2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Vallahi canım benim babam da çok küserdi anneme çocukluğumda şimdi çok küsmüyor. Herhalde babam gibi biri olsun diye zamanında çok dua etmişim.
Küsmek kadın içinde erkek içinde iyi değil bir arkadaşım vardı küstumu bir aya yakın konuşmazdı kocası ile pesss derdim
ben küstugumde kendimce sonra neye kustugumu unutup konuşurum ben küs olunca sinirlerim daha çok gerilir fazla uzatmamak gerek gerginlikleri kadın olsun erkek olsun

Kızlar babaları gibi eşler isterler küçük iken ama büyüdüklerinde farklı olur herşey babalarida sonuçta bir erkek

Merhaba hanımlar cumartesi kuzuyla buluşuyoruz Allah izin verirse.. heyecan zirvede vallahi Panik umut korku hepsi bir arada.. vücut şişti bombaya döndü resmen ama şikayetim yok Bugüne şükür..

Merhaba hanımlar cumartesi kuzuyla buluşuyoruz Allah izin verirse.. heyecan zirvede vallahi Panik umut korku hepsi bir arada.. vücut şişti bombaya döndü resmen ama şikayetim yok Bugüne şükür..

Canım yaa hayırlı haberlerini alırız inşallah saat kaçta olacağını haber et dua edeceğim

Sabahlar olmuyor sonuç ne olacak nasıl bitecek bilmiyorum ama yarın sabah saat 12de minnoşumla buluşmaya gidiyorum hoş kalın emi
Güzel kalpli arkadaşım rabbim muradini saglikla nasip etsin inşallah dualarimdasin

ardemir nasılsın kuzum nasıl geçti transfer bol bol su iç oldumu rahim kasılmalarini azaltır ve tutunmayı kolaylaştırır canım yumurta protein ağırlıklı beslen devamlı yatma güldürücü videolar izle

Test günü ne zaman dedi dr

Canlarım öncelikle hepinize teşekkür ederim Allah bin kere razı olsun M miyaz A anneveoglusu
beren20
Ve yazmasalarda dualarda bulustuğum tüm canlarım....

A anneveoglusu tatlım her sey yolunda gitti güzelliğimi sevdim sevdim kolayca ve güzel bir yere dokunuverdi bakalım inşallah oralarda bir yere tutunur Hayırlısıysa..
Test günüm 8i..
Evde ufak ufak yürüyorum ağır birşeyler indirip kaldırmıyorum Masada puzzle var ayaklarımı sandalyeye uzatıp puzzle yapıyorum Yeme içme için genel anlamda dikkat ediyordum zaten ama daha daha dikkat ediciiimm
8i gelince de inşallah güzel haberler vereceğim sizlere

Balım miniğinle buluşmuşsunuz rabbim bir ömrü birlikte geçirmeyi nasip etsin inşallah. Kendine de kuzumuza da dikkat et canım 8 ini iple çekiyorum topiğimize bir bebiş daha gelsin inşallah

Rabbim emeklerinin karşılığını göstersin inşallah güzel haberlerini alırız inşallah canım

Balım miniğinle buluşmuşsunuz rabbim bir ömrü birlikte geçirmeyi nasip etsin inşallah. Kendine de kuzumuza da dikkat et canım 8 ini iple çekiyorum topiğimize bir bebiş daha gelsin inşallah
Rabbim emeklerinin karşılığını göstersin inşallah güzel haberlerini alırız inşallah canım
Sağolun canlarım Dört gözle bekliyoruz işte Dilerim hayırlısı olumlu olmasıdır ama her koşulda iki kelimede olsa paylaşacağım sizinle.. zira annemler ve kayinvalidem dışında bir tek sizinle paylaştım

Merakla güzel haberlerini bekliyorum 2020 Ocak annesi olacaksın inşallah

Ayy canım ya çok sevindim rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kan testini ne zaman yaptıracaksın mutlaka haber et merakta bırakma bizi kuzucuğun sıkı sıkı tutundum inşallah
Canımm Allah razı olsun inşallah artık bu sefer o sefer inanıyorum... çarşamba yaptıracağım inşallah Allah izin verirse hemen paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…