2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Hergün şükrediyorum cnm bu duyguyu yaşayabildiğim için hep dua ediyorum isteyen herkesle Rabbim sonuna gelmeyi nasip etsin... İnsanoğlu işte şikayet ediyorum :) çok şükür daha iyiyim halsizlik çarpıntı devam ediyor ama şiddetli bulantılarım azaldı kendi işimi yapabilecek haldeyim çok şükür..

Çok şükür ilerledi cnm ama ben daha başında gibiyim :) hep bi tedirginlik devam.. çok az yiyebiliyorum zorla o yüzden şimdi yanma yok cnm belki ilerleyen aylarda olur... senin de bebişin baya büyümüş zaman su gibi.. Allah’a emanet

Kuzular hayırlı cumalar benden haberler kötü olmadı yazmak istedim nasip değilmiş
Ebru canım hayırlısı olsun inanıyorum seninde bir bebeğin olacak rabbim herseyi en hayırlı zamanda verir senin için hayırlısı buymuş tevekkel ALLAH sabret şükürki gençsin inşaallah olur öpüyorum

Allah razı olsun canım ya bize grip bulaitırdılar sonrada ilerledi işte kuzu bide geçmeyen bi pamukçuğumuz var o da yetöedi antibiyotik yüzünden poğosu hep sivilcelendi mamtarmış o da bife ona krem kullanacam k gündür çok huzursuz poposu yüzünden heralde geve üçte uyudu altıda geri kalktı şaşırdık artık ne verecem nasıl verecem antibiyotikte tiksindiriyor içtiğinde kusuyor diye mamayla bir veriyorum mecburen

Merhaba arkadaşlar
Birkaç gündür büyük oğlanın burun kanamaları oluyordu Dr gittik şükür bir sıkıntısı olmadığını öğrendik kılcal damar zedelenmiş pomad verdi

Bende agirlastim epeyi Çarşamba Dr kontrolü var

ardemir duani yaptım canım. Rabbim hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah

Sırada ebru var yarın ona başlayacağım

Hepinizi öpüyorum

Çok geçmiş olsun canım bende emzik biberon verdiğim için korkuyorum pamukcuktan günde 2 kez kaynatiyorum bunlari bide hep elleri ağızlarında oluyor oda tapar. Günde 2_3 kere sabunla ben öyle yapıyorum. Kuzuma Allah şifa versin

sweetdreams1985 duyguuu çok hareketlendiler gerçktn.Diş yokmu sizde biz de 7. Dişte çıkıyo çok fenayız gece gündüz uyku yok
ebru_can_ebru
Sen haberi yazdn mı diye bakmaya gelmştm ebru
Canım daha 2 dişi ciktidevami gelmedi çok hareketli altını zor degistiyorum ek gıda alıyor bı yandan mamayı azaktti çok şükür hemde beni emiyor valla cakitnasil geçiyor bilmiyorum. Maşallah size 7 diş bayagb çıkmış :)

Amin allah razı olsun. Canım kaynatıyorum bende sirkeli suyla elini yeni ağzına götürmeye başladı ben göğsümüde temizliyorum ama zaten çok emmiyorda halam sende enfeksiyon varsa yapar o da dedi gerçekten bi ara günde iki anca emdi o zamanlarda pamukçuk geçti gibi hoş çok şükür ilerlemiyorda doktora ne olacak diyorum hani bişey yok buna pamukçuk mu diyorsun sen dedi senin kuzu nasıl sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…