- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #1.001
Kuzu seni iki dakika boş bırakamayacak mıyım ben arkamı dönüyorum yine üzgün sakine biz burda herşeyi paylaşıyoruz hüzün sevinç beraber bekliyoruz bişeyleri kimseyle paylaşamaduklarımızı paylaşıyoruz kalp atışını duyman mutlu eder üzülecek bişey yok sende sevincini paylaşıyorsun iyi bişeyler duyunca bizde mutlu oluyoruz niye kendi kendini yiyorsun allah aşkına canım sen tam dayaklıksın haaa :) deli ya hey allahım herşeyi kendine sıkıntı dert etmeyi bırak bi artık bacım yaŞu an p kadar üzüldüm ki ben de düşüncesizlik yaptım, kalp atışı falan diye yazdım. Şu an çok üzgünüm. Nolur affedin yaa düşünemedim
Kuzular bi sakin olun zor biliyorum hepimizede oluyor bunlar bazen öyle hisler gelince derin derin nefes alıp ver la havle çek bol bol kalk bişeykerle uğraş hiç bişey yapamazsan kocanla kendine güzel bi sofra kur ilkin elimizde olan şeylere bi elhamdülillah dememiz gerecanımız sağ çok şükür eşlerimizinde canları sağ anlayışlılar bebekte zamanı gelince olacak allah büyükevet ben doluyum canım bugünlerde neden bilmiyorum iyice hassaslaştım artık etrafımda hep hamileler falan ne bileyim canım yani allah affetsin beni bazen isyan derecesine düşüyorum sonra hemen tövbe ediyorum karışık duygular içindeyim
Ömrümü yedin kuzu ömrümü :)Şu an p kadar üzüldüm ki ben de düşüncesizlik yaptım, kalp atışı falan diye yazdım. Şu an çok üzgünüm. Nolur affedin yaa düşünemedim
Çok üzüldüm sizi üzdüm diye, baksana kiminin morali bozuk kimi bugün adet oldum diyo. O duyguların hepsini o kadar iyi tanıyorum ki kaç kez yaşadım kimbilir. O yüzden çook iyi anlıyorum. Düşüncesizlik ediyorum ewt farkettim. Bundan sonra dikkat edecem kızlar. Hepinizi çok seviyorumKuzu seni iki dakika boş bırakamayacak mıyım ben arkamı dönüyorum yine üzgün sakine biz burda herşeyi paylaşıyoruz hüzün sevinç beraber bekliyoruz bişeyleri kimseyle paylaşamaduklarımızı paylaşıyoruz kalp atışını duyman mutlu eder üzülecek bişey yok sende sevincini paylaşıyorsun iyi bişeyler duyunca bizde mutlu oluyoruz niye kendi kendini yiyorsun allah aşkına canım sen tam dayaklıksın haaa :) deli ya hey allahım herşeyi kendine sıkıntı dert etmeyi bırak bi artık bacım ya
Kiz saçmalama ne alakası var senin yazdiklarinla yapma lütfen. Sevgülün dediği gibi biz herşeyi paylaşıyoruz olay senden bağımsız senin kaygılarını bizde yaşıyoruz sonra seninle mutlu oluyoruz.. hepimiz hissettiklerimizi paylaşıyoruz seninle hiçbir ilgisi yok kiiÇok üzüldüm sizi üzdüm diye, baksana kiminin morali bozuk kimi bugün adet oldum diyo. O duyguların hepsini o kadar iyi tanıyorum ki kaç kez yaşadım kimbilir. O yüzden çook iyi anlıyorum. Düşüncesizlik ediyorum ewt farkettim. Bundan sonra dikkat edecem kızlar. Hepinizi çok seviyorum
Canim her zaman bu kadar takmiyorum bazen böyle geliyo çok üzülüyorum rabbim affetsin dedikleri men dolayi. . Tabiki edelim dua birbirimize ben hep varım canımHadii inşallah. @anneveoglusuc
Canım seni anlıyoruz, ama böyle düşünme. Senin için en hayırlısı be zamansa öyle olsun. Ne olur hemen önümüzdeki aya odaklanalım, üzme kendini. Daha fazla dua yapalım. Herşey duayla. Meryem suresi okuyalım herkese tek tek. Bunlara odaklan.başka dualar yapalım. Ama nolır kendini üzme. Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip eder inşallah. Dualarımdasınız
Ya olur mu öyle şey burda hüzün sevinç hersey paylaşılacak asla o niyetle demedim canım siz bize moral oluyorsunuz duanizi eksik etmeyin yeterli :)Şu an p kadar üzüldüm ki ben de düşüncesizlik yaptım, kalp atışı falan diye yazdım. Şu an çok üzgünüm. Nolur affedin yaa düşünemedim
Sağol bitanem cansiniz hepinizGeçer cnm Allah en çok sıkıntılı hissettigimiz zamanlarda yakın olurmuş bize.. bekliyorsak vardır bir nedeni elbet.. daha degerli daha güzel olacak herşey bozma moralini
