2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

İnşallah Ablacım sana da rabbim kolaylıklar versin bende hep çekiyorum dişten inşallah atlatırsın

Çok geçmiş olsun arzu. Rabbim tez zamanda sıkıntılarını kolaylastirsin inşallah

Masallah minigine canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim
Benim uykular bitti yatamıyorum kasik bel ağrısı devamlı wcye kalkıyorum doğum vaktini bekliyorum Allah razı olsun

Çok geçmiş olsun canım erkek çocuklari sıcağı sevmez terler dikkat et terine sobalı evde sobaya yakın yatırma çok yandığında üstünü hafiflet normale dönünce bir yelek giydir birde sobanın üzerine su koy nem verir odaya burnunu hep açık tut temizle
Bende iyiyim doğum zamanını bekliyorum hazırlıklar bitti uyku kalmadı bu arada sağlıkla kavusalim inşallah

Masallah minigine canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim
Benim uykular bitti yatamıyorum kasik bel ağrısı devamlı wcye kalkıyorum doğum vaktini bekliyorum Allah razı olsun
Sağolasın ablacım hepimize inşallah... başı zor sonu zor böyle geçiyor gebelik galiba dışarıdan göründüğü gibi değilmiş.. Rabbim sağlıkla kavuştursun sizi

Bronşit başlangıcı varmış abla valla istemeye istemeye röntgen çektirdim antibiyotik başladı canımok sıkıldı valla ya bol bol emzir diyor mamada veriyorum dedim salak ne dese beğenirsin kilosundan belli görende der tosun çocuk zaten minik doğmadı ki kaldı ki kullandığım mamada şekerde yok ysni her annenin sütü bebeğine yetermiş yetmiyor işte neler yaptım olöadı ne yapayım bçhayret

ardemir tüp bebek süreci başladı mı canım
burciss nasılsın canım
Canım sağolasın Allah razı olsun.. Sen nasılsın?
Ben aylar sonra çok şükür dün regl oldum
Artık bir sonraki reglyle başlıyor maraton.. hem heyecanlı hemde gerginim..
Kurban oldugum mevlam inşallah bakar yüzümüze..
Eşimin sonuçları çıktı çok şükür zorlayacak bir sorun yok..
Şimdi ben yumurta toplandıktan sonra histereskopi olacağım işte.. başka birseye gerek kalmazsa her şey de yolunda giderse ocak ayında transfer gerçekleşir

Kızlar naslsnz biraz okudm yazdklarınızı ebru ve arzuşun dualarını okuyorm btmk üzere
burciss canm naslsn biraz olsun azaldı mide bulantılarn.Evet malesef göründüğü gibi olmuyo canm.Aslnda hamileliğini çok güzel geçen hatta özleyn insanlar bile oluyo ama malesef özelkle mide bulantıısı yaşynlar için durum aynı olmuyo .İşte cennet boşuna annelern ayakalrı altona serilmemiş diyosun.
A anneveoglusu abla sende izne ayrılmşsn Allah kolaylştrsn işlerini ağırlaştn tabi artk.Nası gidiyo bebiş ve sen naslsnz.

A anneveoglusu Rabbim hayirla kurtarsin ins eksikleri hiç bitmiyor doğum sonrası da alırsın bı kismini bol bol uyu dinlen en azından insan sonradan çok ariyor uykuyua
M miyaz gecmis olsun canım melegin hastaymis . Bı sıcak bı soğuk Yavru üşüttü demek ki odasını nemli tut havayı birde buhar verebilirsin bogazini yumusatir .
D Deli_manya sen nasılsın meleğin nasıl?
ebru_can_ebru galiba transfer olmuş Allah gönlüne göre versin hayırlı haberlerle gel ins arkadaşım
burciss masallah aseninde bayağı ilerlemiş hamulelik bı kaç aya hazırlıkları başlar mide bulantisi genelde 4. Ayda geciyo ama yanma bende dogurdugum güne kadar surmustuinssseninkis

Kuzummm benim allah razı olsun etiketi gördüm koşarak geldim hemen. Sen nasılsın herşey yolunda inşallah

Kuzummm benim allah razı olsun etiketi gördüm koşarak geldim hemen. Sen nasılsın herşey yolunda inşallah
Çok şükür iyiyim bende çok giremiyorum ama haftada bir kontrol ediyordum kim nasıl diye. Bebisle uğraşıyorum 8. Ayı bittik teyzesi iyice yaramaz hareketli oldu ben eyluE de ise başladım ogleyekafarö okul sonrası kızla uğraşıyorum çok şükür bugunume

Herkese günaydın hayırlı sabahlar nasılsınız hatunlar
Günaydın ebrucum biz iyiyiz oglusumla evdeyiz sen nasılsın test günün ne zaman?

Senin duani da okudum rabbim kabul etsin inşallah testte çift çizgiyi görüp sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğine kavusursun hayırlısıyla

Oy oy maşallah ne güzel kuzum işe başlamak işe çok iyi bir karar vermişsin rabbim kolaylık versin

Bol öpücükler ikinizedeeee Pazartesi günü tatlım ben olumlu ya da olumsuz yazarım size merak etmeyin iyi dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…