- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #9.141
Cok şükür bölünmeler başlamış 13 yumurta toplanmıştı 12sinde çalışıldı dün 5i bugün de 6 tanesi daha direniyor 11i bulduk şükür.. 5. günü bekleyeceğiz cnm inşallah pazartesi ngs yapılabilecek kaç embriyomuz olduğu netleşecek.. hakkımızda hayırlısı artık..Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl paşam
Herkes hasta çocuk buyuk aklım çıkıyor küçük paşam da hasta olacak diye
İki çocuklu yaşama alışmaya çalışıyorum
Demek opu oldun haber geldimi sağlıklı hayırlı bir sürü embriyon olur inşallah
Histeroskopi oldun mu
Oyy maşallah yürüyecek demek kizcen maşallah
Bende iyiyim canım oglus gazlı onunla uğraşıyorum
Daha iyiyim şükür canım senin cumartesi günü dimi dış ameliyatin sıkıntısiz geçer inşallah rabbim şifa versin
Maşallah 20li haftalar olmuş sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim
Sevindim ayrıntılı ultrasonun iyi geçmesine
Bende bebiste iyiyiz şükür
Bende iyiyim şükür oglusla gaz sancısı ile ugrasiyoruz
Maflor deneyebilirsin doktoruna sorup probiyotik içerikli bi damla zararsız hem bize çok iyi geldi benim oğlumda çok kötüydü kaka problemide ardı daha doğrusu aşırı gazdan kaynaklı yapamıyordu bunu bi prof tavsiyesiyle aldım sadece bir ay kullandık hrşey yoluna girdi çok şükür bir sürü şey kullandık biz ama diğerleri para etmedi hepsi dolapta yatıyor sizede şifa olur inşallah. Ama iki çeşidi var onun biri vitamin sen gaz için olanı alacaksın alacaksan eğer canımÇok geçmiş olsun canım şimdi nasıl paşam
Herkes hasta çocuk buyuk aklım çıkıyor küçük paşam da hasta olacak diye
İki çocuklu yaşama alışmaya çalışıyorum
Demek opu oldun haber geldimi sağlıklı hayırlı bir sürü embriyon olur inşallah
Histeroskopi oldun mu
Oyy maşallah yürüyecek demek kizcen maşallah
Bende iyiyim canım oglus gazlı onunla uğraşıyorum
Daha iyiyim şükür canım senin cumartesi günü dimi dış ameliyatin sıkıntısiz geçer inşallah rabbim şifa versin
Maşallah 20li haftalar olmuş sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim
Sevindim ayrıntılı ultrasonun iyi geçmesine
Bende bebiste iyiyiz şükür
Bende iyiyim şükür oglusla gaz sancısı ile ugrasiyoruz
Öncelikle basın sagolsun çok geçmiş olsunardemir arZu abla ben ikinci oğlumu kaybettim ve aklıma sen geldin seni düşündükçe güçlendim sana dualar ettim Allahım kolunu boş bırakmasın insan yaşamadan acının çeyreğini zor tahmin ediyormuş kendimi sıkça göstermesem de hepinizden haber almak için giriyorum bakıyorum cikiyorum hepinize çok değer verdim burada hayat çok büyük sınav ...
Dün geceden beri yazdım yazdım sildim okudum gözlerim doldu yaşlar döküldü sildim gücümü topladım ve ne yalan söyleyeyim ne yazsam diye doğru kelimeleri seçmek için uğraşmadım zira elmada yazsam armutta yazsam hiç birşey karşılamayacak hissimi.. çünkü 32 yaşıma sığdırdığım tek bir şey var canımardemir arZu abla ben ikinci oğlumu kaybettim ve aklıma sen geldin seni düşündükçe güçlendim sana dualar ettim Allahım kolunu boş bırakmasın insan yaşamadan acının çeyreğini zor tahmin ediyormuş kendimi sıkça göstermesem de hepinizden haber almak için giriyorum bakıyorum cikiyorum hepinize çok değer verdim burada hayat çok büyük sınav ...
