- 9 Mart 2017
- 1.200
- 1.650
- 63
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #8.981
M miyaz bu dua okunacak ben başladım inşallah haftasonu bitiririm önce arzuya okuyalım dedik sonra ebru Y yumyumyumiyum veHalim rabbime malum onlara okuyacagiz
Merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar
Doğum öncesi izne ayrıldim o günden beri bebeğin eksikleri ve utusu ile uğraştım bu gün çantayı da hazır ettim rahatladım
SiZler nasılsınız
Aminnnn kuzum aynen yazamadım ama olsun kuzum ne olacak sanki ona okuyalım dedi ya kızlar bende ayak uydurdum aminnn inşallahcanım söylemedin hiç, duayı ilk senin için okurdu ya Rabbim hayırlısını nasip etsin hadi bakalım bekleme sürecine girdik senle beraber bizde heyecanladım şimdi..senin için hayırlı sonuç neyse o olsun
Bir gitsen iyi olur balısımohh maşallah herşey hazır kuzu bekleniyor desene..Rabbim hayırlı bir şekilde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin fulya abla..
bende durumlar aynı adet olalı 20 gün oldu nerdeyse bi bitemedi lekelenme normal mi acaba bilmiyorum..doktora da gitmek istemiyorum arada kaldım..
Aminnnn güzel Ablacım inşallah güzel haberler verebilirim size hayal bile edemiyorum ama kısmetAyy öyle mi yaa hadi inşallah allahım boş çıkarmasın hayıtlı haberleriniz peşpeşe gelsin inşallah içim kıpır kıpır oldu bak sonucu güzel olur inşallah senden hamilelik haberi alırsam çıldırır derecede sevinirim vallahi :) o zaman sanada okuyayım ne okunuyorsa geçmişi göremiyorum ki atın bana biriniz de cepten ekranı çekip sanada arzuya da okuyayım fırsat buldukça okurum inşallah. Bende iyiyim çok şükür balım Sbah bi kalkıyorum uğraş didin akşam oluyor rabbim sanada arzuya da meltemede diğer arzuya da isteyen herkesede nasip etsin darısı sizlere inşallah çok yazamıyorum ama boyuna dua ediyorum allah kabul etsinde güzel haberlerizi alalım inşallah Ay çok heyecanlandım ben :) rabbim boşa çıkarmasın
Attı bana abla ebru sağolasın ilk ebruya okudum o yaptırmış bekliyor diye sonrada arzuya okuyacam melteme diğer arzuya Y yumyumyumiyum senide unutmadım tabi lekelenmen için etiketledim canımm macun lullanıyorsan o yapıyor lekelenmeyi ve kötü bişeyde değil temizliyor düzene binecek bana öyle oldu enazından canım seninde olacak herşey güzel olacak İnşallaaahhhhM miyaz bu dua okunacak ben başladım inşallah haftasonu bitiririm önce arzuya okuyalım dedik sonra ebru Y yumyumyumiyum veHalim rabbime malum onlara okuyacagiz
Ayy içime öyle güzel duygular doluyor ki hadi inşallahhhhh ben fırsat buldukça kızlara okuduktan sonra sana okurum tekrarAminnnn güzel Ablacım inşallah güzel haberler verebilirim size hayal bile edemiyorum ama kısmet
Ay kız abla ben sana hal hatır sormayı unuttum ya heyecandan evvela sanada hayırlı cumalar maşallah sende benim gibi garanticisin erkenden hazırlamışsın ben bebişin çantayı hazırladım kendimkini sona bıraktım inip alışveriş gapamamıştım kötüydüm diye herşey yolunda değil mi canımMerhaba arkadaşlar hayırlı cumalar
Doğum öncesi izne ayrıldim o günden beri bebeğin eksikleri ve utusu ile uğraştım bu gün çantayı da hazır ettim rahatladım
SiZler nasılsınız
Attı bana abla ebru sağolasın ilk ebruya okudum o yaptırmış bekliyor diye sonrada arzuya okuyacam melteme diğer arzuya Y yumyumyumiyum senide unutmadım tabi lekelenmen için etiketledim canımm macun lullanıyorsan o yapıyor lekelenmeyi ve kötü bişeyde değil temizliyor düzene binecek bana öyle oldu enazından canım seninde olacak herşey güzel olacak İnşallaaahhhh
Aminnnn inşallah kuzum benimaa ondan mı oluyor kuzum ya bende endişelenmiştim dünle bugün azaldı zaten..geçen ay düzene soktu maşallah tam zamanında oldum kürtaj olmama rağmen bu ay da sanıyorum zamanında gelecek kısmet inşallah hayırlı haberler alırızz..
