- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #9.121
Çok gçmş olsn gözn aydn abla Rabbm şifalr cersnKızlar ben spinal doğumda sorun yaşadım 5 saat ameliyathanede kaldım ancak kendime geliyorum
Kusuruma bakmayın rahim kanamssi durmadigi için çok zor geçti doğum oğlum pis su yutmuş nefesi sıkıntılı idi kuvezde kuzum hakkınızı helal edin lutfen bize dua edin
Fulya geçmiş olsun canım merak etme benim oğlumda pis su yutmuştu midesini temizlediler iyileşiyor rabbim sağlıklı bir şekilde buyutmeni nasip etsinKızlar ben spinal doğumda sorun yaşadım 5 saat ameliyathanede kaldım ancak kendime geliyorum
Kusuruma bakmayın rahim kanamssi durmadigi için çok zor geçti doğum oğlum pis su yutmuş nefesi sıkıntılı idi kuvezde kuzum hakkınızı helal edin lutfen bize dua edin
Şükür iyisin canım inşallah oglusun da sağlıkla kuvezden çıkar yanına gelir annesi. Rabbim kolaylık versin iki çocuk telaşı sardı seni de artık. Öp kokla kuzuyu benim yerimeMerhaba arkadaşlar
Hepinizden Allah razı olsun
Doğum sonrası ben yeni yeni kendime geliyorum
Oğluşum hala kuvezde üç saatte bir onunla emismeye gidiyorum yoğun ve yorucu geciyor birde abimizin yazılı haftası yinede Rabbime binlerce şükür
Rabbim yeni yılda bu sayfada daha çok hamiş gormeyi nasip etsin inşallah
Allah tez zamanda kavustursun sizi bol sütlü mutlu günler canımMerhaba arkadaşlar
Hepinizden Allah razı olsun
Doğum sonrası ben yeni yeni kendime geliyorum
Oğluşum hala kuvezde üç saatte bir onunla emismeye gidiyorum yoğun ve yorucu geciyor birde abimizin yazılı haftası yinede Rabbime binlerce şükür
Rabbim yeni yılda bu sayfada daha çok hamiş gormeyi nasip etsin inşallah
Öyle mi yaa niye erkene aldı abla ee kim haber verecek bize peki ben merak ederim ya kaçta gideceksin hastaneye ayy çok heyecanlı rabbim ağrısız sızısız sağ salim kucağına almanı nasip etsin bana muhakkak yaz olur muuu bizde çok şükür abla iyiyiz. Uyku düzensizliğimiz var bebenin uyuyası yok akşamları özellikle Y yumyumyumiyumHalim rabbime malum siz nasılsınız canlar bi sizlerin numarası yok sizin için giriyorum abla bende topiğe
Şükür iyisin canım inşallah oglusun da sağlıkla kuvezden çıkar yanına gelir annesi. Rabbim kolaylık versin iki çocuk telaşı sardı seni de artık. Öp kokla kuzuyu benim yerime
Allah tez zamanda kavustursun sizi bol sütlü mutlu günler canım
canım pek iyi değilim kayınvelidemi kaybettik bir hafta oldu zor günler geçiriyoruz ailecek..beklenmeyen bi şeydi atlatmaya çalşıyorum..
Başınız sağolsun rabbim rahmetiyle muamele etsin inşaallahcanım pek iyi değilim kayınvelidemi kaybettik bir hafta oldu zor günler geçiriyoruz ailecek..beklenmeyen bi şeydi atlatmaya çalşıyorum..
Cok geçmiş olsun canım rabbim şifa versinCanlar nasılsınız ben cumartesi diş ameliyatı olacağım kemik eklenip implant olacak duanızı bekliyorum
Oğlum baya hasta oldu canim ateş kusma öksürük doktora götürdük şimdi şükür iyi. Sen nasılsın kuzucuklarin nasıl günlerin baya yoğun geçiyor dur.ardemir nasılsın canım tedavi nasıl gidiyor
burciss sen nasılsın canım cinsiyet belli oldu mu
M miyaz D Deli_manyaberen20 Y yagmur_20 @swetdreams1985 nasılsıniz bebisler nasıl
Y yumyumyumiyumebru_can_ebru nasılsıniz
İyiy canım kızım da çok şükür sıralıyor hiç yerinde durmuyor senin bebiş ve sen nasılsınardemir nasılsın canım tedavi nasıl gidiyor
M miyaz D Deli_manyaberen20 Y yagmur_20 @swetdreams1985 nasılsıniz bebisler nasıl
Amin fulya nasılsın bebek nasılCok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin
Yeni gördüm canım Allah rahmet eylesin kalanlarına sabırlar versincanım pek iyi değilim kayınvelidemi kaybettik bir hafta oldu zor günler geçiriyoruz ailecek..beklenmeyen bi şeydi atlatmaya çalşıyorum..
Merhaba Fulya ablacım cinsiyet belli kız inşallah ayrıntılı ultrason da iyi geçti. Sen nasılsın bebişin nasılardemir nasılsın canım tedavi nasıl gidiyor
Oğlum baya hasta oldu canim ateş kusma öksürük doktora götürdük şimdi şükür iyi. Sen nasılsın kuzucuklarin nasıl günlerin baya yoğun geçiyor dur.
A anneveoglusu teşekkürler cnm iyiyim elhamdülillah sen nasılsın?
Bugün opu oldum Yarına sonuç bekliyorum inşallah..
İyiy canım kızım da çok şükür sıralıyor hiç yerinde durmuyor senin bebiş ve sen nasılsın
Amin fulya nasılsın bebek nasıl
Merhaba Fulya ablacım cinsiyet belli kız inşallah ayrıntılı ultrason da iyi geçti. Sen nasılsın bebişin nasıl
A anneveoglusu İyiyiz çok şükür sen nasılsın bebeğin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?