- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #8.941
İyi olmana sevindim balım tabiki dönecek allahın izniyle herşey güzel olacak. Çok şükür bizde iyiyiz pamukçukla uğraşıyoruz karbonat işe yaramayınca papatya demleyip suyuyla silmeye başladım o bi tık daha iyi gibi hoş daha yani başladık bi bakalım şifasına vesile olur inşallahas canım ben iyiym çok şükür sonunda adet oldum bitmek üzere, artık bundan sonra vücudum normale dönecek inşallah..
sen nasılsın ardencik nasıl adını severim onun çok güzel maşallah
ooo hatun seni burda görmek ne güzel nasılsın kızlar nasılUpuzuunnnn aradan sonra anca gelebildim kızlar.hiç giremesem de ara ara sevgül den aldım güzel haberleriniziöok mutlu oldum.çocuktan sonra İnanın hiç vakit bulamadım.sadece bebek olsa iyi de.malum bi de kızım vardı çok zorlandım.ilk zamanlar kıskanmıyor herşey iyi gidiyor sanıyordum ama öyle olmadı.çok zor günler geçirdim hal da geçiriyorum.ama olsun Çan’ları dağılsın.hepsi gelip geçici inşallah diye avutuyorum kendimi.bebişi olanlar nasıl gidiyor büyüdü mü afacanlar.hamiş olanlar inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza.sonunda girip yazabildim yaa
İyi olmana sevindim balım tabiki dönecek allahın izniyle herşey güzel olacak. Çok şükür bizde iyiyiz pamukçukla uğraşıyoruz karbonat işe yaramayınca papatya demleyip suyuyla silmeye başladım o bi tık daha iyi gibi hoş daha yani başladık bi bakalım şifasına vesile olur inşallah
Merhabalar hanımlar
Y yumyumyumiyum canım ilk adet görnce rahatlıyorsun artık vücudun topluyor kendini yakında senin de güzel haberlerini alacağız
M miyaz maşallah maşallah kuzuya pamukçukla çok yoruldunuz sizde bir nebze iyi gelmesine sevindim canım
Aminnn balımamin canım şifa olsun kuzucuğa..
Sorma abla il korktum aptal gibi ilaç verdim doktor yaxdı o ilaç kötü etti bide çocuğu ağlama krizlerine giriyordu fışkırır tarzda kusuyordu ilacı başka bi doktor bırsktırdı nasıl geçrne kadar kullandırır o un sğresi beş gündür bırak devam eyme sadece su içir ve karbonatla sil dedi ben papatya demleyip onla siliyorum bu iyi geldi karbonatta işe yaramadı yaniMerhabalar hanımlar
Y yumyumyumiyum canım ilk adet görnce rahatlıyorsun artık vücudun topluyor kendini yakında senin de güzel haberlerini alacağız
M miyaz maşallah maşallah kuzuya pamukçukla çok yoruldunuz sizde bir nebze iyi gelmesine sevindim canım
İnşallah kuzum serumlardan pek bi fayda olmadı kollarım ağrıdı artık... Biraz bişeyler yemeye başlayabilsem verdikleri vitaminleri kullanıcam belki toparlarım.. birde zayıflayınca iyice halsizlik oldu... hızlıca geçer bu vakitler inşallah.. Allah herkesin yardımcısı olsunGeçmiş olsun allah şifa versin evvela balım. Benimde hamilelik çok zordu biliyorsundur iyi kötü hiç geçmez dedim ama geçti kuzu ben yedi ay ful kustum yedi aydan sonrası ara ara devam etti gebelik boyunca ama oğlumun kilosu iyiydi haftası a göre doktorlar geriden geliyor ölür bile dedi yüzüme baka baka patır patır geçer inşallah yanlız değilsin yani ama inanki bi şekilde geçiyor allah dayanma gücü veriyor olmadı ilaç başlarlar inşalah sana fayda eder bana ilaçta para etmiyordu sana çare olur inşallah
Çok geçmiş olsun size de kuzum kıyamam hastalıklar bitmiyorSorma abla il korktum aptal gibi ilaç verdim doktor yaxdı o ilaç kötü etti bide çocuğu ağlama krizlerine giriyordu fışkırır tarzda kusuyordu ilacı başka bi doktor bırsktırdı nasıl geçrne kadar kullandırır o un sğresi beş gündür bırak devam eyme sadece su içir ve karbonatla sil dedi ben papatya demleyip onla siliyorum bu iyi geldi karbonatta işe yaramadı yani
Sağolasın kuzum Allah razı olsungeçer geçer canım Allah yardımcın olsun çok zor bulantı yiyememek biliyorum..evdesin nasılsa bol bol dinlen bu süreç geçsin böyle sende tadını çıkaracaksın inşallah hamileliğin..
