- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #8.961
Sağol ablacım allah razı olsun srnin yavrularınıda korsun esirgesin rabbim evlatlarımızla sevdiklerimizle sınamasın. Arden de grip oldu yani başlangımış doktoru bişey sormak için aradım o ara arden öksürdü o hiçte hafif gelmedi bana al getir hemen dedi götürdüm ufaktan başlamış az var risk almayalım küçük daha dedi çok düşük dozda antibiyoti başladıGeçmiş olsun kuzum papatyanın işe yaramasına sevindim tez zamanda kuzuya rabbim sağlık versin zor dildeki pamukçuk çocuk istesede seni ememez ki kıyamam paşama kokla benim yerime onu rabbim korusun esirgesin cümlesini içinde de senin kuzunuda
Amin canım benim inşallah ben de o günleri sağlıkla götürürüm... aynen ağız tadı kalmayınca insanın psikolojisi bozuluyor birde vitamin eksikliği iyice halsiz bırakıyor.. çok şükür cnm İnşallah geçicek diye bekliyorumKızçeler dediğim gibi enbiya suresi 89. Ayet .Başlayabilen başlasn 100 adet bende annemler geldiler.fırsat bulablrsem okurm yoksa yolcednce başlıycam inşallah.
Burcu okyunca yazdklarını benmde ilk aylarm akşıma geldi dediğin gibi bnde çok korkular yaşadm çnkü bnde aynen tek şokma dahi yiyemiyodum ve yiyemediğim halde kusuyodum bu bebek nası beslenecek nası sağlklı olacak derdim.Ve o dönemleri atlatıpta sağlıcakla nası doğdu işte Allahn hikmeti bunlar ilk aylar beslnme mühim deil şuan hzlı bi gelişme dönemnde canm. Bende sürekli hastanede yatıp en azndan serum alırdm bi günlk mide bulantılarm hafflerdi.Dediğin gibi çokta şikayetlenrdm ama işte önceden ne desende o an ki psikoloji çok farklı hele bi de mide devreye girince paikoloji alt üat oluyo ama hiiiçç merak etme bebeişn sağlklı be sana sımaıkı tutunduğu için yaşıyosun bütün bunları vücudn ilk defa karşılaşıyo bu durumları delmi normal yani.Geçeck sadece sabır Allah kolaylığını vereck hepsinn
Bizde emekleme yok ama çabası var benim park yatak var canım bayağı memnunum düşme carçar olmuyio yanımda yatıyor zaten .ise giderken süt sagi p bırakıyorum bide çorba yoğurt falanfa yiyiy idare ediyorum çok sukur.Ay canm Maşalah sen işe başladn demk zor oluyomu.Ama en azndn annen varmş.Aynen bizdede duru lar böyle canım.6 aylıkken alt ikisi çıktı 2 aydr uyku sıkıntısı yaşıyorz çkmadı hala ama geliyo üst ikisi çok fena şiştti damakları.onun dışındada dediğin gibi çok hareketlendi emekliyo :)) valla beşiği kküçğk almşm ya sığmıyo ya çok dönüyo dönerken kafayı vuruyo.8 aylık olmamıza az kaldı işte canm :) çok şükür
Oy maşalah şemsime sen hepimzdwn hzlı çıktı benmde annemler burdaydı fırsat bulamadm inşallah başlıycam arrk arzuşaardemir arzucum nagehanin söylediği duayı senin niyetine okudum.Rabbim kabul etsin . İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik geçirip minik kuzuna kavuşursun.
Öyle oldu canım akşam için yemegim vardı oğlum uyurken okudum hep aklimdaydi fırsat bulamamıştım. Sen de okursun daha tedavi süreci başlayıncaya kadar canım benim.Oy maşalah şemsime sen hepimzdwn hzlı çıktı benmde annemler burdaydı fırsat bulamadm inşallah başlıycam arrk arzuşa
AğZına yüreğine sağlk güzel arkdşm Allah kabul etsn sennde evladını sana bağşlasnÖyle oldu canım akşam için yemegim vardı oğlum uyurken okudum hep aklimdaydi fırsat bulamamıştım. Sen de okursun daha tedavi süreci başlayıncaya kadar canım benim.
Amin canım benim rabbim hepimizin evladını korusun.AğZına yüreğine sağlk güzel arkdşm Allah kabul etsn sennde evladını sana bağşlasn
Canım Allah razı olsun çok teşekkür ederimardemir arzucum nagehanin söylediği duayı senin niyetine okudum.Rabbim kabul etsin . İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik geçirip minik kuzuna kavuşursun.
Çok şükür kuzusu sen ne yapıyorsun ne var ne yok? Ne okuyoruz bu arada ben göremiyorum fırsat bulursam okuyayım bende inşallah banada atın liste var mı ki göremedim onudaNapıyorsunuz ballarım
Senden de Allah razı olsun canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruzCanım Allah razı olsun çok teşekkür ederim
Inşallah hayırlı haberler verdirir Rabbim..
Ablam liste YÖK ki arzuya okuyalım demişlerdi okudum bende öyle yani sen napıyorsun nasılsın aşılama oldum bu arada pazartesi bekliyorum şimdiÇok şükür kuzusu sen ne yapıyorsun ne var ne yok? Ne okuyoruz bu arada ben göremiyorum fırsat bulursam okuyayım bende inşallah banada atın liste var mı ki göremedim onuda
Ayy öyle mi yaa hadi inşallah allahım boş çıkarmasın hayıtlı haberleriniz peşpeşe gelsin inşallah içim kıpır kıpır oldu bak sonucu güzel olur inşallah senden hamilelik haberi alırsam çıldırır derecede sevinirim vallahi :) o zaman sanada okuyayım ne okunuyorsa geçmişi göremiyorum ki atın bana biriniz de cepten ekranı çekip sanada arzuya da okuyayım fırsat buldukça okurum inşallah. Bende iyiyim çok şükür balım Sbah bi kalkıyorum uğraş didin akşam oluyor rabbim sanada arzuya da meltemede diğer arzuya da isteyen herkesede nasip etsin darısı sizlere inşallah çok yazamıyorum ama boyuna dua ediyorum allah kabul etsinde güzel haberlerizi alalım inşallah Ay çok heyecanlandım ben :) rabbim boşa çıkarmasınAblam liste YÖK ki arzuya okuyalım demişlerdi okudum bende öyle yani sen napıyorsun nasılsın aşılama oldum bu arada pazartesi bekliyorum şimdi
Ve zekeriyyâ iz nâdâ rabbehu rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne).
bunu buldum doğrumu canım
Ablam liste YÖK ki arzuya okuyalım demişlerdi okudum bende öyle yani sen napıyorsun nasılsın aşılama oldum bu arada pazartesi bekliyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?