- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #9.101
Bebeğin kesesinin dışında sağ üstte kuzum neden olabileceğini sormadım o da bişey demedi zorladım herhalde kendimi canım... Allah razı olsun olsun pruloton depot oldum 1 tane crinone jel kullanıyorum cumartesi bakacak bakalım dinlenmeye çalışıyorum arada yine bıçak saplanması gibi hissediyorum Allah’a emanet canımburciss canM kanama alanı neresinde doktor neden olabilir dedi proloton mu verdi ne kullanıyorsun geçmiş olsun kuzum benim stresli günler yaşıyorsun inşallah güzel haberler alırız her zaman
Benim ağrılarım vardı bugün doktora gittim canım kanama alanı görüldü.. iğne hap verildi korkuyorum hayırlısıyla sonunu görürüz inşallah
Bende sayfasına bakıyorum ama yokAslnda grdyse yazardı o bende merak ettm şmdi.
İyi olsunlarda kuzuEşi filan yanındadır bence yazamamış olabilir
Eşi filan yanındadır bence yazamamış olabilir
Merhaba arkadaşlar
Tek tek alıntı yapamadım cuma 09:15 te oğlum 3900 gr 51 cm dogdu masallah kuzuma ben doğuma alınırken sancılarim başladı spinal ile doğum başladı ama çok zorlu bir doğum ile genel anestezi altında doğum bitti. Oğlum biraz nefes alamamış bu yüzden kuvezde hırıltılı nefesi var benim sütüm gelmedi maalesef daha yeni yeni kendime geliyorum Ömer im pazartesine kadar kuvezde sonra bize verilecek mi bilmiyorum bize dua edin ben birde boğaz enfeksiyonu geçiriyorum balgam çıkaramıyorum dikislerim ağrıyor Allah'ım hayırlısıyla sağlıkla bu dönemi geçirmemizi nasip etsin inşallah
Rabbim kalan Arkadaslara sağlıkla yavrularına kavuşmayı nasip etsin
Çok geçmiş olsun Ablacım sağlıcakla büyüt düzelir Allah’ın izniyle seni seviyorumKızlar ben spinal doğumda sorun yaşadım 5 saat ameliyathanede kaldım ancak kendime geliyorum
Kusuruma bakmayın rahim kanamssi durmadigi için çok zor geçti doğum oğlum pis su yutmuş nefesi sıkıntılı idi kuvezde kuzum hakkınızı helal edin lutfen bize dua edin
canim ya korkma Allah in izniyle dualarim seninle seni meraktan girip bakiyorum Sukur kavusmussun yavruna . bizim gelinin ogluda su yutmustu bi sorun yok simdi sukur gonlunu ferah tut..Kızlar ben spinal doğumda sorun yaşadım 5 saat ameliyathanede kaldım ancak kendime geliyorum
Kusuruma bakmayın rahim kanamssi durmadigi için çok zor geçti doğum oğlum pis su yutmuş nefesi sıkıntılı idi kuvezde kuzum hakkınızı helal edin lutfen bize dua edin
Çok geçmiş olsun canım şükür kavusmussun oğluna dualarim sizinle inşallah küçük ömer de sen de çabucak toparlanırsınızKızlar ben spinal doğumda sorun yaşadım 5 saat ameliyathanede kaldım ancak kendime geliyorum
Çok geçmiş olsun canım . Allah saglik sihhatleyavrunu saba bağışlasın iyi haberlwrinizi bekliyoruzKızlar ben spinal doğumda sorun yaşadım 5 saat ameliyathanede kaldım ancak kendime geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?