2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

benimde öyle şuan canım bakalım kısmet bu kadar olması da iyi çünkü zamanında oldum..inş bi dahaki ay düzene girer..
arden beyimiz nasıl pamukçuğu geçti mi..
Geçmedi kuzu ya ne ilaç ne karbonat işe yaramıyor karadut pekmezi aldım sürüyırum inşallah o iyi gelir bide lansinoh alacam onuda sürüp emzirince iyi geliyormuş. İnşallah senin içinde herşey iyi güzel olacak kuzu rabbim hepinizin yüzünü güldürsün senin her iki arzunun meltemin ebrunun isteyen herkesin

amin canım Allah razı olsun..sütün arttı mi biraz bari..

hamilelik nasıl gidiyor canım kontrole gittin mi bi daha?
Uzun zamandır hamile kalmayı bekleyenlerdeniz ya canım, eskiden derdim hamile olsam şikayet etmem dayanarım geçer bir şekilde... Ama şimdi şikayetlerim hat safhada hastane de yatma ihtimalim bile var... beslenemediğim için kan değerlerim düştü üstüne enfeksiyon çıktı ateş yaptı ama enfeksiyon nerde bulamadılar.. sürekli hastanelerde böyle olunca sevgili panik atağım bensiz olmaz dedi o da eşlik ediyor.. çok şükür cnm dua ediyorum Allah başka kötü birşey vermesin...

aahh canım yaa kıyamam geçmiş olsun bende bir hamile kalsam asla şikayat etmeyeceğim diyordum
rabbim bunla geçmiş etsin mide bulantın çok mu oluyor

aahh canım yaa kıyamam geçmiş olsun bende bir hamile kalsam asla şikayat etmeyeceğim diyordum
rabbim bunla geçmiş etsin mide bulantın çok mu oluyor
Evet ablacım ateş iyice bulantı ve baş ağrısı yaptı bağışıklığım düşmüş korkuyorum hep böyle devam eder besleyemezsem diye 1 hafta sonra ikili test ve ense ölçümü yapılacak iyi çıkar inşallah

çok mu bulantın var canım ya bişey yiyemiyorsun geçmiş olsun hepsi üst üste gelmiş..ilk üç ay beslenme önemli değil pek sen kendi iyi olmana bak kuzum hepsi geçecek inş hemencecik..

çok mu bulantın var canım ya bişey yiyemiyorsun geçmiş olsun hepsi üst üste gelmiş..ilk üç ay beslenme önemli değil pek sen kendi iyi olmana bak kuzum hepsi geçecek inş hemencecik..
Sağolasın kuzum amin inşallah geçer canım hep böyle olursa çok zor Rabbim dayanma gücü versin... yani vücudumda bişeyler oluyor sürekli garip anlayamıyorum yemediğim için mi başka bişey mi var ben mi bişeyler arıyorum bilmiyorum... İnşallah bu süreç hemen geçer ben de herkes gibi normal bir gebelik geçirebilirim

Geçmiş olsun allah şifa versin evvela balım. Benimde hamilelik çok zordu biliyorsundur iyi kötü hiç geçmez dedim ama geçti kuzu ben yedi ay ful kustum yedi aydan sonrası ara ara devam etti gebelik boyunca ama oğlumun kilosu iyiydi haftası a göre doktorlar geriden geliyor ölür bile dedi yüzüme baka baka patır patır geçer inşallah yanlız değilsin yani ama inanki bi şekilde geçiyor allah dayanma gücü veriyor olmadı ilaç başlarlar inşalah sana fayda eder bana ilaçta para etmiyordu sana çare olur inşallah

geçer geçer canım Allah yardımcın olsun çok zor bulantı yiyememek biliyorum..evdesin nasılsa bol bol dinlen bu süreç geçsin böyle sende tadını çıkaracaksın inşallah hamileliğin..

Selam hanımlar nasılsınız bana yine bildirim gelmiyor şans eseri girip topiğe gördüm

as canım ben iyiym çok şükür sonunda adet oldum bitmek üzere, artık bundan sonra vücudum normale dönecek inşallah..
sen nasılsın ardencik nasıl adını severim onun çok güzel maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…