2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Aynen herkes hayat telaşı uğraşıyor inşallah gönlünüzce olur herşey hepiniz için

ardemir nerdesin canım huu seni merak ediyorum
Forumla cebelleşiyorum resmen canım kusuruma bakma.. yeni hali iğrenç olmuş sitenin.. hiç birşeyi bulamıyorum yerinde :))) ben iyiyim şükür Sen nasılsın minik nasıl? Benim ngsten 1 savaşçım geldi bekliyor beni.. şu an doğum kontrol hapı kullanıyorum siklusu 28 güne getirmek için.. 9 gün sonrada geçici menopoz iğnelerine başlıyorum tahminime göre 1 mayıs 'ta buluşuyoruz savaşçıyla..

26 Ablacım haklısın gerektiği malum maddi manevi hazır olmak lazım bakalım kısmet

Rabbim muradini saglikla nasip etsin inşallah benim gibi doğal olarak gelir mucizen inşallah
Canlar nasılsınız benim biraz yoğun geçiyor implant tutmadi enfeksiyon oluştu onun geçmesini bekliyorum

Çok geçmiş olsun aylardır uğraşıyorsun inşallah ilaç hemen etki eder

Merhaba canım üç aylık olacak perşembe günü oglus

Canım yaşın kaç 35 altı ise iki yaşını bekle derim

Şükür kavusturana özledim ya sizi
kadinlar kulübünde ilk yazdığım sayfalardan biri neler yaşadık sevinçler üzüntüler kopmayalim kızlar

canim o minik savaşçıya 41 kere maşallah sağlıkla kavuşun inşallah seninde güzel haberlerini alırız inşallah gelişmeleri yaz canım habersiz bırakma

sitenin bu hali gerçekten zorluyor eski hali daha güzeldi

ben iyiyim iki çocuklu anne olarak yoruluyorum büyük oğlan ergen modunda küçük ise gaz sancısindan hala tam anlamıyla kurtulamadı

İnşallah hayırlısıyla kavuş minik savaşına canım benim gelişmelerden bizi de haberdar et

Maşallah büyümüş kuzun. 37 yaşındayım ne yazık ki canım çok zamanım yok 2. için zor olacak biliyorum ama oğlumun bir kardeşi olsun istiyorum Rabbım nasip ederse.

Maşallah büyümüş kuzun. 37 yaşındayım ne yazık ki canım çok zamanım yok 2. için zor olacak biliyorum ama oğlumun bir kardeşi olsun istiyorum Rabbım nasip ederse.

ben seni daha küçük sanıyordum o zaman bence de 1 yaşını doldurunca sen iki bebek için çalışmalara başla İnşallah gönlünce olur sana hemen ikinci bebeğini nasip eder rabbim

Amin Ablacım inşallah öyle olur

merhaba kızlar nasılsınız biz hastalıktı sıkıntıydı şuydu buydu kafam dolu keyfim yok mail adresimde unutmuştum bi farkettim ekran resmini almışım kendimi iyi tanıyorum :) neyse herkes iyidir umarım nacizane fikrimi paylaşmak stedim aslında birazda gebe kalamayanlar için zikir çekelim diyorum ben ama siz ne dersiniz bilmem çünkü burda herkesin de hakkı geçti birbirine bence ve benim içim hiç rahat değil ya yani sonuçta hamile kalanlar bebek gelene kadar zikir çekildi kalamayanlara çekilmedi kaldı içime sinmiyor benim açıkcası ben yine çekerim arzuya ebruya burcuya diğer arzuya sizinlede paylaşmak istedim nacizane benim fikrim bu yani sizler bilirsiniz tabi yine

Amaannn yazmasam mesaj görmeyecem maili kaybetmiştim buldum açtım yne bildirim yok mesaj yazınca gördüm yazışmaları valla bu site bana garezli be eskisi gitti yenisi geldi ama bu da aynı ahh

Merhaba canım iyi sayılırız biz de pek keyfim yok şu aralar size de çok geçmiş olsun ben varım canım arkadaşlara okumaya

Merhaba canım iyi sayılırız biz de pek keyfim yok şu aralar size de çok geçmiş olsun ben varım canım arkadaşlara okumaya
Niye yok canım ne oldu hayırdır?? Sağol balım allah razı olsun benimde babam hasta ben bi toparlanamadım siniri sitresi sıkıntısı bitmiyor allah cümlemizi selamete çıkartsın ferahlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…