2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

burciss canM kanama alanı neresinde doktor neden olabilir dedi proloton mu verdi ne kullanıyorsun geçmiş olsun kuzum benim stresli günler yaşıyorsun inşallah güzel haberler alırız her zaman

burciss canM kanama alanı neresinde doktor neden olabilir dedi proloton mu verdi ne kullanıyorsun geçmiş olsun kuzum benim stresli günler yaşıyorsun inşallah güzel haberler alırız her zaman
Bebeğin kesesinin dışında sağ üstte kuzum neden olabileceğini sormadım o da bişey demedi zorladım herhalde kendimi canım... Allah razı olsun olsun pruloton depot oldum 1 tane crinone jel kullanıyorum cumartesi bakacak bakalım dinlenmeye çalışıyorum arada yine bıçak saplanması gibi hissediyorum Allah’a emanet canım

Benim ağrılarım vardı bugün doktora gittim canım kanama alanı görüldü.. iğne hap verildi korkuyorum hayırlısıyla sonunu görürüz inşallah

Canım korkma.iğneler düzeltr Allahn iznyle.bazı gebelkler de oluyo bazılarnda sonuna kadr bile oluyo küçük kanamalar skntı edlmiyo Allahm hayrlısyla kucağına almayı nasip etsn.

Arkadaşlar fulya girmiş başka bir foruma yazmış merak ediyoruz diye ben onu alıntıladım sizinle paylaşayım dedim
Ömer bebeğe şifa dileyelim
beren20 D Deli_manya ebru_can_ebru M miyaz burciss Halim rabbime malum

Kızlar ben spinal doğumda sorun yaşadım 5 saat ameliyathanede kaldım ancak kendime geliyorum
Kusuruma bakmayın rahim kanamssi durmadigi için çok zor geçti doğum oğlum pis su yutmuş nefesi sıkıntılı idi kuvezde kuzum hakkınızı helal edin lutfen bize dua edin

Çok geçmiş olsun Ablacım sağlıcakla büyüt düzelir Allah’ın izniyle seni seviyorum

canim ya korkma Allah in izniyle dualarim seninle seni meraktan girip bakiyorum Sukur kavusmussun yavruna . bizim gelinin ogluda su yutmustu bi sorun yok simdi sukur gonlunu ferah tut..
Allahim yardimciniz olsun

Çok geçmiş olsun canım şükür kavusmussun oğluna dualarim sizinle inşallah küçük ömer de sen de çabucak toparlanırsınız

Çok geçmiş olsun canım . Allah saglik sihhatleyavrunu saba bağışlasın iyi haberlwrinizi bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…