2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

İyiizİ canım dis cikariyoruz gece uykumuz bozuldu çok hareketlendi artık yoruyo biraz ama buna da sikur ins sende iyisidir büyük kavuşmaya az kaldi :)
Dış anne ve bebek için cok zirlu bir süreç
Allah kuvvet versin kuzuya
Erken gelmeye çalışıyor kuzu dün serum ikedurdurduk evde dinleniyorum 3 Ocak sezeryan tarihimiz

Erken gelmeye çalışıyor kuzu dün serum ikedurdurduk evde dinleniyorum 3 Ocak sezeryan tarihimiz
Çok geçmiş olsun inşallah zamanında gelecek oğluşun o seni arada bi yokluyor zaten pek nazlı olcak gelişinden belliydi :))

Sabırsız desene yumurcak dikkat et canım aslında artuk dogsada Allah'ın izniyle biserolmaz olmaz ama olsun anne karnında 1 gün fazla dursa kardir

iyiyim Allaha şükür fulya abla devam işte sen nasılsın doğum iyice yaklaştı sağlıkla gelsin paşa inşallah..

KıZlar nasılsınız benim mesajlar görünmüyor mu yahu niye kimse yok etiket yapamıyorum bu şebeke beni deli etti bu ara bütün hatlar sıkıntılı watsapp normal mesaj vs bi tık daha iyi ama aramada dahil rezil bi halde

Ben iyiyim canım kimse yazmıyor evet
Ben cumaya doğum yapıyorum Dr sezeryani birkaç gün önce çekti
Sen nasılsın oglus nasıl

Sen nasılsın oglus nasıl
Öyle mi yaa niye erkene aldı abla ee kim haber verecek bize peki ben merak ederim ya kaçta gideceksin hastaneye ayy çok heyecanlı rabbim ağrısız sızısız sağ salim kucağına almanı nasip etsin bana muhakkak yaz olur muuu bizde çok şükür abla iyiyiz. Uyku düzensizliğimiz var bebenin uyuyası yok akşamları özellikle Y yumyumyumiyum Halim rabbime malum siz nasılsınız canlar bi sizlerin numarası yok sizin için giriyorum abla bende topiğe

Sevgul iyiyim canım sen nasılsın sana benim tel vereyim

Sen nasılsın oglus nasıl
Ocak’ta sanıyordum Fulya ablacım bebişin 2018 bebeği olmaya karar verdi demek Rabbim sağlıkla kurtarsın dualarım seninle Allah’a emanetsiniz

Ben iyiyim canım ben de arada giriyorum bakıyordum hiç mesaj yok ben de yazmadan cokiyordum. Ek gıdaya geçtik 3 gün kuraliyla tadim yapıyoruz inşallah iştahlı bir bebek olur. Bu arada alt iki disimiz birden patladı çıkıyor o yüzden çok mızmız bu aralar bal oğlum. Sen nasılsın canım Arden kuzu nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…