- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #9.041
Benimkini dişe zorluyor galiba canım sürekli eli ağzında salyalar akiyio kuzumda .. emekliyo çok şükür kıpır kıpır yerinde durasi yok idare ediyoruz ek gıda alıyor bir yandan yogurt sebze çorbalari meyve yemeklerini suyundan elime ne geçerse veriyorumAmin allah razı olsun. Canım kaynatıyorum bende sirkeli suyla elini yeni ağzına götürmeye başladı ben göğsümüde temizliyorum ama zaten çok emmiyorda halam sende enfeksiyon varsa yapar o da dedi gerçekten bi ara günde iki anca emdi o zamanlarda pamukçuk geçti gibi hoş çok şükür ilerlemiyorda doktora ne olacak diyorum hani bişey yok buna pamukçuk mu diyorsun sen dedi senin kuzu nasıl sen nasılsın
Bizimki de artık 3 öğün gıda yiyor teyzesi çok şükür mamadan yavaş yavaş kurtuluyoruz bı yandan emiyio ama sutum azaldi ilk zamanlara goreKuzlar nasılsnz.burciss A anneveoglusu nası gidiyo kzlr
sweetdreams1985 sorma duygu ya bi anda hepsi çıktı ama baya zorladı kuzuyuda bizide.
Ebru sen naptn ameliyt demişsnebru_can_ebru
Canım süt artk terbiye oldu bi ayarda geliyo bende.Azalma oluyo evet kiminde ya süt konusubda sıkıntı yaşamdm ben şükür.Artk artaması daha zor canm sanrm ya.olsun ek gıdaya geçtk artk büyüdüler zaten canm.Bizimki de artık 3 öğün gıda yiyor teyzesi çok şükür mamadan yavaş yavaş kurtuluyoruz bı yandan emiyio ama sutum azaldi ilk zamanlara goregittiği yere kadar emzirmek istiyorum sende emziriyorsun demi acaba bundan sonra bile sutumu artırabilir mıyım ne dersin
Kuzum bir süre erteledik eşimle maddi ve psikolojik olarak bir kaç aya ihtiyacımız var akışında şuanKuzlar nasılsnz.burciss A anneveoglusu nası gidiyo kzlr
sweetdreams1985 sorma duygu ya bi anda hepsi çıktı ama baya zorladı kuzuyuda bizide.
Sağolasın nagehancım daha iyiyim evde kendi işlerimi ağırdan yapabiliyorum çok şükür çok fazla çarpıntım var 3 haftadır kardiyolojiye yönlendirdiler bişey çıkmazsa psikolojik olacak galiba... Maşallah senin bebişi de incileri dizilmiş :) doktor cinsiyete de kesin olmamakla beraber kız gibi dedi nasip bakalım sağlıkla inşallah...Kuzlar nasılsnz.burciss A anneveoglusu nası gidiyo kzlr
Çok geçmiş olsun cnm Allah güç kuvvet versinKızlar nasılzınız kimse yok mu yahu bakıyorum bakıyorum ne bildirim ne mesaj vakitte bulamadım gerçi benim dana bronşit oldu şimdi de iştahsız daha üç aylık zorla mama yediriyorum resmen Sizde durumlar nasıl ne var ne yok sizi unuttum sanmayın şu sıralar biraz nazlıyız sadece ben diyor sıpa valla kahvaltı masam saatlerce kalıyor ortalarda parça parça yiyorum bu kış bizi epey bi yoracağa benziyor yine çok şükür tabi
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin kuzuyaKızlar nasılzınız kimse yok mu yahu bakıyorum bakıyorum ne bildirim ne mesaj vakitte bulamadım gerçi benim dana bronşit oldu şimdi de iştahsız daha üç aylık zorla mama yediriyorum resmen Sizde durumlar nasıl ne var ne yok sizi unuttum sanmayın şu sıralar biraz nazlıyız sadece ben diyor sıpa valla kahvaltı masam saatlerce kalıyor ortalarda parça parça yiyorum bu kış bizi epey bi yoracağa benziyor yine çok şükür tabi
Bende de çarpıntı oldu gebelikte olduğu zaman arkama yaslanip dinleniyordum kardijol uzmani biseyi yok demişti içim rahatladı o zaman bebek büyüdükçe oluyor normal canımSağolasın nagehancım daha iyiyim evde kendi işlerimi ağırdan yapabiliyorum çok şükür çok fazla çarpıntım var 3 haftadır kardiyolojiye yönlendirdiler bişey çıkmazsa psikolojik olacak galiba... Maşallah senin bebişi de incileri dizilmiş :) doktor cinsiyete de kesin olmamakla beraber kız gibi dedi nasip bakalım sağlıkla inşallah...
