2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Hayırlı cumalar bayanlar nasılsınız

Sanada balımm.. Çok şükür sen nasılsın? Biz özelden de yazışıyoruz seninle ama mesajını boş bırakmayayım dedim

Kızlar selamun aleykum nasılsınız

Merhaba arkadaşlar iyiz biz şükür kizkardesim eşi cicukları geldi o yüzden bakamadım

Arzu dişlerin nasıl oldu düzeldi mi

Ebru sen nasılsın canım

ardemir sen nasılsın canım

D Deli_manya diste zordur güç versin rabbim kızına

M miyaz sen nasılsın canım paşam nasıl

Fulya daha iki tanesini taktılar implantlarin 7 tane daha var yavaş yavaş yapılıyor sen nasılsın canım

Çok şükür abla iyiyiz arden de işte bi huzursuz bi iyi büyüyor beş aylık oluyoruz onunda babam rahatsız bu ara psikolojikmen harap durumdayım sürekli bi hastalık hali çok yordu artık düşünmekten beynim ağrıyor srn nasılsın miniğin nasıl sütün yetiyor mu

Kızlar bu gün evde yalnızdım dedimki topige bir bakayım ne var ne yok hic kimse birşey yazmamış bende eskileri okudum 1sayfadan başladım neler yaşanmış ne sevinçler ne hüzünler ne heyecanlar iyiki varsınız gormesem bile sizleri. çok seviyorum

Canım ablam ne iyi yapmışsın zamanla çok şey değişiyor hayatımızda rabbim katlanan Sevinç’ler nasip etsin bende seni çok seviyorum

Geçmiş olsun babanın neyi var rabbim şifa versin
En kendine dikkat et evladını düşün

Ben iyiyim. Sezeryan dikişlerim agriyor hala
Ömer iyi canım epeyi gazlı benim çok şükür sütüm iyi

Canım ya epeyi zamandır yazisiyoruz ama eskisi gibi aktif olmaması sayfanın beni üzüyo
Bende hepinizi seviyorum

Sen nasılsın dişler bitti mi

Geçmiş olsun babanın neyi var rabbim şifa versin
En kendine dikkat et evladını düşün

Ben iyiyim. Sezeryan dikişlerim agriyor hala
Ömer iyi canım epeyi gazlı benim çok şükür sütüm iyi
Ben mesajları bi görüyorum bi görmüyorum bu sayfanın bana garezi var aşikar hepte bi güvenlik uyarısı veriyor neyse babam böbrek hastası /18 çalışıyor gut var aynı zamanda kalp hastası 6 tane stent var kalbinde pazartei yine hastaneye yatırıyoruz kanı düşük bir iki ay önce kan takıldı 12 ye yükseldi şimdi gitti yine 9 un altına düşmüş sürekli bi ağrı hali yürüyemiyor halsiz ne bileyim şimdi ağrı haffledi çok şükür derken bacaklar ödem yapmaya başladı şimdiye kadar yoktu ne bileyim ya fenayım yani kafam hiç bişeyi almıyor artık. Sütünün yetmesine sevindim ben emziremedim ne yazık ki artmadı sütüm ama sağlıklı çok şükür o yeter

Site güncellenmiş sen yazınca buldum Ablacım iyiyim şimdi çalışıyorum öyle sen napıyorsun nasılsın A anneveoglusu
Bende iyiyim evdeyim iki ay sonra ücretsiz izne ayrılacağım epeyidir sayfaya uğrayan merak ettim sizi tedavi var mı gündem de

Merhaba arkadaşlar kimse uğramaz oldu artık ben de hep bakıp çıkıyorum bişey yazmadan A anneveoglusu canım büyüyor mu küçük paşa? Ben de oğlum bir yaşına girince tekrar hamilelik düşünüyorum ama zor olur diye de korkuyorum. Yaş geçiyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…