- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #9.201
Niye yok canım ne oldu hayırdır?? Sağol balım allah razı olsun benimde babam hasta ben bi toparlanamadım siniri sitresi sıkıntısı bitmiyor allah cümlemizi selamete çıkartsın ferahlık versin
[/QUOTE
Amin canım benim
Allah şifa versin inşallah babana canım. Ne olsun eşim pek bi anlayışsız onunla uğraşıyorum bir de 20lik dişlerimi çektirmek istiyorum ama korkuyorum.
Niye yok canım ne oldu hayırdır?? Sağol balım allah razı olsun benimde babam hasta ben bi toparlanamadım siniri sitresi sıkıntısı bitmiyor allah cümlemizi selamete çıkartsın ferahlık versin
O konuyu hiç açmayalım canım onun dışında her zaman kendi dediği olacak sen bişey dedin mi tartışır ardından da küser sorma. Şu dişleri de bir çektirdim derin bir oh çekince inanAmin rabbim cümlesine de şifa versin bütün hastalara.. Eşin yardımcı olmuyor mu sana diş mevzusu benimde kabusum canım ya
Allah kolaylıklar versin o zaman canım inşallah dilediğin gibi olur herşey ne diyim. Dişçiye de bi bismillah diyip git yapacak bişey yok kuzu bende dişçi dedin mi titreyenlerdenim ama yanlız değilsinO konuyu hiç açmayalım canım onun dışında her zaman kendi dediği olacak sen bişey dedin mi tartışır ardından da küser sorma. Şu dişleri de bir çektirdim derin bir oh çekince inan
Ben varım canım hamile iken en son arzuya okudum ben varım okumaya çok ara verme yaz ara ara sohpetini özledim oglus nasıl ek gıdalara başladım mı.merhaba kızlar nasılsınız biz hastalıktı sıkıntıydı şuydu buydu kafam dolu keyfim yok mail adresimde unutmuştum bi farkettim ekran resmini almışım kendimi iyi tanıyorum :) neyse herkes iyidir umarım nacizane fikrimi paylaşmak stedim aslında birazda gebe kalamayanlar için zikir çekelim diyorum ben ama siz ne dersiniz bilmem çünkü burda herkesin de hakkı geçti birbirine bence ve benim içim hiç rahat değil ya yani sonuçta hamile kalanlar bebek gelene kadar zikir çekildi kalamayanlara çekilmedi kaldı içime sinmiyor benim açıkcası ben yine çekerim arzuya ebruya burcuya diğer arzuya sizinlede paylaşmak istedim nacizane benim fikrim bu yani sizler bilirsiniz tabi yine
Oğlan iyi çok şükür biraz mızmızız bu ara ek gıda başladım abla da az bi pütürlü bişey gitse yutana kadar kusup batırıyor üstü başı etrafı babam eskiye oranan bi tık daha iyi çok şükür bu ara başka sıkıntılar var onlarda geçer gider inşallah.. Nagehanda adresi şifreyi hatırlamıyor giremiyor o yüzden arzu daha beklemede sen nasılsın çocuklar nasıl? cuman da kandiln de mübarek olsun bu aradaBen varım canım hamile iken en son arzuya okudum ben varım okumaya çok ara verme yaz ara ara sohpetini özledim oglus nasıl ek gıdalara başladım mı.
Baban nasıl oldu
O zaman arzu ile başlayalım abla tüp bebek aşamasında ya bugün kandil zaten oruçluyum da kızlara dua ediyorum bol bol olmayanada olanlarada ettim işte rabbim kabul etsin inşallahBen varım canım hamile iken en son arzuya okudum ben varım okumaya çok ara verme yaz ara ara sohpetini özledim oglus nasıl ek gıdalara başladım mı.
