- Konu Sahibi Deli_manya
-
Ben hastaneye gidip geldim temizlik yaptım yemek taptım eşimin çıkmasına yakın aşağı indim git gel derken bir saat yürüyüşümde tamam şimdi eve geldim börek yapiciiimmmOhhh canm ne gizel bahçeli ev severm.Kolay gelsn sana valla bnmde misfrlerm var şmdiden başladm hazrlığa
Benimkide çiçekte ama bakalım ne zaman döker meyve :) daha kurutmalık ve buzdolabına kaldırcam falan bayağı iş varBen erken ektim kuzu mayısta ektim :) ancak toprağa alışıp boy atıp sebze vermeye başladılar bide dolu yağdı bayağı bi zedeledi yine iyi toparladılar brnimde daha çiçek çok hepsi olmadı daha bi bi kaç tanesi tuttu böyle boyları bayağı bi uzadı çok zevkli ama ya
Benim o kadar yok çıkmaz yani ben satın alıp yapacam kışlıkları kuzuBenimkide çiçekte ama bakalım ne zaman döker meyve :) daha kurutmalık ve buzdolabına kaldırcam falan bayağı iş var
Ben hastaneye gidip geldim temizlik yaptım yemek taptım eşimin çıkmasına yakın aşağı indim git gel derken bir saat yürüyüşümde tamam şimdi eve geldim börek yapiciiimmm
Hıımmm evet yanlş anladm canm evet ev olsaydı iyiydi ama çadır falan kuramıyomusunz canm?kuzu benimki bahçeli ev değil yanlış anladın evim şehir merkezinde :) bahçemiz eve 12 km uzaklıkta böyle bağların arasında... Gidip geliyoruz kalmıyoruz çünkü orda ev yok dediğin gibi olsa şehre uğramam bile
Ne kadaaaan cok konusmussunuz masallah :)Halim rabbime malum ve ebru_can_ebru canim sizlere okudum bol bol . Insallah bu ay bolbol hamis cikar.
Aynen öyle canım yaa bitmiyor. Bi hamile kalsam dşyebekledim. Şimdi de kese görünmesi aman bebek yok kalp atışı. Midem bulandı aç kaldım besleyemiyorum. Midem bulanmasa niye bulanmadıbiley mi oldu. Daha neler neler kuruyorum bi bilsen
E yani düzeni dağıtma şimdi durduk yere canım
Sağol canımNe kadaaaan cok konusmussunuz masallah :)Halim rabbime malum ve ebru_can_ebru canim sizlere okudum bol bol . Insallah bu ay bolbol hamis cikar.
Aynen canım oluruna bırakmak gerek bak hamile kalmaktan korkanlar hamile kalıp sınanıyor istemeyenler hamile kalmayı, çok isteyenin olmuyor sınanıyor rabbim daha büyük şeylerle sınamasınDoğru diyorsn abla zaten düzenli bi skntı görünmüyo.bişeyde yapmıyorm boşver Olurana bırkman en iyisi deil mi miyaa
Ağzına sağlık tatlım benim Allah razı olsunNe kadaaaan cok konusmussunuz masallah :)Halim rabbime malum ve ebru_can_ebru canim sizlere okudum bol bol . Insallah bu ay bolbol hamis cikar.
Sağol fulyam Şükürler olsun iyiyim sen nasılsın?arzu sen nasılsın güzelim
Allah kabul etsin inşallah adaşım.. ağzına yüreğine sağlık..Canlarım hatimim bitti hepinize ismen ayrı ayrı dua ettim Rabbim inşaallah hepimizi bebeklerimize kavustursun
Aynen canım oluruna bırakmak gerek bak hamile kalmaktan korkanlar hamile kalıp sınanıyor istemeyenler hamile kalmayı, çok isteyenin olmuyor sınanıyor rabbim daha büyük şeylerle sınamasın
Günaydın kuzum benim Yen'i bat 15 ağustosgünaydın guzulaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?