- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #9.161
Hayırlı cumalar bayanlar nasılsınız
Sanada balımm.. Çok şükür sen nasılsın? Biz özelden de yazışıyoruz seninle ama mesajını boş bırakmayayım dedim
Kızlar selamun aleykum nasılsınız
Fulya daha iki tanesini taktılar implantlarin 7 tane daha var yavaş yavaş yapılıyor sen nasılsın canımMerhaba arkadaşlar iyiz biz şükür kizkardesim eşi cicukları geldi o yüzden bakamadım
Arzu dişlerin nasıl oldu düzeldi mi
Ebru sen nasılsın canım
ardemir sen nasılsın canım
D Deli_manya diste zordur güç versin rabbim kızına
M miyaz sen nasılsın canım paşam nasıl
Çok şükür abla iyiyiz arden de işte bi huzursuz bi iyi büyüyor beş aylık oluyoruz onunda babam rahatsız bu ara psikolojikmen harap durumdayım sürekli bi hastalık hali çok yordu artık düşünmekten beynim ağrıyor srn nasılsın miniğin nasıl sütün yetiyor muMerhaba arkadaşlar iyiz biz şükür kizkardesim eşi cicukları geldi o yüzden bakamadım
Arzu dişlerin nasıl oldu düzeldi mi
Ebru sen nasılsın canım
ardemir sen nasılsın canım
D Deli_manya diste zordur güç versin rabbim kızına
M miyaz sen nasılsın canım paşam nasıl
Canım ablam ne iyi yapmışsın zamanla çok şey değişiyor hayatımızda rabbim katlanan Sevinç’ler nasip etsin bende seni çok seviyorumKızlar bu gün evde yalnızdım dedimki topige bir bakayım ne var ne yok hic kimse birşey yazmamış bende eskileri okudum 1sayfadan başladım neler yaşanmış ne sevinçler ne hüzünler ne heyecanlar iyiki varsınız gormesem bile sizleri. çok seviyorum
Geçmiş olsun babanın neyi var rabbim şifa versinÇok şükür abla iyiyiz arden de işte bi huzursuz bi iyi büyüyor beş aylık oluyoruz onunda babam rahatsız bu ara psikolojikmen harap durumdayım sürekli bi hastalık hali çok yordu artık düşünmekten beynim ağrıyor srn nasılsın miniğin nasıl sütün yetiyor mu
Canım ya epeyi zamandır yazisiyoruz ama eskisi gibi aktif olmaması sayfanın beni üzüyoKızlar bu gün evde yalnızdım dedimki topige bir bakayım ne var ne yok hic kimse birşey yazmamış bende eskileri okudum 1sayfadan başladım neler yaşanmış ne sevinçler ne hüzünler ne heyecanlar iyiki varsınız gormesem bile sizleri. çok seviyorum
Sen nasılsın canımCanım ablam ne iyi yapmışsın zamanla çok şey değişiyor hayatımızda rabbim katlanan Sevinç’ler nasip etsin bende seni çok seviyorum
Yok fulya bitmedi şeker hastası olduğum için yavaş yavaş yapılıyor iki tane implant yapildi daha 7tane olacakCanım ya epeyi zamandır yazisiyoruz ama eskisi gibi aktif olmaması sayfanın beni üzüyo
Bende hepinizi seviyorum
Sen nasılsın dişler bitti mi
Ben mesajları bi görüyorum bi görmüyorum bu sayfanın bana garezi var aşikar hepte bi güvenlik uyarısı veriyor neyse babam böbrek hastası /18 çalışıyor gut var aynı zamanda kalp hastası 6 tane stent var kalbinde pazartei yine hastaneye yatırıyoruz kanı düşük bir iki ay önce kan takıldı 12 ye yükseldi şimdi gitti yine 9 un altına düşmüş sürekli bi ağrı hali yürüyemiyor halsiz ne bileyim şimdi ağrı haffledi çok şükür derken bacaklar ödem yapmaya başladı şimdiye kadar yoktu ne bileyim ya fenayım yani kafam hiç bişeyi almıyor artık. Sütünün yetmesine sevindim ben emziremedim ne yazık ki artmadı sütüm ama sağlıklı çok şükür o yeterGeçmiş olsun babanın neyi var rabbim şifa versin
En kendine dikkat et evladını düşün
Ben iyiyim. Sezeryan dikişlerim agriyor hala
Ömer iyi canım epeyi gazlı benim çok şükür sütüm iyi
Bende iyiyim evdeyim iki ay sonra ücretsiz izne ayrılacağım epeyidir sayfaya uğrayan merak ettim sizi tedavi var mı gündem deSite güncellenmiş sen yazınca buldum Ablacım iyiyim şimdi çalışıyorum öyle sen napıyorsun nasılsın A anneveoglusu
Şuan için yok abla diyet filan yapıyorum öyle Ramazan’dan sonra artık ya da bilmiyorum içimden gelmiyor artık bir şeyler yoruyorBende iyiyim evdeyim iki ay sonra ücretsiz izne ayrılacağım epeyidir sayfaya uğrayan merak ettim sizi tedavi var mı gündem de
Yaşın kaç canım zaman hızla geçiyor haklısın zor süreç tedavi ama gerekiyorsa ihmal etmeŞuan için yok abla diyet filan yapıyorum öyle Ramazan’dan sonra artık ya da bilmiyorum içimden gelmiyor artık bir şeyler yoruyor
26 Ablacım haklısın gerektiği malum maddi manevi hazır olmak lazım bakalım kısmetYaşın kaç canım zaman hızla geçiyor haklısın zor süreç tedavi ama gerekiyorsa ihmal etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?