Erken Doğum oldu 4gün yaşayabildi...sağol ablaÖncelikle basın sagolsun çok geçmiş olsun
En son ikinciye hamile idin doğum olmusmuydu
rabbim evladina uzun sağlıklı ömür nasip etsin inşallah
Seni asla üzmek için yazmadım abla aksıne Rabbime senin için de dua ettiğimi bil istedim seni hiç üzmek istemem Rabbim her nefesi emanet vermiş biliyorum isyanda etmiyorum herşey bizim için hayatta hamdolsun herhalimize içimdekileri cümlelere bile dökemiyorum aslında sadece şükrediyorum ben ölümleri göze alarak gidiyorum doğumlara Rabbime güvenerek ikisinede kürtaj dediler bana masa kalabilirsin dediler ama Rabbime sığındım ben ne gelirse ondan dedim ...Rabbim bize vererek de alarak da sınıyor...hepimizin son acısı olsun abla Rabbim duaları duysun inşallah bende sık girip yazamıyorum bide mizacımda sert biraz kırmak adına kimseyle konuşmuyorum bile...sen ne zaman konuşmak istersen ulaşabilirsin ablam...Dün geceden beri yazdım yazdım sildim okudum gözlerim doldu yaşlar döküldü sildim gücümü topladım ve ne yalan söyleyeyim ne yazsam diye doğru kelimeleri seçmek için uğraşmadım zira elmada yazsam armutta yazsam hiç birşey karşılamayacak hissimi.. çünkü 32 yaşıma sığdırdığım tek bir şey var canım
Gülmeyi mutluluğu ve huzuru normal bulduğuma göre ağlamayı hüznü ve kederide aynı şekilde karşılamalıyım
Hayat ne yazık ki her zaman arzuladığımız ya da beklediğimiz gibi bakmıyor bize.. bazen kaşlarını çatıyor bazen öfkeden sinir küpüne dönüp patlıyor ama bazende tam aksine kahkahalarla gülüyor üzerimize güller yağdırıyor.. demem o ki gül de küp de bizim için.. gül geldiğinde şaşırıp büyük tepkiler vermiyorsak küp gelince de feryat figan etmemek gerektiğini öğrendim canım.. sille ne kadar kuvvetli geldiyse de yeniden kalkmam gerektiğini öğrendim canım.. derdi veren güzel ne yapalım ki? Keşkelerle zaman geçirmeyip iyikilere yer açmayı öğrendim canım..
Dilerim Allahtan hafifle.. son acın bu olsun canım benim.. he bu arada ne zaman istersen de yaz! henüz umudumuza eremeyen azınlıkta olsak elimizden geldiğince dilimiz döndüğünce buradayız..
Tamam canım Çok öpüyorum senide kuzunudaSeni asla üzmek için yazmadım abla aksıne Rabbime senin için de dua ettiğimi bil istedim seni hiç üzmek istemem Rabbim her nefesi emanet vermiş biliyorum isyanda etmiyorum herşey bizim için hayatta hamdolsun herhalimize içimdekileri cümlelere bile dökemiyorum aslında sadece şükrediyorum ben ölümleri göze alarak gidiyorum doğumlara Rabbime güvenerek ikisinede kürtaj dediler bana masa kalabilirsin dediler ama Rabbime sığındım ben ne gelirse ondan dedim ...Rabbim bize vererek de alarak da sınıyor...hepimizin son acısı olsun abla Rabbim duaları duysun inşallah bende sık girip yazamıyorum bide mizacımda sert biraz kırmak adına kimseyle konuşmuyorum bile...sen ne zaman konuşmak istersen ulaşabilirsin ablam...
Sende ablaTamam canım Çok öpüyorum senide kuzunudaAllaha emanet olun
11den 3e düştük ne yazık ki ama buna şükür.. Şimdi pazartesi ngs başladı 3 minnoşla devam ediyoruz bakalım canımardemir embriyoların gelişimi nasıl kaç tanesi NGS için gitti
Sağlıkla gelsinler inşallah ne zaman gelir sonuç11den 3e düştük ne yazık ki ama buna şükür.. Şimdi pazartesi ngs başladı 3 minnoşla devam ediyoruz bakalım canım
Sen nasılsın
İyiyim şükür oğlanın gaz sancısı ile bogusuyoruzFulya abla nasılsın @anneveoglusuki çocuk zor mu büyüğün yaşı var ama oda teklkten şmdi çifti çıktı kardeşle zor ona da.
İyiyim şükür oğlanın gaz sancısı ile bogusuyoruz
Büyük içine kapandı bizi uzaktan izliyor Ömer uyuduğunda hemen abinin yanına gidip onunla vakit geçiriyorum kaç yaşında olursa olsun kıskançlık oluyormuş
Normal 11 yıl boyunca tek çocuk olarak tüm ilgi onun üzerinde idi
Siz nasılsınız kizcenle
Sanada balımm.. Çok şükür sen nasılsın? Biz özelden de yazışıyoruz seninle ama mesajını boş bırakmayayım dedimHayırlı cumalar bayanlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?