- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #9.081
Hayırlısıyla gelsin kuzucuk annesi demek ki 2018 bebegi olmak istedi. Cuma günü sağlıkla kucağına al inşallah canım bizi habersiz bırakma merak ederim seni ve kuzucugunu.Ben iyiyim canım kimse yazmıyor evet
Ben cumaya doğum yapıyorum Dr sezeryani birkaç gün önce çekti
Sen nasılsın oglus nasıl
Günaydın canım evet başladık tadim yapiyoruz arada yoğurt falan da veriyorum. 6.5 aylık 2 diş birden çıktı.Kızlar napıyosunz. Şemsime ek gıdaya başlamşsn.sizinde dişler biras erken gelmş
Fulya abla A anneveoglusu sen ne yaptn
Arzu abla ne yaptınardemir
Günaydın canım evet başladık tadim yapiyoruz arada yoğurt falan da veriyorum. 6.5 aylık 2 diş birden çıktı.
Sen nasılsın kuzunun kaç dişi çıktı neler veriyorsun canim
ardemir arzu canım ben de merak ettim naptin başladı mı tüp bebek süreci?
Duan için kocaman amin diyorum canım rabbim dualarını kabul eylesin gönül muradını nasip etsin güzel yürekli arkadaşım. Tedavi sürecin hayırla başlasın hayırla sonuçlansın inşallah sakin stres yapma bilakis rahat ol ki kuzucugun da çabuk gelsin. Ben polatlıda oturuyorum cinnah yokusunu komsumdan duydum o da tedaviyle ilk cocuguna hamile kalmış şimdi 3 tane maşallah senin de böyle arka arkaya istedigin kadar olsun inşallah. Tedavi için nereye gidiyorsun ben de normal yoldan olmayacağını düşündüğüm zamanlar novaart i çok araştırmıştım. Dualarim seninle canım bizi merakta koyma haber et gelismelerden.A anneveoglusu D Deli_manyaberen20
Canlarım Allah razı olsun merak etmişsiniz sormuşsunuz.. adeti bekliyoruz başlamak için yarın günüm normalde olmazsam ilaçla söktüreceğiz
Olur olmaz da 2. gün iğneler ilaçlar sonrası hoppala paşam malkara keşan hoobaaa
Cuma günü herşeyin başlayacağı kliniğe gittim
Ankaralı olan varsa belki bilir cinnah diye bir yokuş var taksiden indim önce ellerim sırılsıklam oldu şu kara kışta.. sonra sırtımdan ılık ılık ter boşaldı ve sonrasında da deli bir kalp çarpıntısı..
Evet dedim evet.. bende buraya boş gelip dolu çıkacağım inanıyorum..
Velhasıl hepiniz için dilediğim gibi kendi hanemede bir rahmet tohumu diliyorum
Dip not: dün türbe ziyareti yaptım gebelere hayırlı doğum gebe kalmak isteyenlere bebiş annelerede sağlıklı sıhhatli evlat diye dua ettim
Kabul olsun inşallah
Kuzum benim doktorumun kliniği var armadanın arkasında Seyit Temel Ceyhan.. genart 'la çalışıyor oda.. laboratuvarına çok güveniyor birde pgt en yaygın burada yapılıyor daha uzman olmuşlar kuzucum.. Allahım bir seferde kurtarsın inşallah Tek dileğimiz o..Duan için kocaman amin diyorum canım rabbim dualarını kabul eylesin gönül muradını nasip etsin güzel yürekli arkadaşım. Tedavi sürecin hayırla başlasın hayırla sonuçlansın inşallah sakin stres yapma bilakis rahat ol ki kuzucugun da çabuk gelsin. Ben polatlıda oturuyorum cinnah yokusunu komsumdan duydum o da tedaviyle ilk cocuguna hamile kalmış şimdi 3 tane maşallah senin de böyle arka arkaya istedigin kadar olsun inşallah. Tedavi için nereye gidiyorsun ben de normal yoldan olmayacağını düşündüğüm zamanlar novaart i çok araştırmıştım. Dualarim seninle canım bizi merakta koyma haber et gelismelerden.
Bu doktoru da duymuştum hadi hayırlısıyla kavuşursun tek seferde canımKuzum benim doktorumun kliniği var armadanın arkasında Seyit Temel Ceyhan.. genart 'la çalışıyor oda.. laboratuvarına çok güveniyor birde pgt en yaygın burada yapılıyor daha uzman olmuşlar kuzucum.. Allahım bir seferde kurtarsın inşallah Tek dileğimiz o..
Yazmam mı hemen yazarım
Zaten annemlere kayinvalidemlere ve sizlere haber vereceğim başka kimseler bilmeyecek..