Baban nasıl oldu
Selam ablacım cinsiyet belli az kaldı doğuracamMerhaba hanımlar
burciss nasılsın canım ne kadarlik oldunuz cinsiyet belli olmuştur artık
D Deli_manya nerdesin canım kızın nasıl
ebru_can_ebru sen nasılsın canım
Halim rabbime malum sen nasılsın dış tedavin bittimi oğlun nasıl
beren20 erkeklerde küsme huyu çok pis arada benim eşimin de damarı tutar oysa babacığım annem ne yapsa asla kusmez ilk evlendigim yıllarda çok yadirgamistim bu olayi
sweetdreams1985 sen nasılsın canım kızın nasıl
ardemir kuzum sen ne yaptın transfer Mayıs'ta olacaktı adet oldun mu
Sevgülcüm beni etiketlemeyi unutma neyi ne kadar oluyacaksak... hep dualarımdalar zaten.. Allah kabul etsin cnmO zaman arzu ile başlayalım abla tüp bebek aşamasında ya bugün kandil zaten oruçluyum da kızlara dua ediyorum bol bol olmayanada olanlarada ettim işte rabbim kabul etsin inşallah
Tamam canım ne okuyalım kaç adet Allah kabul etsin orucunuO zaman arzu ile başlayalım abla tüp bebek aşamasında ya bugün kandil zaten oruçluyum da kızlara dua ediyorum bol bol olmayanada olanlarada ettim işte rabbim kabul etsin inşallah
Maşallah paşaya ek gıda süreci öyle az yer az kusar tükürürOğlan iyi çok şükür biraz mızmızız bu ara ek gıda başladım abla da az bi pütürlü bişey gitse yutana kadar kusup batırıyor üstü başı etrafı babam eskiye oranan bi tık daha iyi çok şükür bu ara başka sıkıntılar var onlarda geçer gider inşallah.. Nagehanda adresi şifreyi hatırlamıyor giremiyor o yüzden arzu daha beklemede sen nasılsın çocuklar nasıl? cuman da kandiln de mübarek olsun bu arada
Selam ablacım cinsiyet belli az kaldı doğuracamvaktinde gelsin tabi öyle dua ediyoruz şaka bir yana... erken Doğum riskim var yatarak bekliyoruz bakalım şükürler olsun.. sen nasılsın büyüdü mü bebişin
Maşallah ablacım baya büyümüş.. kız olacak inşallahAma cinsiyeti söylemedin ama maşallah maşallah
Az kalmış doğuma çok şükür bende iyiyim şükür 3.5 aylık oldu bebişim
Tabiki dualarımızdalar kuzusu her daim öyle bi de birlik olup okuyalım yine ben szede sürekli ediyorum dua hergün bebişleriniz içinde rabbim acılarını göstermesin iyi insanlara düşsün hep yollarıSevgülcüm beni etiketlemeyi unutma neyi ne kadar oluyacaksak... hep dualarımdalar zaten.. Allah kabul etsin cnm
Abla yine ya Evvel ile başlayaım diyorum ama siz ne dersiniz bin tane arzu ile başlayalım aslında bi yerde her türlü dilek için Fatiha suresi 313 kez okunması çok iyimiş diye okumuştum bölüp okusak mı dedim de atıyorum mesela dört kişi okuyacaksak dörde bölelim niyet edip okuyalım niyet belli zatenTamam canım ne okuyalım kaç adet Allah kabul etsin orucunu
Ayyy öğüre öğüre yiyor bide iştahsız dana.. Aminnnn rabbim şifaya muhtaç bütün kullarına şifa versinMaşallah paşaya ek gıda süreci öyle az yer az kusar tükürür
Rabbim şifa versin tüm hastalara sek soyle kızlara
Bende çocuklarda iyiyiz şükür
Vallahi canım benim babam da çok küserdi anneme çocukluğumda şimdi çok küsmüyor. Herhalde babam gibi biri olsun diye zamanında çok dua etmişim.Merhaba hanımlar
burciss nasılsın canım ne kadarlik oldunuz cinsiyet belli olmuştur artık
D Deli_manya nerdesin canım kızın nasıl
ebru_can_ebru sen nasılsın canım
Halim rabbime malum sen nasılsın dış tedavin bittimi oğlun nasıl
beren20 erkeklerde küsme huyu çok pis arada benim eşimin de damarı tutar oysa babacığım annem ne yapsa asla kusmez ilk evlendigim yıllarda çok yadirgamistim bu olayi
sweetdreams1985 sen nasılsın canım kızın nasıl
ardemir kuzum sen ne yaptın transfer Mayıs'ta olacaktı adet oldun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?