2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Sağol ablacım allah razı olsun srnin yavrularınıda korsun esirgesin rabbim evlatlarımızla sevdiklerimizle sınamasın. Arden de grip oldu yani başlangımış doktoru bişey sormak için aradım o ara arden öksürdü o hiçte hafif gelmedi bana al getir hemen dedi götürdüm ufaktan başlamış az var risk almayalım küçük daha dedi çok düşük dozda antibiyoti başladı on gün yıkama dedi Salıda aşısı vardı karma aşı iyice kötü olmasın diye arayıp ertelettim

Amin canım benim inşallah ben de o günleri sağlıkla götürürüm... aynen ağız tadı kalmayınca insanın psikolojisi bozuluyor birde vitamin eksikliği iyice halsiz bırakıyor.. çok şükür cnm İnşallah geçicek diye bekliyorum

Bizde emekleme yok ama çabası var benim park yatak var canım bayağı memnunum düşme carçar olmuyio yanımda yatıyor zaten .ise giderken süt sagi p bırakıyorum bide çorba yoğurt falanfa yiyiy idare ediyorum çok sukur.

ardemir arzucum nagehanin söylediği duayı senin niyetine okudum.Rabbim kabul etsin . İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik geçirip minik kuzuna kavuşursun.
Oy maşalah şemsime sen hepimzdwn hzlı çıktı benmde annemler burdaydı fırsat bulamadm inşallah başlıycam arrk arzuşa

Oy maşalah şemsime sen hepimzdwn hzlı çıktı benmde annemler burdaydı fırsat bulamadm inşallah başlıycam arrk arzuşa
Öyle oldu canım akşam için yemegim vardı oğlum uyurken okudum hep aklimdaydi fırsat bulamamıştım. Sen de okursun daha tedavi süreci başlayıncaya kadar canım benim.

ardemir arzucum nagehanin söylediği duayı senin niyetine okudum.Rabbim kabul etsin . İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik geçirip minik kuzuna kavuşursun.
Canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim
Inşallah hayırlı haberler verdirir Rabbim..

Çok şükür kuzusu sen ne yapıyorsun ne var ne yok? Ne okuyoruz bu arada ben göremiyorum fırsat bulursam okuyayım bende inşallah banada atın liste var mı ki göremedim onuda
Ablam liste YÖK ki arzuya okuyalım demişlerdi okudum bende öyle yani sen napıyorsun nasılsın aşılama oldum bu arada pazartesi bekliyorum şimdi

Ablam liste YÖK ki arzuya okuyalım demişlerdi okudum bende öyle yani sen napıyorsun nasılsın aşılama oldum bu arada pazartesi bekliyorum şimdi
Ayy öyle mi yaa hadi inşallah allahım boş çıkarmasın hayıtlı haberleriniz peşpeşe gelsin inşallah içim kıpır kıpır oldu bak sonucu güzel olur inşallah senden hamilelik haberi alırsam çıldırır derecede sevinirim vallahi :) o zaman sanada okuyayım ne okunuyorsa geçmişi göremiyorum ki atın bana biriniz de cepten ekranı çekip sanada arzuya da okuyayım fırsat buldukça okurum inşallah. Bende iyiyim çok şükür balım Sbah bi kalkıyorum uğraş didin akşam oluyor rabbim sanada arzuya da meltemede diğer arzuya da isteyen herkesede nasip etsin darısı sizlere inşallah çok yazamıyorum ama boyuna dua ediyorum allah kabul etsinde güzel haberlerizi alalım inşallah Ay çok heyecanlandım ben :) rabbim boşa çıkarmasın

canım söylemedin hiç, duayı ilk senin için okurdu ya Rabbim hayırlısını nasip etsin hadi bakalım bekleme sürecine girdik senle beraber bizde heyecanladım şimdi..senin için hayırlı sonuç neyse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…