2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Ohhh canm ne gizel bahçeli ev severm.Kolay gelsn sana valla bnmde misfrlerm var şmdiden başladm hazrlığa
Ben hastaneye gidip geldim temizlik yaptım yemek taptım eşimin çıkmasına yakın aşağı indim git gel derken bir saat yürüyüşümde tamam şimdi eve geldim börek yapiciiimmm

Benimkide çiçekte ama bakalım ne zaman döker meyve :) daha kurutmalık ve buzdolabına kaldırcam falan bayağı iş var

Hıımmm evet yanlş anladm canm evet ev olsaydı iyiydi ama çadır falan kuramıyomusunz canm?

Ah biz insanoğluu.Sen yinede kötü düşünme evham yapma tamam canm

Doğru diyorsn abla zaten düzenli bi skntı görünmüyo.bişeyde yapmıyorm boşver Olurana bırkman en iyisi deil mi miyaa
Aynen canım oluruna bırakmak gerek bak hamile kalmaktan korkanlar hamile kalıp sınanıyor istemeyenler hamile kalmayı, çok isteyenin olmuyor sınanıyor rabbim daha büyük şeylerle sınamasın

Aynen canım oluruna bırakmak gerek bak hamile kalmaktan korkanlar hamile kalıp sınanıyor istemeyenler hamile kalmayı, çok isteyenin olmuyor sınanıyor rabbim daha büyük şeylerle sınamasın

Kesnlkle abla.Rabbim kaldıramayacağımz şeylerle sınamasn inşallah

Günaydınlar hanımlarrr

aaa ben ebru sana okuyamadan sen regl oldun mu erken oldun o zaman öylemi canım hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…