Gebeliğin sonuna kadar devam etti mi cnm azalmıyor mu hiçBende de çarpıntı oldu gebelikte olduğu zaman arkama yaslanip dinleniyordum kardijol uzmani biseyi yok demişti içim rahatladı o zaman bebek büyüdükçe oluyor normal canım
Amiinnn çok sağol balım allah razı olsun sen nasılsın miniğin nasıl büyümüş maşallahÇok geçmiş olsun cnm Allah güç kuvvet versin
Amin canım tüm kuzulara şifa versin allah razı olsun çok sağol senin minik nasıl sen nasılsınÇok geçmiş olsun canım Allah şifa versin kuzuya
Hatırladığım kadarıyla zamanzaman oloyordu mesela uykusuz oldugum da sıcak duşa girdigim ve uzun kaldigim zaman, çok yemek yedigimde ve midem de gaz olduğu zaman sanki o baskı çarpıntı yapiyordu uzmanları yatmayin arkanıza yaslanarak dinlenin demisti öyle yapıyordum birde şunu sakın yapma aaa yine başladı neden oldu geçmeyecek mi gibi kendini iyice panikle time.. ben hep şunu derdim dinlen az sonra geçecek bu herkesin basina geliyor diye telkin ederdim açık hava alirdim ama mutlaka dinlenirdim.Gebeliğin sonuna kadar devam etti mi cnm azalmıyor mu hiçbu şekilde çok yoruluyorum oturduğum yerde koşuyor gibi 95 100 atıyor
Biz iyiyiz tatlimgece uykumuz sıkıntılı diş patlatiyoruz ama buna da sukurAmin canım tüm kuzulara şifa versin allah razı olsun çok sağol senin minik nasıl sen nasılsın
İyiizİ canım dis cikariyoruz gece uykumuz bozuldu çok hareketlendi artık yoruyo biraz ama buna da sikur ins sende iyisidir büyük kavuşmaya az kaldi :)Merhaba arkadaşlar
burciss maşallah size sağlıkla gelsin kuzun canım kardiyoloji den güzel haberler alırız inşallah
M miyaz geçmiş olsun pasama
D Deli_manya iyiyiz canım haftalık kontrollere düştük bekliyorum sezeryan gününü çok zorlanıyorum Rabbime binlerce şükür nasip etti
Bu günlerde geçecek sen nasılsın kizcen nasıl.
Y yumyumyumiyum sen nasılsın canım
ebru_can_ebru bu ara döneminde sağlıkla nasip etsin inşallah rabbim evladını
Halim rabbime malum dis sorunun hal oldu mu
sweetdreams1985 sen nasılsın canım kizcen nasıl
ardemir sen nasılsın canım tüp Bebek tedavisi basladimi
Sağol ablacım senden ne haber ne zaman doğum hayırlısıylaMerhaba arkadaşlar
burciss maşallah size sağlıkla gelsin kuzun canım kardiyoloji den güzel haberler alırız inşallah
M miyaz geçmiş olsun pasama
D Deli_manya iyiyiz canım haftalık kontrollere düştük bekliyorum sezeryan gününü çok zorlanıyorum Rabbime binlerce şükür nasip etti
Bu günlerde geçecek sen nasılsın kizcen nasıl.
Y yumyumyumiyum sen nasılsın canım
ebru_can_ebru bu ara döneminde sağlıkla nasip etsin inşallah rabbim evladını
Halim rabbime malum dis sorunun hal oldu mu
sweetdreams1985 sen nasılsın canım kizcen nasıl
ardemir sen nasılsın canım tüp Bebek tedavisi basladimi
Benimki de uyumuyor kuzu inşallah böyle alışmaz iyiydi şu bronşitten sonra huy değiştiBiz iyiyiz tatlimgece uykumuz sıkıntılı diş patlatiyoruz ama buna da sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?