2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar
Doğum öncesi izne ayrıldim o günden beri bebeğin eksikleri ve utusu ile uğraştım bu gün çantayı da hazır ettim rahatladım

SiZler nasılsınız

ohh maşallah herşey hazır kuzu bekleniyor desene..Rabbim hayırlı bir şekilde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin fulya abla..
bende durumlar aynı adet olalı 20 gün oldu nerdeyse bi bitemedi lekelenme normal mi acaba bilmiyorum..doktora da gitmek istemiyorum arada kaldım..

Aminnnn kuzum aynen yazamadım ama olsun kuzum ne olacak sanki ona okuyalım dedi ya kızlar bende ayak uydurdum aminnn inşallah

Bir gitsen iyi olur balısım

Aminnnn güzel Ablacım inşallah güzel haberler verebilirim size hayal bile edemiyorum ama kısmet

M miyaz bu dua okunacak ben başladım inşallah haftasonu bitiririm önce arzuya okuyalım dedik sonra ebru Y yumyumyumiyum ve Halim rabbime malum onlara okuyacagiz
Attı bana abla ebru sağolasın ilk ebruya okudum o yaptırmış bekliyor diye sonrada arzuya okuyacam melteme diğer arzuya Y yumyumyumiyum senide unutmadım tabi lekelenmen için etiketledim canımm macun lullanıyorsan o yapıyor lekelenmeyi ve kötü bişeyde değil temizliyor düzene binecek bana öyle oldu enazından canım seninde olacak herşey güzel olacak İnşallaaahhhh

Merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar
Doğum öncesi izne ayrıldim o günden beri bebeğin eksikleri ve utusu ile uğraştım bu gün çantayı da hazır ettim rahatladım

SiZler nasılsınız
Ay kız abla ben sana hal hatır sormayı unuttum ya heyecandan evvela sanada hayırlı cumalar maşallah sende benim gibi garanticisin erkenden hazırlamışsın ben bebişin çantayı hazırladım kendimkini sona bıraktım inip alışveriş gapamamıştım kötüydüm diye herşey yolunda değil mi canım

aa ondan mı oluyor kuzum ya bende endişelenmiştim dünle bugün azaldı zaten..geçen ay düzene soktu maşallah tam zamanında oldum kürtaj olmama rağmen bu ay da sanıyorum zamanında gelecek kısmet inşallah hayırlı haberler alırızz..

Evet canım ilk zamanlar lekelenme yapıyor bizde pkoda varya inşallah kuzusu hayırlı güzel haberlerle dolup taşsın inşallah buralaar

İyiz şükür 19 Kasım'da oğlan yine 3 hafta önde çıktı Dr böyle giderse Aralık'ta doğar bu bebek dedi bende yikamistim herseyini utusunu yaptım bebeğe bir emzik alınacak benimde aldığım emzirme sütyeni küçük geldi onu degistirecem çanta hazır yatağı filan artık onu bekliyoruz hayırlısı ile

Sen nasılsın oğlusun nasıl

Arkadaşlar selamun aleykum şimdi gördüm ebru inşaallah hayırlı haberler verirsin benim biraz sıkıntılarım var dişlerini yaptıracağım ama şekerim biraz yüksek onun düşürmek için uğraşıyorum dişte cok fena oluyor rabbim kolaylaştırsın

ardemir tüp bebek süreci başladı mı canım
burciss nasılsın canım
Daha iyiyim ablacım çok şükür.. Geçen hafta ense kalınlığı ikili test bakıldı şükürler olsun normal çıktı biraz daha beslenebilirsem güzel olacak :) iştahsızlık var vitamin hapları ile idare ediyorum.. sen nasılsın maşallahh az kaldı senin de Rabbim düz kurtarsın

Maşallah paşamaaa :) banada geri demişlerdi ya yok gelişmiyor yok ölür mikroplar kırk haftayı bekleseydim 4 küsür doğacaktı mecburi sezaryen olacaktım yine. Oğlum hasta biraz abla ya grip başlangıcı vardı antibiyotik başladı çok düşük dozda kullandık bitti dünden bu yanı hiç uyumadı hep huzursz kuru öksürüğü de var oda şöyle aslında burnu tıkalı biraz zorlanınca öksürüyor ev sobalı olunca ısıyı ayarlamak güç oluyor biraz ya yarın hastaneye götürecem böyle devam ederse antibiyotikte kullandık yeni bitti yaramadı mı ki işe bilemedim ya bi derece alayım ev sıcaklığını sabit tutayım nasıl olacaksa oda

A.selam ayy diş benim kabusumdur rabbim kolaylık versin su gibi gelip geçsin hiç zorlanmadan inşallah allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…