra

benim tam tersi canm bir haftadır lekelenme şeklinde az az..bugün kırmızıya döndü ama yine leke şeklinde anlamadım bekliyorum öyle ..

benim tam tersi canm bir haftadır lekelenme şeklinde az az..bugün kırmızıya döndü ama yine leke şeklinde anlamadım bekliyorum öyle ..
Ha o şekilde mi benim 15 gün oldu lekelnme kuzu hemde ağrılıydı aynen arada kırmızıya döndü ve parça halinde geliyordu lekelenme zamanında arada bir sonra kanamaya döndü diğer ay hamile kaldım işte

benimde öyle şuan canım bakalım kısmet bu kadar olması da iyi çünkü zamanında oldum..inş bi dahaki ay düzene girer..
arden beyimiz nasıl pamukçuğu geçti mi..

Canlarım.. düşünmüşsünüz dua etmeye karar vermişsiniz Allah bir değil bin kere razı olsun.. bu topikte çok insan için dua ettim her zaman da gücüm yettiğince etmeye devam edeceğim.. ne zaman başlayalım derseniz buradayım bende..

Balsın Ablacım cansın allah razı olsun napıyorsun nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…