- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #8.901
Ben de seninle aynı düşüncedeyim balım burdaki dostluk bağı hiçbir yerde yok ne kadar birbirimizi göremesek de. İyi ki burdayım diyorum hepinizi seviyorum.
Allah kolaylık versin tüp bebek sürecinde canım benim. Hayırlısıyla gönül muradına kavus biz de teyzeler olarak bayram edelim inşallah. O kadar istiyorum ki burdaki tüm arkadaşların hamilelik haberini duymayı rabbim nasip edecek biliyorum. Hep dualarimdasinD Deli_manya nagehan canım dua mı okusak arzu için sirayla diğer arkadaşlara da okuruz.
Aminn allah razı olsun kuzu aman iyi ya maşallah diyelim adet olduğumuza bile seviniyoruz çok kötü sıkıyor olamsmak kuzu değil mi
canım hayırlı olsun nasıl yol izleyeceğinizi bilmek bile rahatlatmıştır seni
pgt yöntemi en güzeli rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın
histereskopi ile rahim yapına bakılır varsa sıkıntı onlar düzeltilir
veee sonrasında gelsin kuzu/kuzular allahım sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsin sanaebru_can_ebru Halim rabbime malum Y yumyumyumiyum a
canım ben 50 gün sonra oldum normal adet gibi geldi ama yoğunduamin Allah razı olsun..abla birşey soracağım sen kürtaj sonrası adetini nasıl olmuştun benim bir haftadır lekelenme şeklinde tam olamadım doktora da gitmek istemiyorum artık anlamadım neyin nesi..
canım ben 50 gün sonra oldum normal adet gibi geldi ama yoğundu
dr ile görüş canım bu konuyu rahime baksın bir
Ve zekeriyyâ iz nâdâ rabbehu rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne).Kızlar bu sefer farklı dua okuyalm dedim.Hayrlı bi evlat isteyenler için enbiya suresi 89. Ayeti kerime ‘yi okuyalm diyorm.100 tane.Kısa bi ayet zorlamaz diye düşünüyorm.Arzuşaardemir niyet başlayalım snra burcu diğer arzu Halim rabbime malum falan okuruz.Ne dersiniz.Ayetin açıklama ve okunuşunu resim olarak atabilrm isterseniz .?
Aynen abla bu.Ve zekeriyyâ iz nâdâ rabbehu rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne).
bunu buldum doğrumu canım
Nasıl farklı kuzu benim çok olmuştu fenaydı dışarı çıkamadım bilre. Bende iki ayda üç kez kanama oldum doğumdan sonraevet tatlım ya son adet tarihim 1 ağustostu düşün kaç aydır olmuyordum gerçi bu seferki adet değişik neden anlayamadım..macun yedim bu ay yine etki etti çıkaranlar sağolsun..
Geçmiş olsun canım inşallah iştahı açılır kuzunun zor gerçekten diş çıkarma dönemi allah kolaylık versinAmin canımcm hepimize de inşallah.Sizede az kalmş ek gıda süreci biras zor ya.Yani ben zorlandm açıkcası.çocuk yedktm snra sıkıntı yok.İlk başlar iyi gibiydi.Snra dişler ortaya çknca iştah kesilde bi ay bi buçuk aydır ağzına bi lokma almadı şmdide hastalandı dişten sanrm canm bi gün ateşlendi smra burun fış fış oy oy bu dişler.işte 3 4 gündür az az yiyo şükür.
Aaa çok iyi fikir arzuşardemir burada neler yaşadı hepimiz şahidiz ben ter türlü duaya varım onun için.
ardemir
Sırayla da okunur canım.
Ohhh maşalah en heycanlı hazrlklar Sağlkla kavuşun abla darısı bekleyn herkese.
İyi çok şükür büyüyor canım.7 buçuk aylık olduk bile.
Ben de okurum canımKızlar bu sefer farklı dua okuyalm dedim.Hayrlı bi evlat isteyenler için enbiya suresi 89. Ayeti kerime ‘yi okuyalm diyorm.100 tane.Kısa bi ayet zorlamaz diye düşünüyorm.Arzuşaardemir niyet başlayalım snra burcu diğer arzu Halim rabbime malum falan okuruz.Ne dersiniz.Ayetin açıklama ve okunuşunu resim olarak atabilrm isterseniz .?
Canm zaten toparlanana kadr ancak :) sende temzlennce başlarsn gerçi herkeste okur heralde ya bi kiste yapmıyalm bnde gören okumak istiyen başlasn okusun ne dersnz?Arkadaşlar ben su an regliyim bitince duaya başlayalım
Nasıl farklı kuzu benim çok olmuştu fenaydı dışarı çıkamadım bilre. Bende iki ayda üç kez kanama oldum doğumdan sonra
Ha o şekilde mi benim 15 gün oldu lekelnme kuzu hemde ağrılıydı aynen arada kırmızıya döndü ve parça halinde geliyordu lekelenme zamanında arada bir sonra kanamaya döndü diğer ay hamile kaldım iştebenim tam tersi canm bir haftadır lekelenme şeklinde az az..bugün kırmızıya döndü ama yine leke şeklinde anlamadım bekliyorum öyle ..
Ha o şekilde mi benim 15 gün oldu lekelnme kuzu hemde ağrılıydı aynen arada kırmızıya döndü ve parça halinde geliyordu lekelenme zamanında arada bir sonra kanamaya döndü diğer ay hamile kaldım işte
Balsın Ablacım cansın allah razı olsun napıyorsun nasılsıncanım hayırlı olsun nasıl yol izleyeceğinizi bilmek bile rahatlatmıştır seni
pgt yöntemi en güzeli rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın
histereskopi ile rahim yapına bakılır varsa sıkıntı onlar düzeltilir
veee sonrasında gelsin kuzu/kuzular allahım sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsin sanaebru_can_ebru Halim rabbime malum Y yumyumyumiyum a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?