2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Çok gçmş olsn gözn aydn abla Rabbm şifalr cersn

Fulya geçmiş olsun canım merak etme benim oğlumda pis su yutmuştu midesini temizlediler iyileşiyor rabbim sağlıklı bir şekilde buyutmeni nasip etsin

Merhaba arkadaşlar
Hepinizden Allah razı olsun
Doğum sonrası ben yeni yeni kendime geliyorum
Oğluşum hala kuvezde üç saatte bir onunla emismeye gidiyorum yoğun ve yorucu geciyor birde abimizin yazılı haftası yinede Rabbime binlerce şükür
Rabbim yeni yılda bu sayfada daha çok hamiş gormeyi nasip etsin inşallah

Şükür iyisin canım inşallah oglusun da sağlıkla kuvezden çıkar yanına gelir annesi. Rabbim kolaylık versin iki çocuk telaşı sardı seni de artık. Öp kokla kuzuyu benim yerime

Allah tez zamanda kavustursun sizi bol sütlü mutlu günler canım

canım pek iyi değilim kayınvelidemi kaybettik bir hafta oldu zor günler geçiriyoruz ailecek..beklenmeyen bi şeydi atlatmaya çalşıyorum..

Şükür iyisin canım inşallah oglusun da sağlıkla kuvezden çıkar yanına gelir annesi. Rabbim kolaylık versin iki çocuk telaşı sardı seni de artık. Öp kokla kuzuyu benim yerime

Allah tez zamanda kavustursun sizi bol sütlü mutlu günler canım
  • Allah razı olsun kızlar

canım pek iyi değilim kayınvelidemi kaybettik bir hafta oldu zor günler geçiriyoruz ailecek..beklenmeyen bi şeydi atlatmaya çalşıyorum..

Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun

Oğlum baya hasta oldu canim ateş kusma öksürük doktora götürdük şimdi şükür iyi. Sen nasılsın kuzucuklarin nasıl günlerin baya yoğun geçiyor dur.

Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl paşam
Herkes hasta çocuk buyuk aklım çıkıyor küçük paşam da hasta olacak diye

İki çocuklu yaşama alışmaya çalışıyorum

A anneveoglusu teşekkürler cnm iyiyim elhamdülillah sen nasılsın?
Bugün opu oldum Yarına sonuç bekliyorum inşallah..

Demek opu oldun haber geldimi sağlıklı hayırlı bir sürü embriyon olur inşallah

Histeroskopi oldun mu

İyiy canım kızım da çok şükür sıralıyor hiç yerinde durmuyor senin bebiş ve sen nasılsın

Oyy maşallah yürüyecek demek kizcen maşallah
Bende iyiyim canım oglus gazlı onunla uğraşıyorum

Amin fulya nasılsın bebek nasıl

Daha iyiyim şükür canım senin cumartesi günü dimi dış ameliyatin sıkıntısiz geçer inşallah rabbim şifa versin

Merhaba Fulya ablacım cinsiyet belli kız inşallah ayrıntılı ultrason da iyi geçti. Sen nasılsın bebişin nasıl

Maşallah 20li haftalar olmuş sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim
Sevindim ayrıntılı ultrasonun iyi geçmesine
Bende bebiste iyiyiz şükür

A anneveoglusu İyiyiz çok şükür sen nasılsın bebeğin nasıl

Bende iyiyim şükür oglusla gaz sancısı ile ugrasiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…