Evet canım ilk zamanlar lekelenme yapıyor bizde pkoda varya inşallah kuzusu hayırlı güzel haberlerle dolup taşsın inşallah buralaaraa ondan mı oluyor kuzum ya bende endişelenmiştim dünle bugün azaldı zaten..geçen ay düzene soktu maşallah tam zamanında oldum kürtaj olmama rağmen bu ay da sanıyorum zamanında gelecek kısmet inşallah hayırlı haberler alırızz..
Evet 100 er adet canımhayırlısı bakalım abla hepimiz için100 adet miydi bende başlayayım hemen..
Canim söylese idin ilk sana okurduk hayırlı olur inşallah rabbim mucizesini gösterir inşallah pazartesi güzel haberlerini bekliyorumAminnnn güzel Ablacım inşallah güzel haberler verebilirim size hayal bile edemiyorum ama kısmet
Ablacım çok teşekkür ederim diğer hafta Pazartesi inşallah bende dualarla bekliyorumCanim söylese idin ilk sana okurduk hayırlı olur inşallah rabbim mucizesini gösterir inşallah pazartesi güzel haberlerini bekliyorum
İyiz şükür 19 Kasım'da oğlan yine 3 hafta önde çıktı Dr böyle giderse Aralık'ta doğar bu bebek dedi bende yikamistim herseyini utusunu yaptım bebeğe bir emzik alınacak benimde aldığım emzirme sütyeni küçük geldi onu degistirecem çanta hazır yatağı filan artık onu bekliyoruz hayırlısı ileAy kız abla ben sana hal hatır sormayı unuttum ya heyecandan evvela sanada hayırlı cumalar maşallah sende benim gibi garanticisin erkenden hazırlamışsın ben bebişin çantayı hazırladım kendimkini sona bıraktım inip alışveriş gapamamıştım kötüydüm diye herşey yolunda değil mi canım
Daha iyiyim ablacım çok şükür.. Geçen hafta ense kalınlığı ikili test bakıldı şükürler olsun normal çıktı biraz daha beslenebilirsem güzel olacak :) iştahsızlık var vitamin hapları ile idare ediyorum.. sen nasılsın maşallahh az kaldı senin de Rabbim düz kurtarsın
Maşallah paşamaaa :) banada geri demişlerdi ya yok gelişmiyor yok ölür mikroplar kırk haftayı bekleseydim 4 küsür doğacaktı mecburi sezaryen olacaktım yine. Oğlum hasta biraz abla ya grip başlangıcı vardı antibiyotik başladı çok düşük dozda kullandık bitti dünden bu yanı hiç uyumadı hep huzursz kuru öksürüğü de var oda şöyle aslında burnu tıkalı biraz zorlanınca öksürüyor ev sobalı olunca ısıyı ayarlamak güç oluyor biraz ya yarın hastaneye götürecem böyle devam ederse antibiyotikte kullandık yeni bitti yaramadı mı ki işe bilemedim yaİyiz şükür 19 Kasım'da oğlan yine 3 hafta önde çıktı Dr böyle giderse Aralık'ta doğar bu bebek dedi bende yikamistim herseyini utusunu yaptım bebeğe bir emzik alınacak benimde aldığım emzirme sütyeni küçük geldi onu degistirecem çanta hazır yatağı filan artık onu bekliyoruz hayırlısı ile
Sen nasılsın oğlusun nasıl
A.selam ayy diş benim kabusumdur rabbim kolaylık versin su gibi gelip geçsin hiç zorlanmadan inşallah allah yardımcın olsunArkadaşlar selamun aleykum şimdi gördüm ebru inşaallah hayırlı haberler verirsin benim biraz sıkıntılarım var dişlerini yaptıracağım ama şekerim biraz yüksek onun düşürmek için uğraşıyorum dişte cok fena oluyor rabbim kolaylaştırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?