Sakiciimmm baaak geliyor haa sopaaaÇok üzüldüm sizi üzdüm diye, baksana kiminin morali bozuk kimi bugün adet oldum diyo. O duyguların hepsini o kadar iyi tanıyorum ki kaç kez yaşadım kimbilir. O yüzden çook iyi anlıyorum. Düşüncesizlik ediyorum ewt farkettim. Bundan sonra dikkat edecem kızlar. Hepinizi çok seviyorum
Benimki o an ki bi krizdi canım çok şükür daha iyym emin ol hergunume şükür ediyorum ama bugün bi aglayasim geldi bilemedim öyle işte.Kuzular bi sakin olun zor biliyorum hepimizede oluyor bunlar bazen öyle hisler gelince derin derin nefes alıp ver la havle çek bol bol kalk bişeykerle uğraş hiç bişey yapamazsan kocanla kendine güzel bi sofra kur ilkin elimizde olan şeylere bi elhamdülillah dememiz gerecanımız sağ çok şükür eşlerimizinde canları sağ anlayışlılar bebekte zamanı gelince olacak allah büyük
Evet Meryem süresi okuyalım birde kızlar sormuştum ama cevabı göremedim ya evvel regli iken okunuyormu Esma okunuyor ama bu hayırlı dilek için yaHadii inşallah. @anneveoglusuc
Canım seni anlıyoruz, ama böyle düşünme. Senin için en hayırlısı be zamansa öyle olsun. Ne olur hemen önümüzdeki aya odaklanalım, üzme kendini. Daha fazla dua yapalım. Herşey duayla. Meryem suresi okuyalım herkese tek tek. Bunlara odaklan.başka dualar yapalım. Ama nolır kendini üzme. Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip eder inşallah. Dualarımdasınız
Allah ağlatmasın canım geçecek bu günlerde duygusal dönemlerdesin ondanBenimki o an ki bi krizdi canım çok şükür daha iyym emin ol hergunume şükür ediyorum ama bugün bi aglayasim geldi bilemedim öyle işte.
Okunuyor canım ama meryem süresi okunmuyor abdestli okunması lazım adetliyken bi başkasıda adet bitene kadar devam edebiliyor bjnu biliyorshn zatende ben yinede söyleyeyim dedim insanlık hali unutulur falan belli olmaz diye yaniEvet Meryem süresi okuyalım birde kızlar sormuştum ama cevabı göremedim ya evvel regli iken okunuyormu Esma okunuyor ama bu hayırlı dilek için ya
Sen yemek yemeye başladın mı kuzuBu ay başla dualarda okuyalım inşallah. Ben ne okursak varım.
Hadi hayırlara vesile olsun.ben öyle sine gittigim özel bi doktor ya Acıbadem ya memorial demişti ama acıbademe yönlendirmişti.hangi doktora gideceksinCanım benim ilk gebeliğimde kürtaj oldum bebeğim gelişemeditüpte ilk denemem olacak yarın gidiyorum acıbademe inş şimdi araştırma yapıyorum kayseride en iyi laboratuvar olan hastane neresi diye sen araştırdın mı??
Aynen öyle P pastadelisi gördün mü bak üzülecek bişey yok sen anlat ki bizimde sevinecek bişeylerimiz olsun ama değil mi hayır nisbet olarakta yapmıyorsun ki niye üzüyorsun kendini boşuna anlamıyorum yani o şekilde bişey algılandığını sanmıyorum iyi kötü biliyoruz birbirimizi artık değil mi canım bak hamile kalıpta gitmedin bile dualara katılıyorsun yanlız bırakmıyorsun e bırakta bizde bişeylere ortak olalım yani bebişimizi bizde merak ediyoruz hem allah allaaahKiz saçmalama ne alakası var senin yazdiklarinla yapma lütfen. Sevgülün dediği gibi biz herşeyi paylaşıyoruz olay senden bağımsız senin kaygılarını bizde yaşıyoruz sonra seninle mutlu oluyoruz.. hepimiz hissettiklerimizi paylaşıyoruz seninle hiçbir ilgisi yok kii
Çağlar bey canım inşallah yarın gidip ön görüşme yapacağımHadi hayırlara vesile olsun.ben öyle sine gittigim özel bi doktor ya Acıbadem ya memorial demişti ama acıbademe yönlendirmişti.hangi doktora gideceksin
Azar azar yiyorum, ama çok küçücük.ondan sonra mide bulantısı tavan yapıyor. Bugün doktora söyledim ama ilaç falan vermem dedi. Bunlar olması gereken şeyler. Çok aşırı olur, sürekli kusarsın o zaman gelirsin serum falan takarız dedi. İlaç vermedi bulantı için. Çok şükür canım yaaa geçen haftaya göre dahayi yim. Şükürler oksunSen yemek yemeye başladın mı kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?