- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #8.921
Geçmedi kuzu ya ne ilaç ne karbonat işe yaramıyor karadut pekmezi aldım sürüyırum inşallah o iyi gelir bide lansinoh alacam onuda sürüp emzirince iyi geliyormuş. İnşallah senin içinde herşey iyi güzel olacak kuzu rabbim hepinizin yüzünü güldürsün senin her iki arzunun meltemin ebrunun isteyen herkesinbenimde öyle şuan canım bakalım kısmet bu kadar olması da iyi çünkü zamanında oldum..inş bi dahaki ay düzene girer..
arden beyimiz nasıl pamukçuğu geçti mi..
iyiyim hamd olsun ağırlaştım artık işe gelmek zor geliyor 32 hafta raporu ile ayrılacağım bakalımBalsın Ablacım cansın allah razı olsun napıyorsun nasılsın
Geçmedi kuzu ya ne ilaç ne karbonat işe yaramıyor karadut pekmezi aldım sürüyırum inşallah o iyi gelir bide lansinoh alacam onuda sürüp emzirince iyi geliyormuş. İnşallah senin içinde herşey iyi güzel olacak kuzu rabbim hepinizin yüzünü güldürsün senin her iki arzunun meltemin ebrunun isteyen herkesin
Maalesef kuzu şifa niyetine veriyorum işte buna şüküramin canım Allah razı olsun..sütün arttı mi biraz bari..
Maalesef kuzu şifa niyetine veriyorum işte buna şükür
Öyle tabiki canım nasibi bu kadar demek hiç emziremeyenler var çok şükür benim doyurmasada anne sütü alıyor enazındanolsun canım napalım ikinizde iyi sağlıklı olun da gerisi mühim değil olduğu kadar artık..
Ben de buralardayım kızlar hep dua ediyorum beni de ekleyip etiketlersiniz listeye
Uzun zamandır hamile kalmayı bekleyenlerdeniz ya canım, eskiden derdim hamile olsam şikayet etmem dayanarım geçer bir şekilde... Ama şimdi şikayetlerim hat safhada hastane de yatma ihtimalim bile var... beslenemediğim için kan değerlerim düştü üstüne enfeksiyon çıktı ateş yaptı ama enfeksiyon nerde bulamadılar.. sürekli hastanelerde böyle olunca sevgili panik atağım bensiz olmaz dedi o da eşlik ediyor.. çok şükür cnm dua ediyorum Allah başka kötü birşey vermesin...hamilelik nasıl gidiyor canım kontrole gittin mi bi daha?
aahh canım yaa kıyamam geçmiş olsun bende bir hamile kalsam asla şikayat etmeyeceğim diyordumUzun zamandır hamile kalmayı bekleyenlerdeniz ya canım, eskiden derdim hamile olsam şikayet etmem dayanarım geçer bir şekilde... Ama şimdi şikayetlerim hat safhada hastane de yatma ihtimalim bile var... beslenemediğim için kan değerlerim düştü üstüne enfeksiyon çıktı ateş yaptı ama enfeksiyon nerde bulamadılar.. sürekli hastanelerde böyle olunca sevgili panik atağım bensiz olmaz dedi o da eşlik ediyor.. çok şükür cnm dua ediyorum Allah başka kötü birşey vermesin...
Evet ablacım ateş iyice bulantı ve baş ağrısı yaptı bağışıklığım düşmüş korkuyorum hep böyle devam eder besleyemezsem diye 1 hafta sonra ikili test ve ense ölçümü yapılacak iyi çıkar inşallahaahh canım yaa kıyamam geçmiş olsun bende bir hamile kalsam asla şikayat etmeyeceğim diyordum
rabbim bunla geçmiş etsin mide bulantın çok mu oluyor
Uzun zamandır hamile kalmayı bekleyenlerdeniz ya canım, eskiden derdim hamile olsam şikayet etmem dayanarım geçer bir şekilde... Ama şimdi şikayetlerim hat safhada hastane de yatma ihtimalim bile var... beslenemediğim için kan değerlerim düştü üstüne enfeksiyon çıktı ateş yaptı ama enfeksiyon nerde bulamadılar.. sürekli hastanelerde böyle olunca sevgili panik atağım bensiz olmaz dedi o da eşlik ediyor.. çok şükür cnm dua ediyorum Allah başka kötü birşey vermesin...
Sağolasın kuzum amin inşallah geçer canım hep böyle olursa çok zor Rabbim dayanma gücü versin... yani vücudumda bişeyler oluyor sürekli garip anlayamıyorum yemediğim için mi başka bişey mi var ben mi bişeyler arıyorum bilmiyorum... İnşallah bu süreç hemen geçer ben de herkes gibi normal bir gebelik geçirebilirimçok mu bulantın var canım ya bişey yiyemiyorsun geçmiş olsun hepsi üst üste gelmiş..ilk üç ay beslenme önemli değil pek sen kendi iyi olmana bak kuzum hepsi geçecek inş hemencecik..
Geçmiş olsun allah şifa versin evvela balım. Benimde hamilelik çok zordu biliyorsundur iyi kötü hiç geçmez dedim ama geçti kuzu ben yedi ay ful kustum yedi aydan sonrası ara ara devam etti gebelik boyunca ama oğlumun kilosu iyiydi haftası a göre doktorlar geriden geliyor ölür bile dedi yüzüme baka baka patır patır geçer inşallah yanlız değilsin yani ama inanki bi şekilde geçiyor allah dayanma gücü veriyor olmadı ilaç başlarlar inşalah sana fayda eder bana ilaçta para etmiyordu sana çare olur inşallahSağolasın kuzum amin inşallah geçer canım hep böyle olursa çok zor Rabbim dayanma gücü versin... yani vücudumda bişeyler oluyor sürekli garip anlayamıyorum yemediğim için mi başka bişey mi var ben mi bişeyler arıyorum bilmiyorum... İnşallah bu süreç hemen geçer ben de herkes gibi normal bir gebelik geçirebilirim
Sağolasın kuzum amin inşallah geçer canım hep böyle olursa çok zor Rabbim dayanma gücü versin... yani vücudumda bişeyler oluyor sürekli garip anlayamıyorum yemediğim için mi başka bişey mi var ben mi bişeyler arıyorum bilmiyorum... İnşallah bu süreç hemen geçer ben de herkes gibi normal bir gebelik geçirebilirim
Selam hanımlar nasılsınız bana yine bildirim gelmiyor şans eseri girip topiğe gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?