Geçecek inşallah canım olmadı beslenemediğin için serum takarlar rabbim şifa versin ama korkma bebişin besleniyor sende çabucak toparlarsın inşallah kuzusuİnşallah kuzum serumlardan pek bi fayda olmadı kollarım ağrıdı artık... Biraz bişeyler yemeye başlayabilsem verdikleri vitaminleri kullanıcam belki toparlarım.. birde zayıflayınca iyice halsizlik oldu... hızlıca geçer bu vakitler inşallah.. Allah herkesin yardımcısı olsun
Allah razı olsun balım allah beterinden sakınsın çok şükür yine allah aratnasın bugünlerimiziÇok geçmiş olsun size de kuzum kıyamam hastalıklar bitmiyor
Çok şükür kuzum aminAllah razı olsun balım allah beterinden sakınsın çok şükür yine allah aratnasın bugünlerimizi
Burcu okyunca yazdklarını benmde ilk aylarm akşıma geldi dediğin gibi bnde çok korkular yaşadm çnkü bnde aynen tek şokma dahi yiyemiyodum ve yiyemediğim halde kusuyodum bu bebek nası beslenecek nası sağlklı olacak derdim.Ve o dönemleri atlatıpta sağlıcakla nası doğdu işte Allahn hikmeti bunlar ilk aylar beslnme mühim deil şuan hzlı bi gelişme dönemnde canm. Bende sürekli hastanede yatıp en azndan serum alırdm bi günlk mide bulantılarm hafflerdi.Dediğin gibi çokta şikayetlenrdm ama işte önceden ne desende o an ki psikoloji çok farklı hele bi de mide devreye girince paikoloji alt üat oluyo ama hiiiçç merak etme bebeişn sağlklı be sana sımaıkı tutunduğu için yaşıyosun bütün bunları vücudn ilk defa karşılaşıyo bu durumları delmi normal yani.Geçeck sadece sabır Allah kolaylığını vereck hepsinnEvet ablacım ateş iyice bulantı ve baş ağrısı yaptı bağışıklığım düşmüş korkuyorum hep böyle devam eder besleyemezsem diye 1 hafta sonra ikili test ve ense ölçümü yapılacak iyi çıkar inşallah
Merhaba canım bende uğraşıyorum kızla iyice dönüyor yerinde hiç durmuyor syürekli gozum üstünde. Altlar 6.5 aylikkay çıktı daha üstten haber yok annem bakıyor kıza ben çalışıyorum ogleye kadar. Ek gıdaya geçtik aynı zamanda emziriyorum çok fena bicirik bı kızım var ama sevgisi herşeye değer . Senin kuzu nasıl?Meraba kızlar
A anneveoglusu ablacm naslsn 30 lu haftalara grmişsin çok şükür.Nasıl geçiyo bebiş nasıl.Çık şükür ben iyiym Hafsanurla zamn öyle bi geçiyo ki.Ama bazen evde sıkılmıyo deilm :) çalşmaya alışmışız.Hafsa diş çıkarıyo bayadr huzursz gece uykuları falan bozuldu belli olmuyo yani.Alttan iki diş çıktı üstler geliyo şmdisweetdreams1985 duyguş sen napıon işe başladn mı @beren20 şemsime senden ne haber
inşallah fulya abla artık önüm daha net oldu adet olmakla, ara verdim doktorlara sadece macunu kullanıyorum şifa olur inş..
sen nasılsın izne haftaya ayrılıyorsun sanırım hazırlıklara daha rahat kafayla devam edersin..
Sorma abla il korktum aptal gibi ilaç verdim doktor yaxdı o ilaç kötü etti bide çocuğu ağlama krizlerine giriyordu fışkırır tarzda kusuyordu ilacı başka bi doktor bırsktırdı nasıl geçrne kadar kullandırır o un sğresi beş gündür bırak devam eyme sadece su içir ve karbonatla sil dedi ben papatya demleyip onla siliyorum bu iyi geldi karbonatta işe yaramadı yani
Ay canm Maşalah sen işe başladn demk zor oluyomu.Ama en azndn annen varmş.Aynen bizdede duru lar böyle canım.6 aylıkken alt ikisi çıktı 2 aydr uyku sıkıntısı yaşıyorz çkmadı hala ama geliyo üst ikisi çok fena şiştti damakları.onun dışındada dediğin gibi çok hareketlendi emekliyo :)) valla beşiği kküçğk almşm ya sığmıyo ya çok dönüyo dönerken kafayı vuruyo.8 aylık olmamıza az kaldı işte canm :) çok şükürMerhaba canım bende uğraşıyorum kızla iyice dönüyor yerinde hiç durmuyor syürekli gozum üstünde. Altlar 6.5 aylikkay çıktı daha üstten haber yok annem bakıyor kıza ben çalışıyorum ogleye kadar. Ek gıdaya geçtik aynı zamanda emziriyorum çok fena bicirik bı kızım var ama sevgisi herşeye değer . Senin kuzu nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?