Fulya maaşallah sana rabbim doğumunu kolay eylesin hayırlı sağlıklı evladin olsun inşaallah
Ocak’ta sanıyordum Fulya ablacım bebişin 2018 bebeği olmaya karar verdi demekRabbim sağlıkla kurtarsın dualarım seninle Allah’a emanetsiniz
Allah razı olsun canımHayırlısıyla gelsin kuzucuk annesi demek ki 2018 bebegi olmak istedi. Cuma günü sağlıkla kucağına al inşallah canım bizi habersiz bırakma merak ederim seni ve kuzucugunu.
Kızlar napıyosunz. Şemsime ek gıdaya başlamşsn.sizinde dişler biras erken gelmş
Fulya abla A anneveoglusu sen ne yaptn
Arzu abla ne yaptınardemir
Canım maşallah kuzuna diş süreci zorluArzuş yani senn şu anlatmlrn beni benden alıyor yani hissettklerini bi insan bu kdr iyi ablatabilr.Kocaman aminnnnn.Allahm gönlüne göre versn su gibi akıp geçsn inşallah.ardemir
Fulya abladan da ses yok ne yaptı ki acaba.
A anneveoglusu
Diğer kızlar ne yapıyosunz yine sesinz çkmıyo bi ara geliyosunz snra gidiyosunz yapmayn
A anneveoglusu D Deli_manyaberen20
Canlarım Allah razı olsun merak etmişsiniz sormuşsunuz.. adeti bekliyoruz başlamak için yarın günüm normalde olmazsam ilaçla söktüreceğiz
Olur olmaz da 2. gün iğneler ilaçlar sonrası hoppala paşam malkara keşan hoobaaa
Cuma günü herşeyin başlayacağı kliniğe gittim
Ankaralı olan varsa belki bilir cinnah diye bir yokuş var taksiden indim önce ellerim sırılsıklam oldu şu kara kışta.. sonra sırtımdan ılık ılık ter boşaldı ve sonrasında da deli bir kalp çarpıntısı..
Evet dedim evet.. bende buraya boş gelip dolu çıkacağım inanıyorum..
Velhasıl hepiniz için dilediğim gibi kendi hanemede bir rahmet tohumu diliyorum
Dip not: dün türbe ziyareti yaptım gebelere hayırlı doğum gebe kalmak isteyenlere bebiş annelerede sağlıklı sıhhatli evlat diye dua ettim
Kabul olsun inşallah
Benim ağrılarım vardı bugün doktora gittim canım kanama alanı görüldü.. iğne hap verildi korkuyorum hayırlısıyla sonunu görürüz inşallahArzuş yani senn şu anlatmlrn beni benden alıyor yani hissettklerini bi insan bu kdr iyi ablatabilr.Kocaman aminnnnn.Allahm gönlüne göre versn su gibi akıp geçsn inşallah.ardemir
Fulya abladan da ses yok ne yaptı ki acaba.
A anneveoglusu
Diğer kızlar ne yapıyosunz yine sesinz çkmıyo bi ara geliyosunz snra gidiyosunz yapmayn
Girmemiş değil mi kuzu bütün mesajlar görünmüyor bende bide güvenlik uyarısı verip duruyor sayfa anlamadım gitti sende türbeye mi gittin canım allah dualarını kabul etsin inşallah bizlerede dua etmişsin allah razı olsun Canım benimSevo bende fulya ya bakıyorum ama giremedi sanırım Allahım sorunsuz çıkmayı nasip etsin inşallah A anneveoglusu
Sağol kuzum ne demek tabi ettim hep de ederim yeğenlerim çoğalsın Cogalanlar büyüsün yeter ki..Girmemiş değil mi kuzu bütün mesajlar görünmüyor bende bide güvenlik uyarısı verip duruyor sayfa anlamadım gitti sende türbeye mi gittin canım allah dualarını kabul etsin inşallah bizlerede dua etmişsin allah razı olsun Canım benim
Biliyorum edersin kuzusu allah razı olsun. Canım ebru istemişti o ilk watsap grup dönemlerinde vermek istememişti diye hatırlıyorumSağol kuzum ne demek tabi ettim hep de ederim yeğenlerim çoğalsın Cogalanlar büyüsün yeter ki..
Fulyacık yorgun heralde gelemedi.. keşke birimiz numarasını alsaydık?
Hmm bilmiyordum o zaman hayırlısıyla cevap verir o müsait olunca...Biliyorum edersin kuzusu allah razı olsun. Canım ebru istemişti o ilk watsap grup dönemlerinde vermek istememişti diye hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?